Şimdi Ara

Silinsin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
59.603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesabimdan kendime m20 aldim su an sadece mavi cihaz icin tekrar 250 indirim yapiyor sonrasinda onun icinde ekstra 250 cek verir mi bilmiyorum bu sekilde kullanmak isteyen varsa hesabi kullandirabilirim. Kullanacak kisinin iki axess karti var ise parcali odeme ile 150chip alabilir tel 1400e gelir olmasi tek axess ile 100chip yapar 1450ye gelmis olur cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 23 Şubat 2019; 15:56:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi işlemcisi olan telefon üretecek Çinli snapdragonlu telefonlardan pahalı olacak kim alır o vakit

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar "ceki vermeden" indirimi satmaya kalkanlar ne kadar da akilli
    Gidin Samsung müşteri hizmetlerini arayin digiturk hediyesini almazsaniz 1450 ye veriyorlar
    Yani 350 indirim telefonun ucunda
    350 nin üzerinde kazanc saglamayan hiçbir alisveris mantik degildir

• Telefonun led bildirim ışığı varmıdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: melihkrm

Telefonun led bildirim ışığı varmıdır..
    epey.com da bildirim ledi yok yazıyor
  • Satış yapan kişiler itinayla şikayet edilir. Yallah çek satış bölümüne.

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Youtube da incelemelerde yuz okunamadiginda damla çektiğin orada bir ışık beliriyor eger o ışık ayni zamanda bildirim ledi olarak kullanilabiliyorsa guzel bir goruntu olacak

• 250 sepet indirimi benim hesabımda yoktu, HB müşteri Hizmetleri ile iletişim kurarak tanımlanmasını sağladım. 
    Özelden soranlar oldu, genel olsun diye kısaca buraya da bir detay yazmak istiyorum. 

Bazı hesaplara 250 TL sepet indirimi tanımlanınca, HB müşteri hizmetlerini aradım. Neden her hesapta yok dedim, kampanyayı tam bilmiyorlardı, beklettiler, sordular falan. Sonra yazılı geçin dediler. Mobil uygulama müşteri hizmetleri bölümünden yazılı geçtim, bir müddet sonra cevap alamayınca mesajı yeniledim ve aldığım cevap ile kampanya benim hesabıma da tanımlandı. 
    Son 2 mesaj : 

Ben: 
    "Talebimle ilgili henüz bir cevap alamadım, geri dönüş de olmadı...? Sormuş olduğum bu sepet indirimi uygulanacaksa siparis verecegim, yok uygulanmayacaksa şuan indirim saglayan baska sitelere yonelmek zorunda kalacagim." 
    -------- 
    HB cevabi: 
    Merhaba, 
    "Kampanya biriminden bilgi alınmıştır. Kampanyaya katılımınız sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz." 

Ve aynı gün siteden siparişi verdim. Benim için şuan öncelikli olan, büyük ekran, güçlü pil hızlı şarj ve samsung alışkanlığı. Benim maliyetim 1300 TL olacak. Yurtdışı fiyatı EUR.200,- civarı olan bu telefonun maliyeti de yaklaşık aynı fiyata geliyor 1200-1300 TL. Bu parayı da yerli yada çinli telefonlara verip uğraşmak istemiyorum açıkçası, macera aramaya hiç gerek yok. Foto da biraz güzel çekiyorsa, zaten süper olacak. 

• gokmay kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bende kampanya belki hesabıma tanımlanır diye müşteri hizmetlerini aramış ama olumsuz cevap almıştım. Israrcı olmak gerekiyormuş demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorgmoller -- 25 Şubat 2019; 17:9:21 >
  • Jorgmoller kullanıcısına yanıt
    Kararli olmak ve şans demek daha uygun gibi, sağolasın...

• j6+ mı m20 mi ? indirimlerle aynı fiyata geliyor yaklaşık.
    1200 1300 civarı resmi garantili başka bir cihaz yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtarum

j6+ mı m20 mi ? indirimlerle aynı fiyata geliyor yaklaşık.
    1200 1300 civarı resmi garantili başka bir cihaz yok?
    M20'nin Antutu skoru J6+'ın yaklaşık 2.5 katı kadar. Bataryası da çok daha güçlü. Sırf bu ikisine sebep bile M20 alınır bence.

M20'nin bana göre tek sıkıntısı henüz kılıf ve ekran koruyucu camın olmayışı. Aliexpress ve Amazon'da (TR olanı değil) var ama bilindik marka değil hiçbiri.
  • hakkım duruyor istene ÖM atabilir.
  • Benim hesaptada var kararsızım alayımmı almayayımmı.

• Hepsiburada hesabima tanımlı Samsung galaxy m20 cep telefonu alırken kullanabileceginiz 250 tl lik aktif kupon bulunmaktadır. kullanmak isteyen mesaj atabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada 250 tl indirim geldi + 250 tl hediye ceki verecek + 150 kartima özel chip para verdi 1150 tl almış oldum.
    Ekran kasa orani ve batarya için aldim youtube den izlegim videolara bakarak fena değil.
    begenmezsem eşime veririm. Suan lg g6 kullanıyorum.

• 250 tl hediye cekikullanım sartları nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanbil

Hepsiburada 250 tl indirim geldi + 250 tl hediye ceki verecek + 150 kartima özel chip para verdi 1150 tl almış oldum.
    Ekran kasa orani ve batarya için aldim youtube den izlegim videolara bakarak fena değil.
    begenmezsem eşime veririm. Suan lg g6 kullanıyorum.
    Hocam parçalı ödeme nasıl yapılıyor rica etsem anlatabilirmisiniz.

• HB hesabımda indirim yok diye Mutluthegreat nickli arkadaşın hesabından almıştım telefonu. Sağ olsun karşılıksız yardımcı oldu. Şimdi benim hesabıma da indirim tanımlanmış. Al-satçı olmayıp da kullanmak için alacak birine hesabımı vereceğim. Gelecek olan çeki de kullanabilir alan, bir şey istemiyorum. İlk isteyene hesabı vereceğim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.