Şimdi Ara

silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 29 Ekim 2021; 22:36:27 >

• Hayret, helal olsun hocam tek başınıza konuyu popülere çıkartmışsınız diyen yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu guzelim konuya 1 kisi bile yorum yazmazken gerizekali beyinden yoksun konular nasil ucusuyor... Yazik yazik

• Olur mu canım, survivorda yaşam mücadelesi veriliyor, kin,nefret,gözyaşı.Çok önemli şeyler,hâtta anlamazsak falan diye Acun abi sabahtan akşama kadar survivor tartışma programları koyuyor Allah razı olsun.Anayasa değişikliği bile böyle tartışılmadı, aman ne önemi varki anayasanın ,önemli olan ademin survivorı kazanıp o parayla karı kız peşinde dolaşması,işte o zaman bende gerine gerine yatağıma gönül rahatlığıyla uzanabilirim.

Bu gözler Türkiye'nin tarihini değiştiren seçimde bile survivorın birinciliğini gördü ya işte o an anladım bu ülkeden bi cacık olmaz.

Bu sözleri de yazmakla uğraşma kardeşim boşver.Birazdan birisi '' o ateist, kuranı yasaklamış'', der.Sonra ölmüş adamın mezarına binbir beddua ederler böylece başlık da kapanır gider.

• Helal olsun. Atatürk düşmanlarının ve kendini Atatürkçü ilan eden yobazların görmesi lazım bunu. Atatürkçülük oraya buraya laf etmek, profil fotoğrafını Atatürk yapmak değildir. Atatürkçülük, onun ilke ve inkılaplarını geleceğe giden yolda yoldaş edinmektir. Unutanlara ve unutturanlara inat !

• Teşekkür ederim. Paylaşımın çok güzel

• Hocam elinize sağlık. Türk'üm diyen herhangi birinin Atatürk'ü sevmemesi bana çok garip geliyor, anlam veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 25 Mayıs 2017; 17:55:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNSİN
    2 hafta önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan neymiş be
    sıkmak bedava sıkın
  • Emeğine yüreğine sağlık hocam.

• Hocam İlk mesajda toplasan ne güzel olur sana dua ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağır bir hastalığın nöbetleri içinde, ölümü iki gözleri ile görmüş gibi olanlar vardır. Ben iki gözümle battığımızı gördüm ve kurtulduğumuzu gördüm. Mustafa Kemal’i unutamam. O, sonra daha da büyüdü. Kendi milletine tekrar o günleri göstermemek için, asıl kurtuluş savaşına zaferden sonra girdi. İnkılap nizamının Atatürk’ü, zaferin Mustafa Kemal’ini gölgede bıraktı. Kendini gene kendi geçti. Gençler, bizim çektiklerimizi çekmemek ve bu halka çektirmemek için, siz de Atatürk’ü unutmayınız. Mustafa Kemal bizimdi. Atatürk sizindir.

-Falih Rıfkı ATAY

Belki de Türk Devrimi'ni ve Atatürk'ü en güzel şekilde anlatan adam. Şöyle bırakıyorum bir sözünü ben de.

Konu güzel, emeğinize sağlık. İlk kez gördüm konuyu. "Diğer Sanatlar" kısmında olması şaşırttı yalnız. Neyse, devam.

• Birisi demişti eskiler mi guzeldi yada eskiden mi guzeldi diye. Keske hissizlesmesek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okudum
    Okudukça yeniden gurur duydum
    Okudukça hüzünlendim

Böylesine bir deha sonrası ülkemin geldiği noktaya baktım ve kahroldum
    Emeğine yüreğine sağlık kardeşim

Tarihin gördüğü en önemli liderlerden biriydi şüphesiz
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.