Şimdi Ara

SİLİNSİN! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
6
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NcpThkl

Ayrıca 2 ayda kankana mı aşık oldun bu kızı bırakıp?

http://forum.donanimhaber.com/m_67558897/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67625687

Yada sen bizle makara yapıyon kardeş? Anlayamadım gitti..

yok bu arkadasın konusuydu .D silmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 2.00 hala konuşamadım.:(

• Lisedeyken çok yakın bir kız arkadaşıma ondan hoşlandığımı söylemiştim, o da sana o gözle bakmadım hiç falan demişti klasik. Sonra yıllarca sükunet içinde yaşadık. Hiç pişman olmadım ama, yıllar sonra gülerek hatırladığım hoş bir anı. Söylemelisin bence. Ama gelip geçici olduğundan emin olabilirsin. Kabul etmezse de kafanı meşgul etmez boşuna bu düşünceler. Başka şansların da olur zaten. Eniştem ablamı ikna etmek için tekrar tekrar ve tekrar denemişti ama başardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamix42

quote:

Arkadaşınla aynı hesabımı kullanıyosun?

• Arık teklif etsen de kabul etmez. Ben seni arkadaş olarak görüyorum der.

Boş ver kanka ayağına enseye tokat d.te parmak takıl
  • Seviyosan git konuş bence
  • quote:

quote:

quote:

hayir ben genelde otomobil,pc. konulu konulara bakiyorum.arkadasım da herkesin birbiri ile yardımlastignı gorunce öyle bi konu actı.üye ol ddim ugrasamam ddi o yuzdn.

• eee söyle artık şu kıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

sakın ha teklif falan olayına girme. kabul etse bile ikiniz de bocalarsınız. olayları üzeri kapalı olarak geliştir. yerini getirince sen de onun gibi, hayatımda biri olsun isterdim de. güvenebileceğim biri olmalı de. yanımda sevgilim olucaktı şöyle elini tutucaktım öpücektim de. bak gösteriim de. ve kendi elini uzatıp onun elini uzatmasını bekle ve göster. bak şimdi sevgilicilik oynuyoruz de ve yeri gelip elini tut, yeri gelip yanında bacağını bacağına yasla. sonra oyun adı altında hep olayları geliştir. ilerleyen zamanlarda, seninle sevgilicilik oynamak hoşuma gidiyor de. ve basamakları oyun esnasında tırmandırıp zirveye çık.

ani teklif bir anda ego tetikler, karşı durma hissi uyandırır, bahane sebebi oluşmasına neden olup düzeltilmesi zor sonuçlar doğurabilir. ama oyun dersen ve sürükleyici olursan seve eğlene kabul eder. hem de hiç teklife gerek olmadan.

olabilir.Ama onu da ben beceremem en iyisi kısa yoldan halletmek bence.

yanına iki paket selpak al o zaman. "ben seni arkadaş/kanka olarak görüyodum" deyince, gözyaşlarını silmek için.

Çok doğru söylemişsin dostum bu devirde teklif mi kaldı yani belki hiç tanımadığın bi kıza seni tanımak istiyorum dersin o kadar bence , diğer ilişkilerde teklif durumu biraz patates kızlar 1 anda sevmediklerinden 1anda söylediğinde DAN diye friendzone u yersin ben de şimdiden söyliim , ama bence o kadar yok oyun yok o yok buna gerek yok 1-2 defa baş başa buluş zaten 3 senelik arkadaşınmış senin huyunu suyunu bilmesi lazım sadece size biraz başbaşa zaman lazım diyorum..

• kardeşim yapman gereken tek olay şu baş başa kaldıgınızda hayal kurmaya calıs de ki mesela düşüsne biz 10 yıl sonra ne halledrde olcaz belkide evlenrıız fln de bende işe yaramıştı :D en kolay yolu buydu :D
  • sen ince ince dokundur esprler yap bu konuda sen inceden dokundur kelimelerini ona uyarsa atlar ztn ters ttepersede geri dönüşün olur yada bi arkdnı bul işte azını arasısın bak siz cok yakşyrsnz enden olmsn vs vs
    ben beraber olamnzı ısterdım desın senden habersz olsn anldn olayı sen orataya bı sekılde bırının konu acması lzm ama senın gerı dönusun olması lzm :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: FighterFlanker

İnsan insanı tiker mi,
    Kanka kankayı düzer mi?

niye öyle diyosun kardeş? yanında gül gibi kankan varken gidip yabancıdan mı istiycen? (gönlünü)
    yabancıya mı muhtaç olucan bi takım ihtiyaçların olduğunda?
  • ya bak şöyle yapacan kızı sinemaya romantik bi filme götürecen sonra romantizmin en hat safada olduğu zaman tut elini bırakacak olursa gözlerine melül melül bak gönlü varsa bırakmaz yoksa fazla zorlama.

aynı taktiği uyguladım şuanda evliyim. benim film pek romantik değildi bide (o. çocuklarında)
  • Böyle konular bitmişti kaç aydır göremiyordum. Bu arada bas bas bağırıyoruz kanka ayağı döt ayağı diye.
  • Fake mi bilmem ama sakın böyle birşey yapma çok pişman olursun platonik takıl sen en iyisi kaybetmeye değmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

kanka kankayı..... yaparmı.

naptin hocam aşik oldum diyorum.

İnsan insanı şey yaparmı
  • Merak ettim bakalım ne olacak dertlesmek istediğinde mesaj at bana

• beyler söyledim önce dedim'sevdiğin var mı diye sonra var dedi kim dedim söyleyemem dedi ısrar ettim olmaz dedi aklımda olan bi kaç kişiyi sordum x mi y mi yok dedi gözüm karar dı dedim ki ben söyleyimmi kimi sevdiğimi dedim söle dedi seni dedim.biraz durdu şaka kaldıracak durumda değilim dedi bende şaka değil gerçek dedim,ciddiyim dedim.okul çıkışında giderken dedim eee sen söle kim dedim söyleyemem dedi niye fln derken anlamadın mı hala dedi ben mi? dedim kafa salladı evet dedi kalbim çıkacak gibi atıyodu :) ama olmaz dedi niye dedim aynı sınıftayız fln dedi arkadaşları geldi o ara dedim yarın detaylı konusmalıyız tamam dedi. Git konus diyenlere çok tşk. ediyorum siz olamasanız açılamazdım.bu durum da olanlara da kesinlikle tavsiyem söyleyin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hayir ben genelde otomobil,pc. konulu konulara bakiyorum.arkadasım da herkesin birbiri ile yardımlastignı gorunce öyle bi konu actı.üye ol ddim ugrasamam ddi o yuzdn.

Hm anladım..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.