Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 2 Ekim 2021; 6:11:41 >

• 2 tavsiyem olur programına bişey diyemem istediğin gibi ekle çıkar özgürsün.

1. Diyet programı hergun olmaz haftalık olur çeşitlilik yaparsın. ( Hindi tavuk balık dana ) (basmati pirinç esmer pirinç yasemin pirinç bulgur yarma buğday ) sebzede ise sinir tanıma patlıcan kabak pırasa brokoli karnabahar biber maydanoz liste uzar gider.

2. Daha yeni baslayipta günde 150 Gr proteine abanma kendini aşırı kasıp makro mikro hesabı yapma. Yapicagin günde gelicek bigun veya hiç gelmicek. forumdakiler genelde karşı çıkıyorlar bana bu konuda makro mikro hesabı olmadan vücut gelistirmemi olurmuş vs vs diyolar , ben yine bildigimi soyliyim istedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Hergun de farkli seyler yiyemem. Buna zamanim elvermez. Cevabin icin sagol henuz yeniyim ama bi sistem uzerinden giderek vucudu buna alistirmam gerek.
  • Yani yukardaki saydiklarini hergun kim yapiyo ? Satinmi aliyosun lokantadami yiyosun? Eğer yukardakileri kendin yapıyorsan şöyle bi çözüm onerebilirim saklama kanları var cam veya plastik akşamdan 1 kilo tavugu ince kes tavada çok az yağda kizart veya suda haşla mesela 250 grdan 4 porsiyon eder günde 3 ogun yiyosan 2 günlük yemeğin hazır olur. Pilavı bulguruda böyle yaparsın tek vakit ısıtmaya kalır oda 5 dk da hazır olur zaten.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle dusunuyorum bende. Cunku zamanim kalmiyo. spor yapip eve gelip tekrar yemek yedikten sonra ise gitmek zor geliyo. Benim problemim araya ogunler koymak. mesela haslanmis yumurta koyabilirim ara ogunlere yada meyve bilemiyorum. Onemli olan duzenli bir yemek aliskanligina girmek. Hergun yarin ne yiyeyim diye dusunmek istemiyorum.
  • Onlarca app var kendine haftalık market alışverişi yap ara öğünlerde kuru yemiş meyve yiyebilirsin haşlanmış fasulye ve havuç yanında yoğurt veya humus al sana bı öğün mesela. Meyve olarak muz elma portakal mandalina ne bulduysan göm gitsin. Kuruyemiş gene keza aynı. Meyve yemeyin sporcu adam meyve yemez diyenler var sebebi şeker diyolar yok öyle bi dünya. Abur cubur ve fast food yeme yeter. Bunları hayatından çıkarınca zaten değişimi hissediyosun.

• programını kendin yazdın sanırım, 2.gündeki ön ve arka kolu sona at, 3.gündeki ilk hareket olan omuz içinde press türevi bir hareket yap ohp olabilir. bunların ötesinde kol hareketlerini biraz eksilterek diğer kas gruplarına biraz hacim ekleyebilirsin.
    Yeni farkettim günler arası hiç boşluk yokmuş, fullbody yapıyorsan araya dinlenme günü koymalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torneol -- 24 Aralık 2019; 1:32:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNSİN
    5 gün önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Torneol kullanıcısına yanıt
    DAY 1 - Full Body

Back Squats 5 sets x 5 reps
    Bent Over Rows 5 sets x 5 reps
    Flat Barbell Press 5 sets x 5 reps
    Push Press 5 sets x 5 reps
    Cable Rope Triceps Extensions 3 sets x 10 reps
    Lateral Raise 3 sets x 10 reps
    Seated Calf Raise 3 sets x 10 reps

Day 2 - Full body

Deadlifts 5 sets x 5 reps
    Pull-Ups 5 sets x 5 reps (weighted if needed)
    Incline Press 5 sets x 5 reps
    Overhead Press 5 sets x 5 reps
    Barbell Curls 3 sets x 10 reps
    Bent Over Reverse Flys 3 sets x 10 reps
    Standing Calf Raises 3 sets x 10 reps

Day 3 - Full body

Front Squats 5 sets x 5 reps
    Pendlay Rows 5 sets x 5 reps
    Chest Dips 5 sets x 5 reps (weighted if needed)
    Single Arm Dumbbell Shoulder Press 5 sets x 5 reps
    Single Arm Dumbbell Triceps Extensions 3 sets x 10 reps
    Cable Front Raises 3 sets x 10 reps
    Seated Calf Raises 3 sets x 10 reps

Bu nasil sence? Hangisi daha mantikli
  • Bence 3 gün arka arkaya yapman uygun olmaz başlangıç seviyesi için. Bir gün yap bir gün ara ver. Kasların dinlenmeli. Zorlanırsın gibime geliyor. Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    3 gun arka arkaya degil zaten . bu sirayla gidicem diye yazdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.