Şimdi Ara

SİLİNSİN! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
6
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

sakın ha teklif falan olayına girme. kabul etse bile ikiniz de bocalarsınız. olayları üzeri kapalı olarak geliştir. yerini getirince sen de onun gibi, hayatımda biri olsun isterdim de. güvenebileceğim biri olmalı de. yanımda sevgilim olucaktı şöyle elini tutucaktım öpücektim de. bak gösteriim de. ve kendi elini uzatıp onun elini uzatmasını bekle ve göster. bak şimdi sevgilicilik oynuyoruz de ve yeri gelip elini tut, yeri gelip yanında bacağını bacağına yasla. sonra oyun adı altında hep olayları geliştir. ilerleyen zamanlarda, seninle sevgilicilik oynamak hoşuma gidiyor de. ve basamakları oyun esnasında tırmandırıp zirveye çık.

ani teklif bir anda ego tetikler, karşı durma hissi uyandırır, bahane sebebi oluşmasına neden olup düzeltilmesi zor sonuçlar doğurabilir. ama oyun dersen ve sürükleyici olursan seve eğlene kabul eder. hem de hiç teklife gerek olmadan.

haklısınız. benimde buna benzer durumum var. kızla uzak değiliz bazen omzuma yaslanır, beraber otururuz, kahve içeriz, gece mesaj atar,espirilerime güler iyi vakit geçiririz ama söyle bir sorun varki benim yakın arkadaşlarıma da aynılarını yapıyor. Yani sadece bana özel yaptığı birşey yok. Hatta geçen hafta evimde karşıladım. Ona değer verdiğimi biliyor ama ne anlam çıkardığını bilmiyorum. İşi ilerletmeye de kararsızım ama böyle olunca da insan her saat aklına gelip içimi yiyor. Sanırım ilk hamleyi bekliyeceğim ama o da nasıl anlaşılır ki?

• aynısı bana olmuştu 3sene önce :D sonra ben dedim olmaz öyle şey... daha sonra kendisi dedi sana aşığım diye ama ben kabul etmedim
  • meraktan çatladık yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

kanka kankayı..... yaparmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

meraktan çatladık yaw

anca söyleyebildim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamix42

quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

meraktan çatladık yaw

anca söyleyebildim :)

eee ne oldu ne oldu
  • kızdan kanka olmaz mantığı şu dünyadaki en nefret ettiğim şeylerden biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

kızdan kanka olmaz mantığı şu dünyadaki en nefret ettiğim şeylerden biri

bence de.ama oluncada işler buraya kdr geliebiliyo gelince de sarpa sarıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

quote:

quote:

quote:

quote:

o da seni seviyomuş yani öylemi olm bizi mikmiyon dimi

yok walla ha aynen dediğim gibi tek sıkıntı aynı sınıftayız olmaz diyo.

aynı sınıftaysanız ne olmuş? daha iyi ya işte git arkasına yerleş beraber vakit geçirin tüm sene boyunca, gelecek sene sınıflarınız değiştiğinde ararsınız bugünlerinizi.. Sanki ne istiyosn kızdan da olmaz diyo

hemen arka sırasın da oturuyorum.o anlamda değil arkadaşları fln bide 3 sene dir 5 kişi iyi arkadaşız beraber çok okul kırdık çok şey yaptık.arkadaştık diğer 3 kişi den çekiniyo sanırım bide sınıfta dedi kodu fln olacak diye sevmez böyle şeyleri dedikodu fln.

sanki benim lisedeki halim vay anasını. bizimde öyle 6 kişilik bi grubumuz vardı 3 kız 3 erkek. lise sonda 3 çift sevgili olduk :D kızdan bırak kanka olmasını arkadaş bile olmaz, arada mutlaka bi kıpraşma olur.
    Diğer arkadaşlarınıza belli etmeyin bu durumu onlarlayken gruba ayak uydurun, değilken mercimeği fırına verirsiniz

vay be 3 çift :) söylesek ne olur anlamadım ki çekincek ne var neyse yarın bakacaz buraya kdr geldik seviyosa takmayacak kim ne derse desin.

• Aşık olduğun an insan psikolojisi:

1.Gelip geçici değil benim aşkım
    2.Unutamam
    3.Kimseyi bu kadar seveceğimi zannetmiyorum
    4.Geleceğimde o olmazsa bende olamam

Doğrusu

1.Gayette gelip geçici olabilir
    2.Unutursun
    3.Bundan sonraki kız içinde aynısını diyeceksin yani sevebilirsin
    4.Olursun

edit: kız da seni mi seviyormuş anlamadım da neyse yine üsttekiler aynen geçerli

ayrıca AYNI SINIFTAYIZ OLMAZ kız ağır erqen bak ERGEN değil o derece erqen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 6 Aralık 2012; 16:39:14 >
  • Ben söylediğimde arkadaş olarak görüyorum cevabı almıştım ve üstüne kızın dalga konusu olmuştum. Dalgalar azaldı ve kanka olarak devam ediyoruz.

Senin adına sevindim aynı sınıfta olmanız hiç engel olmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Aşık olduğun an insan psikolojisi:

1.Gelip geçici değil benim aşkım
    2.Unutamam
    3.Kimseyi bu kadar seveceğimi zannetmiyorum
    4.Geleceğimde o olmazsa bende olamam

Doğrusu

1.Gayette gelip geçici olabilir
    2.Unutursun
    3.Bundan sonraki kız içinde aynısını diyeceksin yani sevebilirsin
    4.Olursun

edit: kız da seni mi seviyormuş anlamadım da neyse yine üsttekiler aynen geçerli

ayrıca AYNI SINIFTAYIZ OLMAZ kız ağır erqen bak ERGEN değil o derece erqen!

üstekiler doğru ama seviyorum yine. o da seviyomuş evet
  • abazaliktan oluyo gecer merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

abazaliktan oluyo gecer merak etme.

ne alaka.yapmışlıgımız var abza değiliz seviyorum ben.sen sevmedin heralde hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atamix42 -- 6 Aralık 2012; 17:01:56 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o da seni seviyomuş yani öylemi olm bizi mikmiyon dimi

yok walla ha aynen dediğim gibi tek sıkıntı aynı sınıftayız olmaz diyo.

aynı sınıftaysanız ne olmuş? daha iyi ya işte git arkasına yerleş beraber vakit geçirin tüm sene boyunca, gelecek sene sınıflarınız değiştiğinde ararsınız bugünlerinizi.. Sanki ne istiyosn kızdan da olmaz diyo

hemen arka sırasın da oturuyorum.o anlamda değil arkadaşları fln bide 3 sene dir 5 kişi iyi arkadaşız beraber çok okul kırdık çok şey yaptık.arkadaştık diğer 3 kişi den çekiniyo sanırım bide sınıfta dedi kodu fln olacak diye sevmez böyle şeyleri dedikodu fln.

sanki benim lisedeki halim vay anasını. bizimde öyle 6 kişilik bi grubumuz vardı 3 kız 3 erkek. lise sonda 3 çift sevgili olduk :D kızdan bırak kanka olmasını arkadaş bile olmaz, arada mutlaka bi kıpraşma olur.
    Diğer arkadaşlarınıza belli etmeyin bu durumu onlarlayken gruba ayak uydurun, değilken mercimeği fırına verirsiniz

Üçünüze üçümüz bayram etsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kanka ayağına
  • Buddy olursunuz işte :D
  • Dostum şu başlıkta ki KAnkama yazısını Kankama yaz bak nolursun, sabahtan beri gözüme takılıyor, ayar oldum.
  • kedidir o kedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN!

Dostum şu başlıkta ki KAnkama yazısını Kankama yaz bak nolursun, sabahtan beri gözüme takılıyor, ayar oldum.

Tamam tamam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.