Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevdeker865 -- 20 Ocak 2018; 4:27:25 >

• pogbayı 5'e katlar.
    pogbayı 5'e katlar
    pogbayı 5'e katlar
    pogbayı 5'e katlar
  • mr.chucky kullanıcısına yanıt
    evet kardeş bir sorunmu vardı oynadığı oyun ortada körmüsün görmüyormusun adam döktürüyor .
  • Popba diyor pobba poppa popba

Ama iyi topcuymus Ndiaye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevdeker865

evet kardeş bir sorunmu vardı oynadığı oyun ortada körmüsün görmüyormusun adam döktürüyor .

Kardeş adam kötü oynuyor mu dedik? Gidip Pogba ile karşılaştırmışsın ona güldüm.
    pogbayı 5'e katlar pogbayı 5'e katlar pogbayı 5'e katlar pogbayı 5'e katlar pogbayı 5'e katlar
  • mr.chucky kullanıcısına yanıt
    gülecek bişey yok niye pogba uzaylımıki geçemesin ? ordan güleceğine sende çalışsaydın bir ndiaye olsaydın seni burda överdim . rotan şaşmış burası galatasaray forumu .
  • benim en çok beğendiğim oyuncular Mariano ve Ndiayeydi. Mariano çok sağlam basıyor ayağını yere ligimizde çok iş yapar ligin en iyi beki şuan Gökhan Gönülle beraber. Yaşından dolayı önde Mariano.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    haklısınız bakın erken konuşmak değil cidden bu sezon ciddi ciddi ister tudor olsun olmasın . bu sezon kesin aday galatasaray şampiyonluk için.
  • Pogba kısmına kadar güzel gidiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

benim en çok beğendiğim oyuncular Mariano ve Ndiayeydi. Mariano çok sağlam basıyor ayağını yere ligimizde çok iş yapar ligin en iyi beki şuan Gökhan Gönülle beraber. Yaşından dolayı önde Mariano.

Mariano'nun 55.dk civarlarında attığı bir çalım vardı. Gördükten sonra ulan sağ bek varmış dedik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevdeker865 S kullanıcısına yanıt
    Rakip kimdi bi hatırlatırmısın acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ndiaye şimdilik en iyi transfer gibi duruyor.

Adam atakta dripling yapıyor defansta ahtapot gibi yapısıyor rakibe. Nazar değmesin.
  • Ndiaye, pogba yı 5 e felan katlamaz da, kante den pek eksik yanı olduğu söylenemez.. Hatta artısı var bana göre daha teknik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.