Şimdi Ara

SİLİNSİN! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
6
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep demişimdir kızdan kanka olmaz çünkü karşı cins ister istemez hormonlar devreye girer

saygılar dh prof.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Siz zaten sevgilisiniz la.. Kankalar 'ben seninle çıkacam bir gün' diyebilmek içindir. Açıl, korkma.

sana suç duyurusunda buluncam la gülerken düşüp kolumu kırdım

• Friendzone olmuşsun kardeşim,yapçağın tek şey çok iyi bir şekilde teklif etmek,bak tecrübe konuşuyor,benim başıma 2 kez geldi,birinde teklif etmedim hala pişmanım,içimde kaldı fakat 2.'sinde artık hatamı anlamıştım ve gittim söyledim ve çıktık.Sakın teklif etmemezlik yapma pişman olursun,kız kabul etmese bile kaybetceğin hiç bişey yok,artık zamanı gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hells Bells

Friendzone olmuşsun kardeşim,yapçağın tek şey çok iyi bir şekilde teklif etmek,bak tecrübe konuşuyor,benim başıma 2 kez geldi,birinde teklif etmedim hala pişmanım,içimde kaldı fakat 2.'sinde artık hatamı anlamıştım ve gittim söyledim ve çıktık.Sakın teklif etmemezlik yapma pişman olursun,kız kabul etmese bile kaybetceğin hiç bişey yok,artık zamanı gelmiş.

açıldım onunda gönlü varmış ama daha teklif etmeden olmaz aynı sınıftayız dedi bide arkadaşları olmaz yapamazsınız falan deyince.:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamix42

quote:

Friendzone olmuşsun kardeşim,yapçağın tek şey çok iyi bir şekilde teklif etmek,bak tecrübe konuşuyor,benim başıma 2 kez geldi,birinde teklif etmedim hala pişmanım,içimde kaldı fakat 2.'sinde artık hatamı anlamıştım ve gittim söyledim ve çıktık.Sakın teklif etmemezlik yapma pişman olursun,kız kabul etmese bile kaybetceğin hiç bişey yok,artık zamanı gelmiş.

açıldım onunda gönlü varmış ama daha teklif etmeden olmaz aynı sınıftayız dedi bide arkadaşları olmaz yapamazsınız falan deyince.:(

Arkadaşlarını hiç umursama derim,ben çıkarken örneğin en yakın arkadaşlarımız dışında kimse bilmiyordu ilk başta o yüzden sorun olmadı,yakın arkadaşlarımız çıkmamızı destekliyordu tabi o da var ama yine de teklif etmelisin,aynı sınıf olması ayrılana kadar çok güzel birşey fakat ayrıldıktan sonra unutamıyorsun ve ilişkinizi tamamen kesemiyorsunuz,örneğin ben hala kankayım şu an o kızla,çok ilginç oluyor

• Noldu soyledin mi kiza ? Sonuc nedir ?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlarını hiç umursama derim,ben çıkarken örneğin en yakın arkadaşlarımız dışında kimse bilmiyordu ilk başta o yüzden sorun olmadı,yakın arkadaşlarımız çıkmamızı destekliyordu tabi o da var ama yine de teklif etmelisin,aynı sınıf olması ayrılana kadar çok güzel birşey fakat ayrıldıktan sonra unutamıyorsun ve ilişkinizi tamamen kesemiyorsunuz,örneğin ben hala kankayım şu an o kızla,çok ilginç oluyor

arkadaşlar benim için sorundeğil onun için sorun anlatamıyoru ne dediysem ikna edemedim 2 sorun u var aynı sınıfta olmamız arkadaşları :(

• BEN 3 YILLIK KANKAMI TACİZ ETTİM

the bomb has been planted
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

BEN 3 YILLIK KANKAMI TACİZ ETTİM

nereye doğru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

BEN 3 YILLIK KANKAMI TACİZ ETTİM

yuh.
  • Ee o zaman sınıfta aynı takılın ama okul dışında gezin tozun ne alaka yani aynı sınıftaysanız?
  • Dert edecek ne var anlamıyorum...Kız eskisi gibi devam edelim diyor, sevgili modu olmaz diyor...Haklı da sayılabilir...Lise burası sonuçta, üniversite değil...kolay değil yani, 3-4 sene arkadaş ol, sonra bir gün hadi sevgiliyiz...bu yaşlarda özellikle kızlar etrafın görüşlerine çok önem verir...kızın üstüne çok gitme....güzel olduğu kadar, aklı başında, duygularını kontrol edebilen biriymiş arkadaşın...

Sen de, olur de, sevgimiz aramızda, gizli kalsın de..eskisi gibi devam et..sen seviyorsun, o seviyor..illa ki bir noktadan sonra yakınlaşma olur...bir süre sonra kız da "yemişim arkadaşları, yaşayalım aşkımızı" moduna gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalio

Dert edecek ne var anlamıyorum...Kız eskisi gibi devam edelim diyor, sevgili modu olmaz diyor...Haklı da sayılabilir...Lise burası sonuçta, üniversite değil...kolay değil yani, 3-4 sene arkadaş ol, sonra bir gün hadi sevgiliyiz...bu yaşlarda özellikle kızlar etrafın görüşlerine çok önem verir...kızın üstüne çok gitme....güzel olduğu kadar, aklı başında, duygularını kontrol edebilen biriymiş arkadaşın...

Sen de, olur de, sevgimiz aramızda, gizli kalsın de..eskisi gibi devam et..sen seviyorsun, o seviyor..illa ki bir noktadan sonra yakınlaşma olur...bir süre sonra kız da "yemişim arkadaşları, yaşayalım aşkımızı" moduna gelir

:) tamam dicem gizli kalsın kimseye söylemeyelim.

• Çok yakın birr arkadasimdan hoslaniyordum. Arkadasligimiz bozulur diye acilamiyordum ona. Bir gun bana benden hoslandigini soyledi bende dururmuyum bende senden hoslaniyorum dedim ve o gun cikmaya basladik. Keske cikmasaydik :( Bu carsamba gunu ayrildik sadece 19 gun surdu. Bu 19 gunde elime ne gecti? Biraz mutluluk ilk baslarda heyecan falan sonrasinda ise aci. Hanfendi bitirmek istiyormus bunu duydugumda sok oldum tabii. Ayrildik ayrilmasina da onca yasadigimiz seyleri nasil sildi bilmiyorum 2 yildir tanisiyorduk. Nasil cesaret etti de ayrildi suan konusmuyoruz ve konusmayiz da ve hicbir zaman eskisi gibi olamayiz keske hep yakin arkadas kalsaydik. Bu saatten sonra karar senin benim basima bunlar geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dalio

Dert edecek ne var anlamıyorum...Kız eskisi gibi devam edelim diyor, sevgili modu olmaz diyor...Haklı da sayılabilir...Lise burası sonuçta, üniversite değil...kolay değil yani, 3-4 sene arkadaş ol, sonra bir gün hadi sevgiliyiz...bu yaşlarda özellikle kızlar etrafın görüşlerine çok önem verir...kızın üstüne çok gitme....güzel olduğu kadar, aklı başında, duygularını kontrol edebilen biriymiş arkadaşın...

:) tamam dicem gizli kalsın kimseye söylemeyelim.

Sen yeni yeni aşık olmuşsun...Kız belki de kaç yıldır seviyor içten içe...önce emin ol sevdiğinden, eğer gerçekten seviyor ve bu şekilde gizli tutmuşsa sevgisini...senin de bir süre daha sevgini kontrollü yaşamanı hak ediyor demektir....ama dikkat et çok uzatma bu kanka modunu, fırsat buldukça, baş başa kaldıkça küçük aşk oyunları oyna, hoş sürprizler yap...yani sevgili olmanın, kanka olmaktan daha güzel bir şey olduğunu göster..3 ay süren var...bu sürede olayı bağla...fazla uzarsa duygular körelir, kabak tadı vermeye başlar, duygusal karışıklıklar yaşayabilrisiniz bu sürede..kolay değil yani, iyi yönetmek lazım bu dönemi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: golden_jordan

Aynısıda Geçen Sene Bana Olmuştu Kardeşim.Bi türlü açılamadım gitti ve bu senede okuldan ayrıldım. başka okula geçtim. Kızda belli ediyodu ama bizim yenge gibi. bende öyle derdiim düşün şöyle bi 15 sene sonra.biz evlenmişiz vs. gülerdi. çok güzel olur falan derdi. söyleyemedim gitti. .derste bakışmalar falan öyle okuldan ayrıldım 4 yıl söyleyemedim :(

pişmansın heralde keşke söyleseydin ben söyledim ama olmadı iişte belki de böyle daha hayırlı olur.

Aynen.Neyse böylesi daha hayırlı olur belki. Yeni okulumdada bi kız var çok güzel ama benden uzun :/ neyse ben engel tanımam uzadıktan sonra çıkma teklif edicem

• Hitachi kankamao

• quote:

evet abiler 3 senedir aynı sınıfta kanka olduğum kıza aşık oldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Gelip geçici bşey değil, eminim.Açılmayı düşunüyorum ama bu sefer de onu hepten kaybetmekten korkuyorum.Kızın sevgilisi,sevdiği falan yok ama istiyo birileriyle çıkmak.Çok güzel bi kız.Teklif eden oluyomuş ama tanıdığm,güvenebileceğim biriyle istiyorum diyo.Sizce ne yapayım,açılmalımıym platonik takıkmaya devammı?
    Bu arada yaş 17 büyüklerimden cevap bekliyorum bi akıl verin lütfen.

hiç bi halt olmaz.sadece gidip pat diye açılma.ona ufak ufak belli et.özel oldugunu hissettir.konuşurken kanka muhabbeti yapma artık.kanka filan asla deme.başta zemin hazırla ortamını.ondan sonra adım at derim ben.tecrübeyle sabittir
    edit:imla
  • hep öyle oluyo zaten :)
  • quote:

tanıdığm,güvenebileceğim biriyle istiyorum diyo.

Denemekten zararlı çıkmazsın.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.