Şimdi Ara

SİLİNSİN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
6
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızla biraz baş başa vakit geçir. Film izlemek olur, Yıldız Parkı gibi büyük sakin,doğal,sessiz ortamlar olur, İstanbulda isen Üsküdar kuzguncuk tarafına git. Osmanbey Gazi sinemasına git h.içi kimseler olmaz. Ufaktan romantik ol, yani "yazıl" kıza okuzluk etme,içine dalma rahatsız etme kızı. Niyetini bi ufak belli et ama ters teperse kıvırabılecek kadar da mesafelı dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 6 Aralık 2012; 0:02:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız yolu açmış sana sen buraya soruyorsun

"tanıdığım,güvenebileceğim biriyle istiyorum"
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamix42

evet abiler 3 senedir aynı sınıfta kanka olduğum kıza aşık oldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Gelip geçici bşey değil, eminim.Açılmayı düşunüyorum ama bu sefer de onu hepten kaybetmekten korkuyorum.Kızın sevgilisi,sevdiği falan yok ama istiyo birileriyle çıkmak.Çok güzel bi kız.Teklif eden oluyomuş ama tanıdığm,güvenebileceğim biriyle istiyorum diyo.Sizce ne yapayım,açılmalımıym platonik takıkmaya devammı?
    Bu arada yaş 17 büyüklerimden cevap bekliyorum bi akıl verin lütfen.

Bende kanki dedigim kiza asik oldum sonuc 3 yildir cikiyoruz ve evlilik planlarimiz var ki benim durum dahada fenaydi 2 sene sinifta kanki dedim kiza ama kanki desem bile ve sevgilisi olmasina ragmen deli gibi kiskaniyodu beni hep benimle.planlar kuruyodu birgun kanki lafi kendiliginden kesildi ve en cokta sevindigim hayallerimdeki gibi teklif etmeden cikmaya basladik cokta mutluyuz Allah'a bin şükür

• Sana şunu söyleyeyim. Kızlar güvenme olayına çok önem verir. Eğer bir kızın güvenini sarsarsan toparlaması kolay olmaz. Yani kısaca kız senle aynı fikirde değilse bir daha eskisi gibi olamazsınız fakat söylemezsen de içinde kalır ve daha kötü olursun. Karar senin, olabilecekleri iyi düşün.
  • Lönk diye söyleme, olmaz. Yukarda arkadaşın dediği gibi egzantrik olaylara girin başbaşa. Film izleyin beraber, güzel bir parkta başbaşa kalın, konsere monsere gidin. Zaten yakınlaşırsınız öyle.
  • quote:

evet abiler 3 senedir aynı sınıfta kanka olduğum kıza aşık oldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Gelip geçici bşey değil, eminim.Açılmayı düşunüyorum ama bu sefer de onu hepten kaybetmekten korkuyorum.Kızın sevgilisi,sevdiği falan yok ama istiyo birileriyle çıkmak.Çok güzel bi kız.Teklif eden oluyomuş ama tanıdığm,güvenebileceğim biriyle istiyorum diyo.Sizce ne yapayım,açılmalımıym platonik takıkmaya devammı?

Burada sana mesajı vermiş koçum çık göster kendini.

• Hadi bakalım inşallah olur dedignz gbi yapacm çok saolun.

• quote:

doğru bir ilişkide ''kanka'' gibi olmak lazım abartmadan sınırı aşmadan ancak gerektiğinde de ''dur'' diyebilmen lazım,

pek birşey diyemem kizi taniyorum herkesin huyu suyu farklıdır

ancak işler yürümezse ilişkiniz eskisi gibi hemen olmaz zamanla toparlanır ve bence şansını dene derim ancak ufaktan sinyel ver bakalarım nasıl tepki veriyor sana ''kanka'' ''arkadaşım'' falan diyorsa hemen bomba gibi patlatma haberi

sana kalmış, birşey derim olmaz sonra olan sana olur ama BENCE dene :)

• Kanka kardeştir kandır kandır yerleştir
  • Konu başlığı midemde bir ağrıya neden oldu
  • Mesajım bulunsun. Sonuçları bekliyoruz. Başarılar
  • quote:

Hadi bakalım inşallah olur dedignz gbi yapacm çok saolun.

aferim genç benim yolumdan gidiosun bende böyle senin gibi konular açıodum benle dalga geçiodu dh ailesi , neyse dün sınıftan 4-5 kişiye söledim knk mı sevdiğimi dağılmış 1 şekilde ve kızın kulağına gitmiş kızın knk sına sordum ben onu knk olarak görüodum bidaha onla konuşmayacağım demiş . şimdi ise yüzüme bile bakmıyo aşık olduğum ve en değerli arkadaşımı kaybettim içim kan ağlıyor . yapma pişman olursun . profilime girip konularıma bak istersen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

Konu başlığı midemde bir ağrıya neden oldu

+ 1

• Sen aşık olduğunu sanıyorsun evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Luck

quote:

Hadi bakalım inşallah olur dedignz gbi yapacm çok saolun.

aferim genç benim yolumdan gidiosun bende böyle senin gibi konular açıodum benle dalga geçiodu dh ailesi , neyse dün sınıftan 4-5 kişiye söledim knk mı sevdiğimi dağılmış 1 şekilde ve kızın kulağına gitmiş kızın knk sına sordum ben onu knk olarak görüodum bidaha onla konuşmayacağım demiş . şimdi ise yüzüme bile bakmıyo aşık olduğum ve en değerli arkadaşımı kaybettim içim kan ağlıyor . yapma pişman olursun . profilime girip konularıma bak istersen .

yapmazsam hep bi suphe olack icımde belkide kabul edr diye en iyi dnemek olmazsa olmaz ne yapalm.

• Her zaman derim; Kanka ayağa g... ayağa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

Konu başlığı midemde bir ağrıya neden oldu

+ 1

niye dalga geciyosunuz ki?

• Benim de yakın arkadaşımdı iki yıl sonra aşık olduğumu farkettim ama kız, kardeşim gibi sevdiğim adamın eski sevgilisiydi diye söyleyemedim onu sevdiğimi ki onunda boş olmadığını anlıyordum. Gözümün önünde durmasına dayanamayıp yarım dönem sonra okulumu değiştirdim. Ama aradan üç yıl geçmesine rağmen halen unutmadım her aklıma geldiğinde pişman oluyorum söylemedigim için. ilerde pişman olmak istemiyorsan git konuş en kötü kabul etmedi der unutur gidersin böyle olunca unutulmuyor.

O değilde ilk defa anlattım la iyi tutmuşum ağzımi bu kadar yıldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Benim de yakın arkadaşımdı iki yıl sonra aşık olduğumu farkettim ama kız, kardeşim gibi sevdiğim adamın eski sevgilisiydi diye söyleyemedim onu sevdiğimi ki onunda boş olmadığını anlıyordum. Gözümün önünde durmasına dayanamayıp yarım dönem sonra okulumu değiştirdim. Ama aradan üç yıl geçmesine rağmen halen unutmadım her aklıma geldiğinde pişman oluyorum söylemedigim için. ilerde pişman olmak istemiyorsan git konuş en kötü kabul etmedi der unutur gidersin böyle olunca unutulmuyor.

O değilde ilk defa anlattım la iyi tutmuşum ağzımi bu kadar yıldır.

aynen en kotu kabul etmedi drim ama unutacagmi sanmyorum.ben de kimseye söyldmedim bi siz (dh) biliyo.

• Gerekli samimiyeti kurmuşsan ve birbirinizi iyi tanıyorsanız açıl,saçıl sorun olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.