Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence devam . Seviyosan böyle bi sebep saçma bence .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam naptın sen ya

• eerenn kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu durumdan muzdarip olanlara bende aynı şeyi söylüyordum işin içine girince farklılaştı

• hakifdurdu38 kullanıcısına yanıt
    bu şekilde mutlu olanlar var elbette, ama şu yaşadığımız ülkede, mahalle baskısı, allah korusun, düşman başına.
  • Hayat film gibi degil o is yurumez. Kadinlar oyle varliklar erkekten zengin olmayi kaldiramazlar illa kavgada fln laf sokarlar paranin lafini yaparlar. 2. de kaldiramazsin. Ulan ogrenciyken kendimden buyuk bi hatunla bi iliski yasadim benim durumum geciciydi ogrencilik bitince durumum duzelicekti duzeldi de cok sukur is guc fln. Onda bile lafi oluyodu. Ben bide hic parasini fln yemedim sonra ayrildik baska sebeplerden ama mutlaka lafi olur.
  • Sömür
  • ulan keske benım kayınpederde zengın olsaydı :D daha ne ıstıyorsun bulmussun bunuyorsun
  • Arkadaşlar son durum kızla yolları ayırdık farklı sebepler var keşke hiç bu kadar görüşmeseydik bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Hayat film gibi degil o is yurumez. Kadinlar oyle varliklar erkekten zengin olmayi kaldiramazlar illa kavgada fln laf sokarlar paranin lafini yaparlar. 2. de kaldiramazsin. Ulan ogrenciyken kendimden buyuk bi hatunla bi iliski yasadim benim durumum geciciydi ogrencilik bitince durumum duzelicekti duzeldi de cok sukur is guc fln. Onda bile lafi oluyodu. Ben bide hic parasini fln yemedim sonra ayrildik baska sebeplerden ama mutlaka lafi olur.
    Şimdiye kadar iki farklı arkadaşımın kendisinden gelir durumu düşük erkek arkadaşı olmuştu, ikisinde de kızlar sevmesine rağmen erkekler zaman geçtikçe binbir türlü tribe girip, durumu kendisine yediremeyip sonunda da ayrılma noktasına getirmişlerdi durumu, aynı başlığı açan arkadaş gibi.

Tamamen toplum tarafından yaratılmış kurallar bunlar, erkek kadından zengin olsa kimse bu triplere girmiyor, tersi olunca niye böyle deniyor? Burada devamlı tipim yok, zengin değilim, o yüzden sevgilim olmuyor diyen tipler tamamen sevgili bulamadıkları için böyle şeyler söylüyor, yani senin dediğinin tam tersine gerçek hayatta böyle örnek çok var.

Ha böyle kadın yok mu? Var tabi ki, aynı böyle bir sürü erkek de olduğu gibi. Ben o erkeklerden biriyim, benden çok düşük maddi durumlu kadınlarla asla çıkmadım, çıkmam da, zira şimdiye kadar arada sırada yapılan jestler dışında hiç sevgililerimin hesaplarını ödemedim, onlar da istemedi, ve kendimden düşük gelir sınıfında biriyle birlikte olsam ben isteyeceğim hesabı kişi başına 50+ liraya patlayacak yere oturmak, o istemeyecek, ezilip büzülecek, ben de bu sebeple kendimi kısıtlamak istemiyorum. Bu durumunda hiçbir şekilde cinsiyetle alakası olmadığını düşünmüyorum, tamamen kişilik meselesi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.