Şimdi Ara

Silinsin!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
6.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Bankaların o kadar güvenlik önlemi var.Bir sorunla karşılaştığında muhatabın var.Bir Problem yaşarsan gerekli mercilere şikayet edersin?

BTC de sorun yaşarsan annene mi? Şikayet edeceksin
    Soru işaretini doğru yere koyar mısın!

Cümlenin ortasında soru işareti mi olur?

Doğrusu: "BTC de sorun yaşarsan annene mi şikayet edeceksin?"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manonofy kullanıcısına yanıt
    KMSpico mu ne ise onunla Windows’u korsan kullanan birisi şimdi coin kaybettim diye üzülüyor. Millet de hala kaç para kaybetti onu öğrenmeye çalışıyor. Bu da millete posta koyuyor. 5 lira kaybetmiş ben söyleyeyim size. İyi olmuş üzerine soğuk su içsin. Torrent falan da kullanıyordur belki Allah bilir. Korsana devam edin siz daha. Hey Allahım ya bugünlük komedi de buradan çıktı.

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Sen takılma hocam imlaya
    Ordaki amaç farklı şahsın bana saçma mesajına bakman kafi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kardeşimiz bitfinex'e üye ise 10.000 dolardan fazla para ile kayıt olmuştur tahminimce 2-3 btc kadar parayla giriş yaptı. Yaklaşık 20k-30k kadar.

şimdi gerçi 3 btc 10000 dolar anca eder.

Kardeş 2fa yok muydu, gmail hesabına koruma falan koymamış mıydın?

Hesabın güvenliği sana aittir, o windows crackleme dosyalarının hepsinin içinde trojan var, orjinal noktadan indirmemişsindir dosyayı.

Geçmiş olsun kim nasıl bulacak btc dolandırıcılığı yapanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

Beyin en iyi antivirüstür.
    Aynen pamp beyin en iyisi. Senide soyduklarında vir başlık açarsın xdxdxd

• Csb

• BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    "PUBG AİM HİLESİ 2018 GERÇEK ÇALIŞIYOR" benzeri şeyler indirmeyenlere genelde virüş bulaşmıyor. Virus bulaşması için güvenilmez bir kaynaktan indirme yapılması gerekir.
  • Di mi :))) Bunu tek akıl eden eminim dünyada bir sensin.

• çiftlik banka falanda üye miydin? zuhahahahahahahahahahahzuhahahahahahhahahaha

• Şimdi uzun uzun yazamayacağım ama bu işi kısaca pishing yöntemi ile yapıyorlar, Google a yazın anlarsınız.

ÖZET: Sizin anlık, hatırlamakta zorlanacağınız bir dikkatsizlik bu iş.

EDIT: Yukarıda birisi söylemiş Kmspico gibi şeyler de buna sebep olabilir. Geçenlerde bir tanıdığım da KMS yükledikten sonra Binance'tan btclerini çaldırmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Aralık 2018; 6:33:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Arkadaşlar bu kardeşimiz bitfinex'e üye ise 10.000 dolardan fazla para ile kayıt olmuştur tahminimce 2-3 btc kadar parayla giriş yaptı. Yaklaşık 20k-30k kadar.

şimdi gerçi 3 btc 10000 dolar anca eder.

Kardeş 2fa yok muydu, gmail hesabına koruma falan koymamış mıydın?

Hesabın güvenliği sana aittir, o windows crackleme dosyalarının hepsinin içinde trojan var, orjinal noktadan indirmemişsindir dosyayı.

Geçmiş olsun kim nasıl bulacak btc dolandırıcılığı yapanı.

Hocam Bitfinex'te eski üyelerde 10 bin limiti yok kendimden biliyorum geçen sene Aralık ayında üye olmuştum hala da sık sık kullandığım bir site.

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Bende üye olduğum zaman limit yoktu bitfinexte zaten 10bin doları kim kaybetmişte ben bulayım. Her neyse insanların bu kadar çok kaybımı merak etmesine anlam veremiyorum. Birilerinin üzüntüsü birilerinin eğlencesi olabiliyor galiba. Ben ne b*k yiyeceğimi düşünüyorum ve bu durum içinden nasıl çıkacağımın çaresini arıyorum insanların ise dertleri çok daha farklı. Burada bir yardım bile isteyemeyeceğiz galiba, düşüne yardım etmek yerine onla dalga geçmek, onu kıracak şeyler söylemek daha önemli demek ki.
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt
    Hocam binance hesabımdakiler çekilmeden önce gelen hotmailimde hesabıma son girilen yerin ip si ingiltere olarak gözüküyor ve bu ip adresini emniyete vereceğim . Gmail hesabımda çalınmıştı gmailden girilen son yer ve cihazlara bakıyorum sadece kendi telefonum ve bilgisayarım gözüküyor başka cihaz yok. Kendi bilgisayarımın konumlarında ise hesabımdakilerin çalındığı saatte ingiltereden girilmiş olarak gözüküyor. Polise vereceğim İP kendi İP adresim olma ihtimali var mı? Vpn filanda o sıra açık olabilir.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Ben de zaten 2018 şubat gibi denedim ama 10.000 limiti koydular.
  • ugurkiller U kullanıcısına yanıt
    2fa şifrelemesi edir onu bilmiyorum. normalde fishing yönteminde malinize gelen bir mesajda yada herhangi bir sekilde bir (mesela bu foruma şu resme bakın diye link koyabilirim) like tıklamanız sağlanır siteye girdiğinizde o siteye gömülü olan kod çalışır sizin cookie dediğimiz kayıt şifreleriniz karşıya gider. bildiğin karanlık işler anlatıyorum burda
  • 2fa varken nasil oluyor boyle bir olay anlamadim gitti.

• Ne kadar para çaldirmiski

• Kardeş geçmiş olsun birde windows crack misin ya şunu söylüyorum para işlerinde hataların

1.windows crack girmek

2. Hesaplarında elinde dekont olması adina senin paran olduğu gösteren kanit

Bildiğim kadarıyla barkot veya sanal para cüzdanı oluyormuş

Crackli nereden indirdirsen ona email at hesabımdan bu kadar sanal para çalındı ya geri yollarsiniz yada dava açacağım de hangi ip giriş işlemi yapıldıysa ona email at tabi ingilizce bilen bir avukata daniş ayrica avukatın yurt dışı ıngiltere bağı olsun O şekilde cözersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrul_121 -- 18 Aralık 2018; 2:2:54 >
  • Googlenın uygulamask vardı şifre yazıyordu onu girip giriş yapıyordun adı aklıma gelmedi onu kullanıyor nuydunuz?

• Hocam şöyle söyleyeyim muhtemelen bu airdrop olayları varya orda bi haltlar dönüyor. Bu söylediğim şey airdroplara deli gibi yaparken oldu. Benımse çoğu borsada hesabım var ama çok az para karşılığı yani üzülmeyeceğim para. Bu airdroplar katılıyorum ya, çöp mailim var ama mesela binance hesabım buna bağlı. Binance şifremi saçma sapan bir mailden göndermişler açık açık yazıuor düşünün yani.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.