Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -----------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirAlexFerguson -- 21 Aralık 2018; 5:0:29 >

• Ah gençler, ah...
    Bir kadını ne çabuk "Kaşar" ilan edebiliyorsunuz böyle.
    Kadın seninle paran için mi birlikte oldu?
    Seni sevdiğini söyleyip, başkasına mı kaçtı?
    Seninle evleneceğini söyleyip, kardeşinle mi evlendi?

O kaşarsa, sen ondan da betersin. Kadınla birlikte olup, sonra burada ona hakaret ediyorsun ama kadının karşısına geçip tek kelime etmiyorsun.

O mu kaşar, yoksa sen mi?
  • Ah gençler, ah...

O kaşarsa, sen ondan da betersin. Kadınla birlikte olup, sonra burada ona hakaret ediyorsun ama kadının karşısına geçip tek kelime etmiyorsun.

• Arkadaş dediği fuck buddy dir belki hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik üniversite gel gitleri.. muhtemelen kızın hayatında sorunlu başka biri vardır veya o şehirde olmayan bir sevgilisi vardır. sen de hoşuna gitmişsin seni kullanıyor işte. ille erkek kullanıcak diye bir kural yok. ben senin yerinde olsam tadını çıkartırım..
  • Sen nesin o zaman?

Kız bu anlattıklarını odadaki dolabın kapağıyla yapmadı sonuçta, gerçi senin gibi biriyle yapacağına evet dolabın kapağıyla yapsaymış daha isabetli olurmuş ama seninle yapmış!

Madem bu durumda kız kaşar oluyor, onunla birebir aynı şeyi yapan sen ne oluyorsun?

Ha yanlış anlaşılmasın, ben bir kızın elin tipiyle bunları yapmasını tasvip etmiyorum, benimde kız kardeşim var eşim dostum var. Fakat kız yapınca kaşar oluyorda erkek yapınca neden duygularıyla oynanmış hayal kırıklığı yaşayan masum oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Ah gençler, ah...

aynen katılıyorum...
    Valla devir değişti artık hangi kız kaşar hangi kız muhafazakar hangisi evli hangisi bekar belli değil..
    bu sıralar bende bir kızdan hoşlanıyorum kızın konuştuğu var gibi ama hal ve hareketleri tavırları çok rahat hiç sevgilisi olan kız gibi davranmıyor çözemedim ben bu işi ??
  • Bu sadece erkek egemen toplumda en basitinden görebileceğimiz bir cinsiyetçilik saçması. Kimse ağaç kavuğunda büyümedi bu yaşlara dek bizler birşeyler yaşadıysak onlarda elbet yaşadı, varsa keyfin görüşmeye devam et kafana uymuyorsa tatava yapma muhabbeti bitir geç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • derdini seveyim milader Allah uçak kazası vermesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.