Şimdi Ara

SİLİNSİN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
6
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Benim de yakın arkadaşımdı iki yıl sonra aşık olduğumu farkettim ama kız, kardeşim gibi sevdiğim adamın eski sevgilisiydi diye söyleyemedim onu sevdiğimi ki onunda boş olmadığını anlıyordum. Gözümün önünde durmasına dayanamayıp yarım dönem sonra okulumu değiştirdim. Ama aradan üç yıl geçmesine rağmen halen unutmadım her aklıma geldiğinde pişman oluyorum söylemedigim için. ilerde pişman olmak istemiyorsan git konuş en kötü kabul etmedi der unutur gidersin böyle olunca unutulmuyor.

O değilde ilk defa anlattım la iyi tutmuşum ağzımi bu kadar yıldır.

aynen en kotu kabul etmedi drim ama unutacagmi sanmyorum.ben de kimseye söyldmedim bi siz (dh) biliyosunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de kardeşim ddigin adamın tartışmalı olarak ayrıldığı sevgilisine vurulmak var emin ol bu daha beter:s
    bendeki heves değil diyosan git işi bitir.

• quote:

Orijinalden alıntı: atamix42

quote:

Benim de yakın arkadaşımdı iki yıl sonra aşık olduğumu farkettim ama kız, kardeşim gibi sevdiğim adamın eski sevgilisiydi diye söyleyemedim onu sevdiğimi ki onunda boş olmadığını anlıyordum. Gözümün önünde durmasına dayanamayıp yarım dönem sonra okulumu değiştirdim. Ama aradan üç yıl geçmesine rağmen halen unutmadım her aklıma geldiğinde pişman oluyorum söylemedigim için. ilerde pişman olmak istemiyorsan git konuş en kötü kabul etmedi der unutur gidersin böyle olunca unutulmuyor.

aynen en kotu kabul etmedi drim ama unutacagmi sanmyorum.ben de kimseye söyldmedim bi siz (dh) biliyosunuz.

Hocam bence teklif et ama hayır derse ki inşallah demez.Ona tamam seni seviyorum ama sen beni sevmesende yinede arkadaşım olarak kalmanı isterim de.Bence daha iyi olur.En azından yine görüşmüşlüğün olur seninde için rahat eder.

• tanıdığım güvenebileceğim biri istiyorum demiş yengemiz. Senden iyisini mi bulacak?
  • tanıdığım demiş , güvenebileceğim demiş, biri demiş , sen hala bekliyorsun. Teklif et kabul edicekk
  • Vur geç parazit yapma
  • hacı hacıyı tekke de kanka kankayı kankalıkta.
  • Sakın öyle kenara çekip konuşmaya çalışma.Baş başa vakit geçir.Samimi davran.Ne bileyim sinemada omzuna uzan falan.Bu tarz şeylere o da karşılık veriyorsa anlarsın zaten.Gidip söylersen kıza yalan olur o iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

quote:

quote:

Hocam bence teklif et ama hayır derse ki inşallah demez.Ona tamam seni seviyorum ama sen beni sevmesende yinede arkadaşım olarak kalmanı isterim de.Bence daha iyi olur.En azından yine görüşmüşlüğün olur seninde için rahat eder.

inşallah.kabul eder saol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

tanıdığım güvenebileceğim biri istiyorum demiş yengemiz. Senden iyisini mi bulacak?

cok saol cevap için.verdign gaz içinde ayrica tşk.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtraterrestriaL.

tanıdığım demiş , güvenebileceğim demiş, biri demiş , sen hala bekliyorsun. Teklif et kabul edicekk

• Kacan balik buyuk olur. Gelecekte pisman olmamak icin bence kizin mutlu bir aninda ona acil yada ne yapacaksan yap.

• Pampadan pompa olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

Kacan balik buyuk olur. Gelecekte pisman olmamak icin bence kizin mutlu bir aninda ona acil yada ne yapacaksan yap.

aynen açılcam bu gün inşallah kabul edrde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

Kacan balik buyuk olur. Gelecekte pisman olmamak icin bence kizin mutlu bir aninda ona acil yada ne yapacaksan yap.

aynen açılcam bu gün inşallah kabul edrde.

Sana iyi sanslar derim. İnsallah kabul eder.

• sakın ha teklif falan olayına girme. kabul etse bile ikiniz de bocalarsınız. olayları üzeri kapalı olarak geliştir. yerini getirince sen de onun gibi, hayatımda biri olsun isterdim de. güvenebileceğim biri olmalı de. yanımda sevgilim olucaktı şöyle elini tutucaktım öpücektim de. bak gösteriim de. ve kendi elini uzatıp onun elini uzatmasını bekle ve göster. bak şimdi sevgilicilik oynuyoruz de ve yeri gelip elini tut, yeri gelip yanında bacağını bacağına yasla. sonra oyun adı altında hep olayları geliştir. ilerleyen zamanlarda, seninle sevgilicilik oynamak hoşuma gidiyor de. ve basamakları oyun esnasında tırmandırıp zirveye çık.

ani teklif bir anda ego tetikler, karşı durma hissi uyandırır, bahane sebebi oluşmasına neden olup düzeltilmesi zor sonuçlar doğurabilir. ama oyun dersen ve sürükleyici olursan seve eğlene kabul eder. hem de hiç teklife gerek olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

sakın ha teklif falan olayına girme. kabul etse bile ikiniz de bocalarsınız. olayları üzeri kapalı olarak geliştir. yerini getirince sen de onun gibi, hayatımda biri olsun isterdim de. güvenebileceğim biri olmalı de. yanımda sevgilim olucaktı şöyle elini tutucaktım öpücektim de. bak gösteriim de. ve kendi elini uzatıp onun elini uzatmasını bekle ve göster. bak şimdi sevgilicilik oynuyoruz de ve yeri gelip elini tut, yeri gelip yanında bacağını bacağına yasla. sonra oyun adı altında hep olayları geliştir. ilerleyen zamanlarda, seninle sevgilicilik oynamak hoşuma gidiyor de. ve basamakları oyun esnasında tırmandırıp zirveye çık.

ani teklif bir anda ego tetikler, karşı durma hissi uyandırır, bahane sebebi oluşmasına neden olup düzeltilmesi zor sonuçlar doğurabilir. ama oyun dersen ve sürükleyici olursan seve eğlene kabul eder. hem de hiç teklife gerek olmadan.

olabilir.Ama onu da ben beceremem en iyisi kısa yoldan halletmek bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

sakın ha teklif falan olayına girme. kabul etse bile ikiniz de bocalarsınız. olayları üzeri kapalı olarak geliştir. yerini getirince sen de onun gibi, hayatımda biri olsun isterdim de. güvenebileceğim biri olmalı de. yanımda sevgilim olucaktı şöyle elini tutucaktım öpücektim de. bak gösteriim de. ve kendi elini uzatıp onun elini uzatmasını bekle ve göster. bak şimdi sevgilicilik oynuyoruz de ve yeri gelip elini tut, yeri gelip yanında bacağını bacağına yasla. sonra oyun adı altında hep olayları geliştir. ilerleyen zamanlarda, seninle sevgilicilik oynamak hoşuma gidiyor de. ve basamakları oyun esnasında tırmandırıp zirveye çık.

olabilir.Ama onu da ben beceremem en iyisi kısa yoldan halletmek bence.

yanına iki paket selpak al o zaman. "ben seni arkadaş/kanka olarak görüyodum" deyince, gözyaşlarını silmek için.

• Bosuna demiyoruz kanka ayaği döt ayagi.

• benim kız da ben söylediğimde en baştan arkadaş olarak başladık şimdi biz olamayız demişti
    direk sevgilimi olacaz anuna.. önce tanışırsın sonra tanırsın arkaadaş kanka kardeş neyse biyerden sonra herşeyi herkesi silecek seviyeye gelirsin ve sevgili olursun.
    lakin bizim kız ayda bir sevgili değişiyor zoruma gidiyor valla o heriflerin 1-2 hafta gelip konuşmayla onun hayatındaki yerinin en üst seviye olması.
    ben 6aydır uğraşıyorum daha birşey elde edemedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.