Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2KS -- 21 Mart 2021; 3:6:30 >

• Hocam ilişik tam olarak ne zaman kesiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sınav açıklandıktan sonraki 3 gün itiraz süreci. İtiraz süreci bitincede belgeler hazırlanıyormuş aynı hafta kesilir dendi
  • Yani yazdan sonra mı kesildi? Türkçe bölümlere geçiş ile alakalı bir sistemi vardı ösym'nin, tek çare o gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yanlış anlamayında 2 senede nasıl geçemezsiniz ?

hiç çalışmadınızmı onlarmı zorladı genelde mühendislik hazırlıgını b1 istiyorlar bazı iyi ünilerde b2 istiyor ama genel olarak b1

valla ya tekrardan hazırlanıcaksın sınava ya da hayata atılıcaksın zaten dgs ile girmişsin yani 2senelik eğitim almışsın onunla iş hayatına atılıcaksın

benim tavsiyem tekrar sınava girme derim 2 sene hazırlığı veremediysen ben deneme derim mühendislik dersleri hazırlığın yanında nedir ki zaten 2 seneliklede bir iş falan bulursun gerisi nasip kısmet.

söylediklerimi sakın yanlış anlama biraz kızıyormuş gibi yazdım ama dost acı söyler arkadaşım 2senede keşke hazırlığı atlayabilseydin ama şimdi şu da var hazırlığı atladın DGS ile geçmişsin o mühendislik derslerini verebilecekmiydin şimdi birileri gelip fazla abartma verilir o dersler dicek ama hazırlıkta çalıştın ya da çalışmadın (büyük ihtimal çalışmadın) geçemeden sonuçta o dersleri verebilmek için de belli bir temel gerekli ünide atılmada yok okulu uzatıp vakit öldürüp dururdun belki böylesi daha iyi olucak.

2 yol var ya tekrar hazırlanıcan ya da hayata atılıcan senin tercihin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.