Şimdi Ara

SİLİNSİN! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
6
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamix42

beyler söyledim önce dedim'sevdiğin var mı diye sonra var dedi kim dedim söyleyemem dedi ısrar ettim olmaz dedi aklımda olan bi kaç kişiyi sordum x mi y mi yok dedi gözüm karar dı dedim ki ben söyleyimmi kimi sevdiğimi dedim söle dedi seni dedim.biraz durdu şaka kaldıracak durumda değilim dedi bende şaka değil gerçek dedim,ciddiyim dedim.okul çıkışında giderken dedim eee sen söle kim dedim söyleyemem dedi niye fln derken anlamadın mı hala dedi ben mi? dedim kafa salladı evet dedi kalbim çıkacak gibi atıyodu :) ama olmaz dedi niye dedim aynı sınıftayız fln dedi arkadaşları geldi o ara dedim yarın detaylı konusmalıyız tamam dedi. Git konus diyenlere çok tşk. ediyorum siz olamasanız açılamazdım.bu durum da olanlara da kesinlikle tavsiyem söyleyin.

Dogru olani yaptin. İlerde neden soylemedim diye pismanlik yasamak kendi kendine soylenmektense ben soyledim oldu ya da olmadi. En azindan icimi kemirmesini engelledim diyebileceksin.

Olursa ne ala. Olmazsa takma kafana soyledigin halde arkadas kalabilirsiniz eger yanlis bir hareket yapmazsaniz cift tarafli.

Yeter ki dusman olmayin birbirinize. Cok zorluk cekersiniz ayni sinifta dusman iki kisi olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 6 Aralık 2012; 18:08:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

beyler söyledim önce dedim'sevdiğin var mı diye sonra var dedi kim dedim söyleyemem dedi ısrar ettim olmaz dedi aklımda olan bi kaç kişiyi sordum x mi y mi yok dedi gözüm karar dı dedim ki ben söyleyimmi kimi sevdiğimi dedim söle dedi seni dedim.biraz durdu şaka kaldıracak durumda değilim dedi bende şaka değil gerçek dedim,ciddiyim dedim.okul çıkışında giderken dedim eee sen söle kim dedim söyleyemem dedi niye fln derken anlamadın mı hala dedi ben mi? dedim kafa salladı evet dedi kalbim çıkacak gibi atıyodu :) ama olmaz dedi niye dedim aynı sınıftayız fln dedi arkadaşları geldi o ara dedim yarın detaylı konusmalıyız tamam dedi. Git konus diyenlere çok tşk. ediyorum siz olamasanız açılamazdım.bu durum da olanlara da kesinlikle tavsiyem söyleyin.

Dogru olani yaptin. İlerde neden soylemedim diye pismanlik yasamak kendi kendine soylenmektense ben soyledim oldu ya da olmadi. En azindan icimi kemirmesini engelledim diyebileceksin.

Olursa ne ala. Olmazsa takma kafana soyledigin halde arkadas kalabilirsiniz eger yanlis bir hareket yapmazsaniz cift tarafli.

Yeter ki dusman olmayin birbirinize. Cok zorluk cekersiniz ayni sinifta dusman iki kisi olarak.

aynen ins.olur ya.

• quote:

Cok iyi yapmissin. iyiki reddedilmemissin reddedilince dunya basina yikiliyor. Beni reddeden kiz ban trip atar gibi kisik sesle hayir dedi gitti arkadasina bana cikma teklifi etti dedi ve bana bi bakis atti.Hergun onu gorunce icim gidiyor. sen bu aciyi yasamamissin insallah hersey istedigin gibi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

quote:

Cok iyi yapmissin. iyiki reddedilmemissin reddedilince dunya basina yikiliyor. Beni reddeden kiz ban trip atar gibi kisik sesle hayir dedi gitti arkadasina bana cikma teklifi etti dedi ve bana bi bakis atti.Hergun onu gorunce icim gidiyor. sen bu aciyi yasamamissin insallah hersey istedigin gibi olur

çok şükür reddedlmedim keşke sende olumlu sonuç alsaydın.Neyse inşallah en kısa zamanda seninde gönlüne göre bri çıkar. karşına.

• Tebrik ediyorum. Darısı başıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonnie Wright

Tebrik ediyorum. Darısı başıma.

inşallah.

• 3-5 sene sonra koyarsın artık bebeciklerinizin resimlerini, konuyu SS'li diye editlersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

3-5 sene sonra koyarsın artık bebeciklerinizin resimlerini, konuyu SS'li diye editlersin

olsun söz bu konuya msj atanların isimlerini önercem hangsini begnrse o ismi koycm.
    (iyi hayl kuruyorz.) :)

• erkek olursa bruoglione koy
  • Merhaba dostum, aynı olayları bende yaşadım, yaşım 18. Bundan 4 ay once konusunu bıle acmıstım simdi guncelledim, bi guzel oku , bu arada her turlu sorunu cevaplayabılırım ama sunu soyleyeyım cok tehlikeli :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_63539677/mpage_4/f_/key_kankama+asik+oldum//tm.htm#66332356

Başlığa göre yazmıştım
    Edit: Kardeşim hayırlı olsun, madem başarmışsın sende, şuna dikkat et ki uzun ömürlü olsun, sevgili gibide olun ama bi o kadar arkadaş olun , yani arkadaşlıgınızın üzerine Aşk la krema sıkmış gibi olun Hadi mutluluklar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duma -- 6 Aralık 2012; 19:40:52 >
  • Kızı bi doktora görüsen iyi olur.(Bu arada kızın yaş kaç olgun mu değil mi söylersen bilgilendirirsen seviniriz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duma

Merhaba dostum, aynı olayları bende yaşadım, yaşım 18. Bundan 4 ay once konusunu bıle acmıstım simdi guncelledim, bi guzel oku , bu arada her turlu sorunu cevaplayabılırım ama sunu soyleyeyım cok tehlikeli :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_63539677/mpage_4/f_/key_kankama+asik+oldum//tm.htm#66332356

Başlığa göre yazmıştım
    Edit: Kardeşim hayırlı olsun, madem başarmışsın sende, şuna dikkat et ki uzun ömürlü olsun, sevgili gibide olun ama bi o kadar arkadaş olun , yani arkadaşlıgınızın üzerine Aşk la krema sıkmış gibi olun Hadi mutluluklar :)

eyv.öyle yapcm okucm şimdi.

• Hadi bakalım darısı bizim başımıza. bana edenler varda ben beğenmiyorum en sonunda sap gibi kalırsak

Edit:Reddediyorum derken sevmediğim kızlar çıkıyor
  • quote:

evet abiler 3 senedir aynı sınıfta kanka olduğum kıza aşık oldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Gelip geçici bşey değil, eminim.Açılmayı düşunüyorum ama bu sefer de onu hepten kaybetmekten korkuyorum.Kızın sevgilisi,sevdiği falan yok ama istiyo birileriyle çıkmak.Çok güzel bi kız.Teklif eden oluyomuş ama tanıdığm,güvenebileceğim biriyle istiyorum diyo.Sizce ne yapayım,açılmalımıym platonik takıkmaya devammı?
    Bu arada yaş 17 büyüklerimden cevap bekliyorum bi akıl verin lütfen.

Kankaya kaya kaya demiş atalar
  • Yakın arkadaşla olmaz bu iş. Yaşayan bilir..
  • uzun yıllar birbirinizi tanıyorsanız ya çok mutlu olursunuz ya da neyse siz mutlu olmaya çalışın
  • aynı şeyi yıllar önce ünide yaşamıştım.

keşke arkadaş kalsaydık, halen görüşüyor olurduk.

şimdi ne o arar ne de ben.

ama hatırlatırım

hayatlar asla statik değildir.

sen çok mutlu olabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

quote:

çok şükür reddedlmedim keşke sende olumlu sonuç alsaydın.Neyse inşallah en kısa zamanda seninde gönlüne göre bri çıkar. karşına.

Hocam valla sağol bugün yarın artık bende açılırım .

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.