Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 8 Şubat 2020; 17:26:42 >

• Verdiğiniz linkteki haber tarihi 15.12.2019
    Celal Hoca konusunda söylediklerine hak veriyorum ama İlber Hoca'nın 08 Şubat 2020 tarihinde yazısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 8 Şubat 2020; 17:1:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Verdiğiniz linkteki haber tarihi 15.12.2019
    Celal Hoca konusunda söylediklerine hak veriyorum ama İlber Hoca'nın 08 Şubat 2020 tarihinde yazısı yok.
    Haberi yeni gördüm, düzenledim.
  • Celal Şengör'ün her fikrini benimsersiniz ya da benimsemezsiniz. Ben şahsen Celal Şengör'ün çoğu fikrine katılmamakla beraber pek çok konuda kendisinin görüşlerini doğru buluyorum ve sevdiğim birisi. Şimdi ben adamın bazı konulardaki fevri çıkışları ve kararlı duruşu için, böyle bir değeri yermek ve yok etmek zorunda mıyım? Aslında bu adama tepki gösteren kesimin tepki gösterme sebebi Osmanlı ve İslam konusundaki görüşleri. Ben de bir Müslüman olarak bu adamın ne söylediğini dikkatle dinliyorum ancak karşıt olmak gibi bir nedenim yok. Adam fikrini söylüyor, bilgisi var. Bu adama tepki gösterenlerin kaçta kaçı ne biliyor da konuşuyor? Ha şöyle bir durumda var, bu adam bilgili diye tanrı noktasına koymak da yanlış. Bizde aşırılık malesef çok yaygın, bir ölçüsü yok. Sevdiğimiz şeylere bir laf edildiği zaman kolayca kıvılcımdan yangın yaratabiliyoruz. Bu yüzden memlekete faydalı olabilecek insanları kolayca çiziyoruz işte. Celal Şengör bu isimlerden birisi malesef, sahip çıkılmalı.

• Bu haber önceden paylaşıldı keşke onu uplasaydiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Alıntı yapmasaydınız o mesajımı silerdim.
    Celal Hoca'da İlber Hoca'da son yıllarda bu ülkede gittikçe azalan kaliteli beyinlerdendir.
  • O değil de, 'cahil' sözcüğünü son yıllarda herkes cok yoğun kullanıyor. Celal Şengör de kullanmış ne olmuş yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Bu haber önceden paylaşıldı keşke onu uplasaydiniz.
    Onu paylaşan da bendim galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.