Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakifdurdu38 -- 25 Eylül 2020; 18:46:15 >

• Birbirinizi gerçekten seviyorsanız bunlar önemsiz şeyler. Baban afad memuru olabilir bunda birşey yok. Param yok diyorsan yazın çalış biraz para biriktir, ama gerçekten seven bir kız bunları önemsemez
  • Csb
  • Mağara
  • Senin baban kaybolursa benim babam bulacak , benimki hastalansa istediği doktora , sıkıntısı olsa istediği avukata gider . Babama mahkumsun de .

Şaka maka , her meslek değerlidir . Önemli olan sevgi ve saygıdır . Paran olmus saygın yok ne anlamı var? Bırak parasız kal saygın olsun , sayılan ol .

Takmayınız bunu . Eglenmene bak . Hiç bişeyden de utanma
  • sorun şimdi olmazsa iş cddiye binince olacak. ya en baştan anlat, anlat, anlat... hatta yazlı olarak ver eline, ya da yol yakınken vazgeç.

mesela aileler tanışmaya gidecek, babanın aldığı 100 tl lik çikolatayı o aile evine sokmayabilir. basit bir örnek.

bunların hepsini ama hepsini anlat anlat anlat. sorun olmaz diyen de halt etmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.HUN

Bu mesaj silindi.
    Millet nerden düşürüyo
  • Sıkıntılı iş aga her türlü o farkı hissediyorsun. Giyimden kuşamdan tut elindeki telefona kadar. İyi yanı ise en kral mekanlara gidiyorduk geziyorduk çıkarıp ödüyordu yani. Eğer çok ciddi düşünmüyorsan sana çok yük olmayacak şekilde devam ettir bakarsın ileride iyice bağlanırsınız evliliğe kadar gider orası kader kısmet.
  • Hocam sakince konuş durumu anlat ve kızı bana pasla
  • eerenn kullanıcısına yanıt
    Takıldığım şey meslek değil gelir durumu babam kendine zor yetiyor bana destek olması zor
  • star scream S kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışmak benim aklımda var ama yaz okulu denen lanet şeye mecbur kaldım daha ona da 600 lira para verecem şaka gibi resmen
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Ufaktan bi kendimi ezik hissetmeler başladı zaten nasıl kaldırırım bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakifdurdu38 -- 23 Haziran 2018; 17:33:42 >
  • Git kıza adam gibi söyle diğer türlü sen de o da daha çok üzülür.
  • Saldırgan Gamer kullanıcısına yanıt
    Ufak bi konuşma gerekli zaten sonunda 10 gün üzüleceğime şimdi 1 gün üzülürüm
  • Bulmusun da bunuyorsun bence. Ne guzel iste. Olursa olur olmazsa olmaz. Ama kizin zengin olmasi guzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalfthepurple

sorun şimdi olmazsa iş cddiye binince olacak. ya en baştan anlat, anlat, anlat... hatta yazlı olarak ver eline, ya da yol yakınken vazgeç.

mesela aileler tanışmaya gidecek, babanın aldığı 100 tl lik çikolatayı o aile evine sokmayabilir. basit bir örnek.

bunların hepsini ama hepsini anlat anlat anlat. sorun olmaz diyen de halt etmiştir.
    Hocam konuşma kısmını yapıcam zaten ama ayrılma konusunda arada kaldım bi yanım kalk ayrıl diyor diğer yanım halt yeme otur diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakifdurdu38

Hocam konuşma kısmını yapıcam zaten ama ayrılma konusunda arada kaldım bi yanım kalk ayrıl diyor diğer yanım halt yeme otur diyor

Alıntıları Göster
    Hocam kızın vereceği tepkiye göre yoluna bakarsın en azından pişmanlık yaşamazsın.
  • Paran yoksa paramı yiyo kız diyemezsin . Güzel bence devam
  • eerenn kullanıcısına yanıt
    Hocam sevdiğim için paramı yemiş sorun değil keşke olsa da önüne servet döksem
  • Saldırgan Gamer kullanıcısına yanıt
    Görünen en mantıklı hareket bu zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.