Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubbed -- 16 Mayıs 2021; 0:19:32 >

• Yaşıyor musun ki ölmekten korkuyorsun der İbni Arabi. Önce yaşıyor muyuz onu incelemek lazım, tabi ölümü de bol bol düşünelim.

(Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun? şeklinde orijinali)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 14 Ağustos 2019; 18:4:57 >
  • Beni hiç Korkutmuyor. Tarih boyunca Milyarlarca insan var oldu ve yoklar. Ancak bu Evrenin 14 Milyarlık yaşının son milisaniyelerine denk geliyor. Ve onların duygu ve acılarını hissetmediniz ise, ölümden sonrani çok dert etmeye gerek yok. Zaten hissetmek diye birşey olmayacak. 14 milyar yıldır yoktum ne dehşet verici birşeydi diye dert ediyormusunuz? Evrende sizin sonraki doneminizi hiç umursamayacak ve sizde onu hissetmeyeceksiniz. Eee o zaman bir gerçekliği inkar edip, hayatın tadını çıkarmak varken, yada kabullenmek o zaman neden Korkalım.

80 yıllık ömrünüz var onuda Korkarak, Tapinarak mi geçirelim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölmekten değil yeterince yaşamamış olmaktan kork
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Yaşıyor musun ki ölmekten korkuyorsun der İbni Arabi. Önce yaşıyor muyuz onu incelemek lazım, tabi ölümü de bol bol düşünelim.

(Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun? şeklinde orijinali)
    Eski bir bilgenin sorduğu en güzel sorulardan biri bu aslinda adini hatırlayamadım

Soru şu

XXXXX hayatta mısın?

Biz kendi hayatımızı adam gibi yaşamadan oteki dunyayi baska hayatlari reenkarnasyonu vb seyleri tartisma pesindeyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok acı şeyler farkediyosun keşke hiç farketmesen🤫
    Zaman en sinsi düşmandır şu hayatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabım silinsin
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN LÜTFEN
    9 ay önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.