Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mastermind33 -- 15 Aralık 2021; 21:6:36 >

• Goodreads der geçerim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden çok iyi bir platformdu ama bu gibi profiller arttığı için Goodreads'e geçtim. Orada da bolca Türk var ve çoğunluğu seviyeli insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında güzel bir platform olabilirdi değişik insanlar doldu.

• 1 tane karı buldum oradan hala konuşuyorum. 1k profilinde 150 kitap okuduğu yazıyor ve her gün de alıntı paylaşıyor. Halbuki kitapla alakası yok.

• Üye değilim ama yorumlardan faydalanıyorum. Iyi yorumlayan insanlar var.

• 2016'nın ilk aylarından beri üyeyim sanırım sadece 2 insanla tanıştım o platformdan. Onlar da benim gibi eski sayılabilecek üyelerdi ve kaliteli insanlardı. Çok uzun zamandır sadece okuduğum kitapları kayıt altında tutmak amacıyla kullanıyorum. Bazen kitapla ilgili görüşlerimi yazıp sosyal medyada paylaşıyorum. Benim için işlevini yerine getiriyor bu yeterli. Eş zamanlı olarak Goodreads de kullanıyorum ama 1000kitap'ta yaptıklarımdan daha fazlasını yapmıyorum orada da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıllardır okuduğum kitapları hem not defterime hem telefonuma yazarak kayıt altına alıyorum. Hiç bu tür sitelere ihtiyaç duymadım. Sadece o sitelere güveniyorsanız bence hata yapıyorsunuz, elinizin altında bir yerde kayıtlı olması bence daha güvenli olur.

Kitap yorumları için de Kitapyurdu'nu kullanıyorum, eski site olduğu için 9-10 yıllık yorumlar var, ekseriyetini ergenlerin oluşturduğu o siteden bin kat daha isabetli yorum yazıyorlar.

• Facebook'taki tırıvırı kitap gruplarından, Instagram'daki kahveli, ojeli ellerin yanına koyulan ve asla okunmayacak olan kitaplarla çektirilen fotoğraflara bir okuyucu olduğunu anlatmaya çalışan zibidi tiplerden farksız bir ortam gibi gelmişti. Üye bile olmadan çektim gittim tabi.

• Ne gerek var böyle uygulamalara.
    Sil gitsin.Bomboş işler.Kitap oku.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.