Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbezi -- 12 Mart 2019; 22:2:42 >

• seni çok iyi anlıyorum. çok yakın bir arkadaşım aynı durumda. annesi dünyayı gezmiş bir doktor ama senin annen gibi. ve çok tatlı bir insan. eminim senin valide de çok güzel iyi bir insandır. kendisi de bu durumdan çok rahatsızdı ve aynı senin gibi yaptı yeni bir eve geçti sıfırdan. valideyi de yanına aldı.
    fakat yeni evi, validesi eskisi gibi yapmadı. fakat yine dağınık biraz. böyle insanlara yardım etmek gerekiyor yaşlı olduklari için bağıramiyorsun kalp kıramıyorsun. telkin yolu ile bir yere kadar idare ediyorsun. tavsiyem haftada bir temizlikçi gelsin eve. bu temizlikçi de biraz muhabbet bir kadın olsun. fakat kesinlikle çakal olmasın. eline 100 fazla ver ve senin valide ile arkadaş olsun tatlı tatlı sohbet etsin. valide rahatlığı görünce çözulecektir. arada dışarı çıkarıp sosyal ortamlara götür spora gidiyorsan onu da götür. basit alet falan çalışsin. yani zihni başka yerde olsun. yaşadığı hayat biçimini değiştirmen gerekiyor işin zor ama imkansız değil.

• temizlikçi teyze tut haftada 1 temizlese yeter zaten 2 kişisiniz çok dağılmaz ev

annene de bir kaç hobi falan bul belediyelerde kurslar var ücretsiz
    konu komşudan çevre edinsin gün falan yapsın yardım et
  • Benzer bir durum bende yaşadım.
    Anneni en az 1 hafta evden uzaklaştır. Ne atabiliyorsan at.
    En fazla komşuya falan gidiyorsa, fark ettirmeden at.
    Ağır işi lambur lumbur yapmaktan başka çare yok maalesef.

Çok zor bir durum. Kolaylıklar ve sabırlar diliyorum.
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Çok samimi gelen bir mesaj.Mesajınız bana ilham olacak. Hemen temizlikçi tutamayacagim kabul etmediği için ama alttan alma surecnii konuşma sürecini yaptım ama 1 gün iyiysem 10 gün soğuk davrandım. Zaten bir arayış içinde olduğum için bu süreci uygulayacağım. Tesekkurler
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Bir üst mesajdada sizin gibi iyi niyetli bir arkadaş temizlikçi konusunda yön verdi. Zor bir aşama bu durumda insanlar hemen kabul etmiyor. Deneyeceğim. Teşekkürler
  • Norman Cook kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Eski evimde bu olayı çok fazla uyguladım. Kesin bir çözüm olmuyor maalesef geçici çözüm eve ama sonrası üzüntü, hiç temizlik yapmama kendini kapatma gibi bir duruma sebebiyet veriyor. Alttan aldığım süreyi arttırarak kafa dağıtmayı deneyeceğim. Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbezi

Çok teşekkür ederim. Bir üst mesajdada sizin gibi iyi niyetli bir arkadaş temizlikçi konusunda yön verdi. Zor bir aşama bu durumda insanlar hemen kabul etmiyor. Deneyeceğim. Teşekkürler
    Rica ederim Allah yardımcın olsun
  • Yangın çıkar ateş herşeği temizler.
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Ben ne yangınlar gördüm hiç biri öldürmedi. Sorunun bir gün duzeleceği anlamını çıkarmak stiyorum. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.