Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crux Ansata -- 12 Eylül 2014; 8:12:48 >

• Öncelikle senin ve onun yaşı kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGh0st

Karmaşık bir ilişkimin olduğu bir kız arkadaşım var, aşığım ama daha çıkma teklifi edemedim. Şuan tatilde ve 1 ay kadar sonra tatilden dönecek, bi süpriz yapmayı düşünüyorum. Çıkma teklifi içeren bi süpriz olabilir, kapısına üzerinde not olan bi çiçek bırakmak gibi aşırı klasik düşünceler var aklımda. Sizden yaratıcı ve sağlam fikirler bekliyorum, teşekkürler.

not: "xxx olduysa çıkma teklifi etme senden soğur" şeklinde tavsiyeler istemiyorum, çıkma teklifi edebilecek samimiyetteyim sizden tek istediğim yaratıcı düşünceler ayrıca kendisini sevdiğimi biliyor.

not2: 14 yaşındayız

Şimdiş ne desem bilemedim ki

• quote:

of of çok sakat var..

Yok abi alamayız biz bu maçı.
  • quote:

abiler büyüksünüz yardımcı olmanız gerekmezmi? normalde bi kardeşiniz gelip yardım istese "adam liseli beyler" diyip gönderecek misiniz :D burda saygı çerçevesinde yardım istiyoruz sizden.

Adam liseli olsa tamam da, bu ilkokullu
  • Valla kardeşim ben de 17 yaşındayım ama 14 yaş hakkaten küçük şuan duygusal olarak tam olgunluğa erişememişsindir o yüzden böyle romantik hareketlere gerek yok kızın saçını çek falan anlar o senin aşık olduğunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.