Şimdi Ara

SİLİNSİN! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
6
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uluç.

Kızla biraz baş başa vakit geçir. Film izlemek olur, Yıldız Parkı gibi büyük sakin,doğal,sessiz ortamlar olur, İstanbulda isen Üsküdar kuzguncuk tarafına git. Osmanbey Gazi sinemasına git h.içi kimseler olmaz. Ufaktan romantik ol, yani "yazıl" kıza okuzluk etme,içine dalma rahatsız etme kızı. Niyetini bi ufak belli et ama ters teperse kıvırabılecek kadar da mesafelı dur.

Bu adamı dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Kızla biraz baş başa vakit geçir. Film izlemek olur, Yıldız Parkı gibi büyük sakin,doğal,sessiz ortamlar olur, İstanbulda isen Üsküdar kuzguncuk tarafına git. Osmanbey Gazi sinemasına git h.içi kimseler olmaz. Ufaktan romantik ol, yani "yazıl" kıza okuzluk etme,içine dalma rahatsız etme kızı. Niyetini bi ufak belli et ama ters teperse kıvırabılecek kadar da mesafelı dur.

peki hocam tanıdığım ama biryere davet edemediğim haftanın 3 günü sabah 9'den akşam 6 ya kadar beraber olduğum ayrıca okulda sürekli konuşup merhabalaştığım birine niyetimi nasıl belli ederim ? kıvırma payıda olsun
  • Hergun aynı konuları görmekten bıktık biz,ya siz adminler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamix42

evet abiler 3 senedir aynı sınıfta kanka olduğum kıza aşık oldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Gelip geçici bşey değil, eminim.Açılmayı düşunüyorum ama bu sefer de onu hepten kaybetmekten korkuyorum.Kızın sevgilisi,sevdiği falan yok ama istiyo birileriyle çıkmak.Çok güzel bi kız.Teklif eden oluyomuş ama tanıdığm,güvenebileceğim biriyle istiyorum diyo.Sizce ne yapayım,açılmalımıym platonik takıkmaya devammı?
    Bu arada yaş 17 büyüklerimden cevap bekliyorum bi akıl verin lütfen.

Ee kardeşim naptın takip ediyorum konuyu bi cevap verdinde ben mi görmedim? Konuştun mu kız ile?
  • Ayrıca 2 ayda kankana mı aşık oldun bu kızı bırakıp?

http://forum.donanimhaber.com/m_67558897/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67625687

Yada sen bizle makara yapıyon kardeş? Anlayamadım gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NcpThkl -- 6 Aralık 2012; 11:03:27 >
  • Qeqe sana seviyom bana çık de

• kardeşim 21 yaşındayım bu zamana kadar kanka dediğim 3 kızla çıktım üçüyle de kısa bi süre sonra aram bozuldu arkadaşlığımız da bitti.

sana tavsiyem hiç bulaşma çünkü ne kadar kanka olursan ol bi insanı gerçekten çıkmaya başladıktan sonra tanırsın ve kankayken sana her derdini anlatan o kızlar çıkmaya başladıktan sonra anlatmayacak ya korkacak yada utanacak senden

ey gidi eski günlerim, lise yıllarım beee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan insanı tiker mi,
    Kanka kankayı düzer mi?
  • arkadaş kalalım derse küfret
  • Kesinlikle söyle. Sonuç ne olursa olsun, kazanan sen olacaksın. Belki üzüleceksin ama bu sana bundan sonraki hayatında çok şey kazandıracak.
  • forumdan biri demişti panpadan pompa olmaz diye bu da o ayak :D neyse k.bakma dostum şakasına takıldım. bak yerinde olsam teklif ederdim . bende dostum dediğim kızla çıktım ayrıldım tekrar dost olduk. buyutucek birşey yok ben olsam kız bana 'güveneceğim birini' istiyorum dese anında teklifi basardım :D sna ufaktan belli etmiş sevdiğini git soyle aşkını onu sevdiğini inan asıl onu başkasına kaptırırsan o zaman onu kaybedersin , , ,
  • Kanka ayağı dat ayağıdır hep zaten
  • Söyle ama forumdan fikir sordum deme.
  • Kizdan kanka da olur kardeste olur ama her kizdan olmaz her erkekte bir kizla kanka,kardes olmayi beceremez. Sen o kiza asik olmusun git konus kendi kendini yiyip bitirecegine konusman, acilman en iyisi. Zamaninda benzeri benim basima geldi 4 yil sustum solemedim kendimi yedim bitirdim sigara basladim, alkole sardim ne zaman icsem sarhos oluyordum en kotusude nerdeyse her gun goruyordum basbasa kac kere film izledigimiz ictigimiz oldu. Sarhosken o bana ben x'i seviyorum diye agliyordu ben de seni diyordum o sarhoslukla. İnan asik olup soylememek her zaman en kotusudur kabul edicekte olsa etmiyecek te olsa git acil bosver kim ne derse desin takma kim hakkimda ne konusur diye takma git konus. Ask bu ne kadar surecegi belli olmaz. Daha cok uzun yazarim ama inan hatirladikca icim aciyor niye zamaninda acilmadim da kendimi ziyan ettim diye...

• Sonucu paylas bizle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

sakın ha teklif falan olayına girme. kabul etse bile ikiniz de bocalarsınız. olayları üzeri kapalı olarak geliştir. yerini getirince sen de onun gibi, hayatımda biri olsun isterdim de. güvenebileceğim biri olmalı de. yanımda sevgilim olucaktı şöyle elini tutucaktım öpücektim de. bak gösteriim de. ve kendi elini uzatıp onun elini uzatmasını bekle ve göster. bak şimdi sevgilicilik oynuyoruz de ve yeri gelip elini tut, yeri gelip yanında bacağını bacağına yasla. sonra oyun adı altında hep olayları geliştir. ilerleyen zamanlarda, seninle sevgilicilik oynamak hoşuma gidiyor de. ve basamakları oyun esnasında tırmandırıp zirveye çık.

ani teklif bir anda ego tetikler, karşı durma hissi uyandırır, bahane sebebi oluşmasına neden olup düzeltilmesi zor sonuçlar doğurabilir. ama oyun dersen ve sürükleyici olursan seve eğlene kabul eder. hem de hiç teklife gerek olmadan.

olabilir.Ama onu da ben beceremem en iyisi kısa yoldan halletmek bence.

eleman haklı kardes, bir teklif olmayacak sonuçlar doğurabilir en iyisi onun sana yaptığı gibi "tanıdığım, güvenebileceğim biri olsa ne güzel olurdu" deyip karşılık ver. Belkide kız sen de boş değil misin diye yem attı sana kim bilir

• son durum dedir
  • kanka ayağı toto ayağı sendromu ama oluvar olur olur bişi olmazz
  • quote:

evet abiler 3 senedir aynı sınıfta kanka olduğum kıza aşık oldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Gelip geçici bşey değil, eminim.Açılmayı düşunüyorum ama bu sefer de onu hepten kaybetmekten korkuyorum.Kızın sevgilisi,sevdiği falan yok ama istiyo birileriyle çıkmak.Çok güzel bi kız.Teklif eden oluyomuş ama tanıdığm,güvenebileceğim biriyle istiyorum diyo.Sizce ne yapayım,açılmalımıym platonik takıkmaya devammı?
    Bu arada yaş 17 büyüklerimden cevap bekliyorum bi akıl verin lütfen.

ne yaptın ayarladınmı kabul ettimi kankan :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

kanka kankayı..... yaparmı.

naptin hocam aşik oldum diyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.