< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 1 Mayıs 2021; 1:54:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 1 Mayıs 2021; 1:54:37 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 13 Ocak 2018; 0:32:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Retro oyunsa sığar yaparlar kolayca https://www.amazon.com.br/V%C3%ADdeo-Retro-Gamer-20000-Controle/dp/B086VT65QY |
Bana fiyatı söylemedin ki. Fiyat olarak dediğin gibi xbox ve psp |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 23 Ekim 2020; 18:30:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sahibinden de 345 e vardı pazarlık yapsan 300 e düşebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 31 Aralık 2020; 1:51:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ne oldu bizim 2 mb'lik arşiv? yalnız bıraktın bak konumun reytingi düşüyor. |
bak nasıl yapıldıgınıda anlatıyorlar ne de olsa... |
neyse sıkma canını :D ben sadece başına birşey geldi zannettim. Bu arada paylaştığın coinUP front end videosu ile konuya da oldukça meraklı olduğunu gördüm. neyse kolay gelsin mutlu yıllar, umarım seneye halletmiş olursun şu 2mb lik meydan okumayı... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 1 Ocak 2021; 14:48:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
öyle yazmışsın ki asıl benim bunu okuyacak vaktin yok. bunu yazana kadar Şaak diye kurardın launchbox'ı aslında... 2 mb nes arşvi:( |