Şimdi Ara

silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 22 Ocak 2021; 6:1:7 >

• Anadolu Kartalları var son dönemden. Birde bunlar.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:T%C3%BCrk_sava%C5%9F_filmleri
  • Anadolu Kartalları vardı sanırım, Çağatay Ulusoy oynuyordu, o da fena değildir, bi bakmanı öneririm.
  • sabah bir haber okumuştum. 3 tane büyük tv kanalında yeni yeni askeri diziler başlayacakmış bakabilirsiniz işinize yararsa. özellikle özel hareket timlerini konu alacakmış. bence güzel olur tutar bu dönemde milletin kahramanlıklara ihtiyacı var
  • O Şimdi Asker sayılır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çanakkale 1915 öneririm bu filmi
  • Yazı Tura filmini izlemeni tavsiye ederim izlemediysen. Tam olarak konusu askerlik değil, askerlik sırasında kurulan hayaller ve bu hayallerin gerçekleşip gerçekleşmemesi üzerine. İzlemediysen eğer seversin. Özellikle filmin müzikleri çok başarılı.

• Can tertip var türk komedi filmi
  • Nefes Ve Dağ Serisinin İzlemiştim Zaten Başkada Askeriye İle İlgili Film Yok Heralde Türkiyede .. Ama Nefes Filmi Bir Başka İdi Bee

silinsin.
  • Hababam sınıfı askerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağ serisi , Nefes , Anadolu kartalları harici gerisi çöp.

Türk Sineması bu konuda kötü ama dağ filmlerinin senarist - yönetmeni Alper Çağlar bu konuda iyileştirmeye gidiyor yeni film cikicak sanırım BÖRÜ adında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş askere gidicek sanırım şimdiden geçmiş olsun.Not:Askere gitmeden 1 gün çncesi O şimdi Asker'i izlemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndreaNilmar

Evet hocam kismetse mayısta yolcuyum. :)

Hocam askere gitmedim ama filmleri izliyip hayal kurma bence ekşi sözlükte görmüştüm biri askerlik dağ filmi gibi değil gaza gelmeyin falan yazmışlardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni başlayan isimsizler dizisi ve öbür başalaycak askeri diziler de güzel gibi
  • hayırdır hocam askere mi gidiceksiniz. bence en güzel film kişinin kendi askerlik anıları.
  • Nefes dağ harici çöp maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişten günümüze filmlerin profesyonel bir dille yorumlandığı, film müziklerinin,oyuncu kadrosunun, teknik ekip gibi detayların yer aldığı, geçmişten günümüze oscar filmleri ve adaylarının incelendiği güzel bir site...
    http://filmokuyucu.net/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.