Şimdi Ara

SİLİNSİN! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
6
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atamix42

evet abiler 3 senedir aynı sınıfta kanka olduğum kıza aşık oldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Gelip geçici bşey değil, eminim.Açılmayı düşunüyorum ama bu sefer de onu hepten kaybetmekten korkuyorum.Kızın sevgilisi,sevdiği falan yok ama istiyo birileriyle çıkmak.Çok güzel bi kız.Teklif eden oluyomuş ama tanıdığm,güvenebileceğim biriyle istiyorum diyo.Sizce ne yapayım,açılmalımıym platonik takıkmaya devammı?
    Bu arada yaş 17 büyüklerimden cevap bekliyorum bi akıl verin lütfen.

Meşhur bir atasözü vardır ateş ve barut yan yana durmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

sakın ha teklif falan olayına girme. kabul etse bile ikiniz de bocalarsınız. olayları üzeri kapalı olarak geliştir. yerini getirince sen de onun gibi, hayatımda biri olsun isterdim de. güvenebileceğim biri olmalı de. yanımda sevgilim olucaktı şöyle elini tutucaktım öpücektim de. bak gösteriim de. ve kendi elini uzatıp onun elini uzatmasını bekle ve göster. bak şimdi sevgilicilik oynuyoruz de ve yeri gelip elini tut, yeri gelip yanında bacağını bacağına yasla. sonra oyun adı altında hep olayları geliştir. ilerleyen zamanlarda, seninle sevgilicilik oynamak hoşuma gidiyor de. ve basamakları oyun esnasında tırmandırıp zirveye çık.

ani teklif bir anda ego tetikler, karşı durma hissi uyandırır, bahane sebebi oluşmasına neden olup düzeltilmesi zor sonuçlar doğurabilir. ama oyun dersen ve sürükleyici olursan seve eğlene kabul eder. hem de hiç teklife gerek olmadan.

haklısınız. benimde buna benzer durumum var. kızla uzak değiliz bazen omzuma yaslanır, beraber otururuz, kahve içeriz, gece mesaj atar,espirilerime güler iyi vakit geçiririz ama söyle bir sorun varki benim yakın arkadaşlarıma da aynılarını yapıyor. Yani sadece bana özel yaptığı birşey yok. Hatta geçen hafta evimde karşıladım. Ona değer verdiğimi biliyor ama ne anlam çıkardığını bilmiyorum. İşi ilerletmeye de kararsızım ama böyle olunca da insan her saat aklına gelip içimi yiyor. Sanırım ilk hamleyi bekliyeceğim ama o da nasıl anlaşılır ki?

ilk hamleyi beklersen bi bakmışın bi gün girişimci bi arkadaş bi atak yapmış ve kızı kapmış.

sen sağlı sollu sinyallerle ilk hamleleri artırarak yapmalısın. olumlu yanıt aldıkça yine artırarak gidersin. set çektiği yer olursa da "birlikte güzel eğleniyoruz" veya "sadece oyun ya" gibi açıklamalar yapar ama asla vazgeçmezsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

sakın ha teklif falan olayına girme. kabul etse bile ikiniz de bocalarsınız. olayları üzeri kapalı olarak geliştir. yerini getirince sen de onun gibi, hayatımda biri olsun isterdim de. güvenebileceğim biri olmalı de. yanımda sevgilim olucaktı şöyle elini tutucaktım öpücektim de. bak gösteriim de. ve kendi elini uzatıp onun elini uzatmasını bekle ve göster. bak şimdi sevgilicilik oynuyoruz de ve yeri gelip elini tut, yeri gelip yanında bacağını bacağına yasla. sonra oyun adı altında hep olayları geliştir. ilerleyen zamanlarda, seninle sevgilicilik oynamak hoşuma gidiyor de. ve basamakları oyun esnasında tırmandırıp zirveye çık.

ani teklif bir anda ego tetikler, karşı durma hissi uyandırır, bahane sebebi oluşmasına neden olup düzeltilmesi zor sonuçlar doğurabilir. ama oyun dersen ve sürükleyici olursan seve eğlene kabul eder. hem de hiç teklife gerek olmadan.

haklısınız. benimde buna benzer durumum var. kızla uzak değiliz bazen omzuma yaslanır, beraber otururuz, kahve içeriz, gece mesaj atar,espirilerime güler iyi vakit geçiririz ama söyle bir sorun varki benim yakın arkadaşlarıma da aynılarını yapıyor. Yani sadece bana özel yaptığı birşey yok. Hatta geçen hafta evimde karşıladım. Ona değer verdiğimi biliyor ama ne anlam çıkardığını bilmiyorum. İşi ilerletmeye de kararsızım ama böyle olunca da insan her saat aklına gelip içimi yiyor. Sanırım ilk hamleyi bekliyeceğim ama o da nasıl anlaşılır ki?

ilk hamleyi beklersen bi bakmışın bi gün girişimci bi arkadaş bi atak yapmış ve kızı kapmış.

sen sağlı sollu sinyallerle ilk hamleleri artırarak yapmalısın. olumlu yanıt aldıkça yine artırarak gidersin. set çektiği yer olursa da "birlikte güzel eğleniyoruz" veya "sadece oyun ya" gibi açıklamalar yapar ama asla vazgeçmezsin.

gece gece iyi yazdınız. girişimci arkadaş dediğiniz benim kadar yakın arkadaş fakat onun kıza karşı ne hissettiğini bilmiyorum ki o da benim en yakın arkadaşımdır yani kıza açılacaksam önce arkadaşımın haberi olur, beraber konuşuruz. Eğer o da bağlıysa ki sanmıyorum. (her ne kadar fazla samimi hareketler beni tedirgin etse de çok karışık olacaktır durum. Ergen amerikan dizilerindeki olaylara bağlarız artık ) Her gün biraz daha ilgi gösteriyorum ama bana karşı olumsuz yaklaşımda olmadı. Genede "yüz verince hemen sevgili olmaya çalışan" durumuna da gelmek istemiyorum. Sizin demek istediğiniz "aşırı ilgi göster, kız anlar elbet." tarzında mıdır?
    Aslında önce ne hissettiğimi anlamak istiyorum. Buraya yazmak ne fayda eder bilmiyorum ama normal bir kızda cinsellik arardım eskiden veya yanımda seksi diyebileceğimiz bir bayan var ise bakardım. En azından kendi eski halimi bilirdim. Fakat bu kızdan sonra o ilgimi kaybettim. Onda ayrı bir tatlılık buluyorum. Sadece onunla vakit geçirmek istiyorum, benle mutlu olmasını istiyorum. Seks veya başka bir çıkarcılık değil. Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. Acemiyim biraz.

• diğer erkek arkadaşın bu olayda sanki bir nevi rakibin durumunda. kıza ilgi duyduğundan önce arkadaşına bahsetmen lazım. o zaman o kendiliğinden biraz geri durur.

ve madem bu kadar kapılmaya başlamışsın, kıza da onunla zaman geçirmekten hoşlandığını söylersin başta. buna olumlu tepki verirse daha sonra da onunla ilgilendiğini söylersin, bunun farkında olup olmadığını sorarsın. farkındaymış derse, bu defa ilginin karşılıklı olup olmadığını sorarsın. böylece teklifi basamak basamak geliştirmiş olursun.
  • Bende aynı durumdaydım açıldım kız bize yol verdii iyi düşün öyle hareket et abi tavsiyesi ben 4 yıl sıra arkadaşyıdım bide :)
  • bi bitmediniz !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrChromosty

Aynen ya la kaybetmekten korkuyom bende

ben cevap veren arkadaslar sayesinde karar verdim.yarın cekip kenara konuscm.boyle kaybetmemdktense sansımı dnr kaybersem daha az acı çekerim

kız sana iş atmış güvenebileceğim birisi demiş bas gaza evlat bas gaza
  • kanka ayaaaa g. ayaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

ilk sayfada ne güzel yorumlar var diğer sayfaları okumadım sonuç belli mi beyler alıntılayın o kadar mesajı okucak zamanım yok

sonuç acıldım onunda gonlu warmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrChromosty

Aynen ya la kaybetmekten korkuyom bende

ben cevap veren arkadaslar sayesinde karar verdim.yarın cekip kenara konuscm.boyle kaybetmemdktense sansımı dnr kaybersem daha az acı çekerim

kız sana iş atmış güvenebileceğim birisi demiş bas gaza evlat bas gaza

aynen dun acıldım okulda .olack galiba.

• kanka diye bişey yoktur. Bu gençlerin saçmaladığı kan kardeşin sulandırılmış halidir.
    Hiç kimse kan kardeşine aşık olmaz, başka gözle bakmaz. Fakat siz KANKA diye sulandırmışsanız,
    bundan sonra hiç birşeyin önemi yoktur. Kızla erkek hiç bir zaman KANKA olmaz.
  • quote:

Kızın sevgilisi,sevdiği falan yok ama istiyo birileriyle çıkmak.Çok güzel bi kız.Teklif eden oluyomuş ama tanıdığm,güvenebileceğim biriyle istiyorum diyo

birileriyle çıkmak istiyor ama tanıdığı güveneceği birriylebirileriyle çıkmak istiyor ama tanıdığı güveneceği birriyle çok saçma olmuş
  • olmadı beyler aynı sınıftayız olmaz dyo bende seni sevym diyo ama olmaw diyo.arkadaslarıda olmaz dmış.olmadı

• sayısal lotomu bu la olmaz dedi olmadı felan erkek adam sevdiğinin arkasında durur sevgisini yalan etmez.

bak ben 1 senedir seviyorum hiç sevgili olamadık ama hep sevdiğimi bildi 5 ay önce sildi ekledi şimdi sevgiliyiz.

Ben senin yüzüne değil ben senin o güzel saf kalbine o güzel sesine aşık oldum benim biricik sevgilim olurmusun ?
    al buda çıkma teklifim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

sayısal lotomu bu la olmaz dedi olmadı felan erkek adam sevdiğinin arkasında durur sevgisini yalan etmez.

bak ben 1 senedir seviyorum hiç sevgili olamadık ama hep sevdiğimi bildi 5 ay önce sildi ekledi şimdi sevgiliyiz.

Ben senin yüzüne değil ben senin o güzel saf kalbine o güzel sesine aşık oldum benim biricik sevgilim olurmusun ?
    al buda çıkma teklifim.

olmadı işte teklif ettirmedi bile.ben sevgmin arkasındayım.100:- kere ddim seviyorum diye bnde diyo ama olmaz diyo aynı sınıftayız diye.arkadaşlarıda olmaz dmişler arkadasınız yapamazsınız diye.

• Bu iş erkekte biter. Dik dur, sıkmadan, korkutmadan ısrar et, ısrarlı olduğunu anlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

evet abiler 3 senedir aynı sınıfta kanka olduğum kıza aşık oldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Gelip geçici bşey değil, eminim.Açılmayı düşunüyorum ama bu sefer de onu hepten kaybetmekten korkuyorum.Kızın sevgilisi,sevdiği falan yok ama istiyo birileriyle çıkmak.Çok güzel bi kız.Teklif eden oluyomuş ama tanıdığm,güvenebileceğim biriyle istiyorum diyo.Sizce ne yapayım,açılmalımıym platonik takıkmaya devammı?
    Bu arada yaş 17 büyüklerimden cevap bekliyorum bi akıl verin lütfen.

Burada sana mesajı vermiş koçum çık göster kendini.

çek kılıcını ve atıl öne.... yürü be yiğit!... bir dev gibi pervasız!

• Gay taklidi yapmaya devam et ilerde açılırsın :D

• Seviyosan konus iste daha kac kere diyecezlan

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Seviyosan konus iste daha kac kere diyecezlan

konuştm. ayni sınıfta oldugumuz için olmaz diyo.:(

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.