Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komojojo -- 12 Haziran 2019; 11:24:1 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar hocam yanlış anlama ama aynı ürün şuan vatanbilgisayarda 399 tl naçizane fikrim fiyatı revize etmen yönünde .

www.vatanbilgisayar.com
    LINKSYS X6200 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 4 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/linksys-x6200-300mbps-433mbps-vdsl-destekli-kablosuz-ac-4-port-adsl2-modem.html

• quote:

Orijinalden alıntı: swords41

Merhabalar hocam yanlış anlama ama aynı ürün şuan vatanbilgisayarda 399 tl naçizane fikrim fiyatı revize etmen yönünde .

https://www.vatanbilgisayar.com/linksys-x6200-300mbps-433mbps-vdsl-destekli-kablosuz-ac-4-port-adsl2-modem.html
    Estafurullah, neticede mantıklı ve yapıcı bir yorumda bulundunuz. Fiyat revize edilmiştir.

• Merhaba,

Bu modem kimlerin tercihi olmalı? Bende Huawei HG658 V2 Superonline modem mevcut sürekli online oyun oynuyorum ve bazen ping sorunu yaşıyorum. Hattım VDSL ve aboneliğim 75MBPS Sınırsız 4MB Upload paketi.

Cihazlardan modeme bağlanınca 20-30mbps civarı alabiliyorum. Bu modemde durum değişir mi?

Ping durumunu iyileştirebilecek bir modem midir? Pingim aslında 60-70lerde sabit(Superonline da hep 60-70ti). Netspeed e geçtim 50-60 şuanda. Ama bazen film izlendiğinde midir yoksa hat ile mi alakalıdır bilmiyorum pingim 80lere vuruyor. Bu dalgalanmadan kurtulabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Merhaba,

Bu modem kimlerin tercihi olmalı? Bende Huawei HG658 V2 Superonline modem mevcut sürekli online oyun oynuyorum ve bazen ping sorunu yaşıyorum. Hattım VDSL ve aboneliğim 75MBPS Sınırsız 4MB Upload paketi.

Cihazlardan modeme bağlanınca 20-30mbps civarı alabiliyorum. Bu modemde durum değişir mi?

Ping durumunu iyileştirebilecek bir modem midir? Pingim aslında 60-70lerde sabit(Superonline da hep 60-70ti). Netspeed e geçtim 50-60 şuanda. Ama bazen film izlendiğinde midir yoksa hat ile mi alakalıdır bilmiyorum pingim 80lere vuruyor. Bu dalgalanmadan kurtulabilir miyim?
    Merhaba hocam,

Ping dediğimiz olay sizin girdinizin (input) internet sağlayıcınızın en yakın dağıtım santraline ulaşma süresidir. Bunun birden fazla sebebi olmakla birlikte, çözümü için de genel bir yol izlenmemektedir.

Normal şartlarda kötü bir modem bu durumu etkileyebilir, ancak öncelikle onu saptamanız paranızı mantıklı harcamanızı sağlayacaktır. Tavsiyem, arkadaşlarınızdan bire modem ödünç alıp denemek, fark var mı görmek olucakltır.

Evinizin bakır telefon kablolarının eskimes, veya dirençlerinin çok yüksek olması da bir etkendir. Yine bir elektrikçi (bu işlerde deneyimli) çağırarak bu durumu saptamanızı öneririm.

Son olarak mahallenizde genel olarak bu problem yaşanıyorsa, mahalle santrali dediğimiz (breakout box) cihaza bakım yapılması gerekebilir. Bunu da servis sağlayıcınızı arayıp arıza kaydı bırakarak yaptırabıilirsiniz. Saha ekipleri bu işlerle ilgilenir.

Bu modem genel olarak kaliteli, adsl/vdsl/vds2 kullanan kişilerin tercihi olmalı. Şahsen aynısını kullanıyorum, TurkNet 75 down 4 up bağlantım var ve çok memnunum.

• Komojojo K kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Bu cihaz fiber destekli midir?

WAN portu olduğunu gördüm. Evimde fiber yok fakat bildiğim kadarıyla (yanlışsam düzeltin lütfen) evinde fiber olan kişilerde modemin arkasında bir cihaz geliyor, bu cihaz modeme wan portundan bağlanarak fiberi alıyor.

Eğer bu modem de fiber destekli ise şu an ve gelecekte ayrıca para vermemek için kaliteli bir modem alma hevesim var ve bu modemi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Coşkun -- 14 Aralık 2018; 15:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Bu cihaz fiber destekli midir?

WAN portu olduğunu gördüm. Evimde fiber yok fakat bildiğim kadarıyla (yanlışsam düzeltin lütfen) evinde fiber olan kişilerde modemin arkasında bir cihaz geliyor, bu cihaz modeme wan portundan bağlanarak fiberi alıyor.

Eğer bu modem de fiber destekli ise şu an ve gelecekte ayrıca para vermemek için kaliteli bir modem alma hevesim var ve bu modemi gördüm.
    Fiber konusunda malesef bi bilgim yok ancak siz araştırdıysanız öyledir muhtemelen. İçinize sinmeden almayınız :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.