Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 1 Şubat 2022; 0:20:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenaksahin

https://disk.yandex.net/disk/public/?hash=Km%2Bu0kP0YlT6XT2aaSlL6KpTpzBWwXAIoKvunDW21DM%3D&final=true

Safari de tıklarsanız iner ama unzip yapacak uygulamanız olmalı.
    Şimdi indirdim,usbsharp pro ile açtım,güzel hazırlanmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

https://disk.yandex.net/disk/public/?hash=Km%2Bu0kP0YlT6XT2aaSlL6KpTpzBWwXAIoKvunDW21DM%3D&final=true

Hocam safariden indire tiklayinca indirmiyor Turkce konus dediklerinden hicbir sey anlamadim tane tane anlatsan ilk basta napim bekliyorum cevabini

• quote:

quote:

quote:

Hocam safariden indire tiklayinca indirmiyor Turkce konus dediklerinden hicbir sey anlamadim tane tane anlatsan ilk basta napim bekliyorum cevabini

Safari den İNDİR e tıkladığımda iniyor,sizde neden inmiyor anlamadım,
    Türkçe konuşmuştum ama :))
    Tane tane yazmaya çalışacam;
    İndirmek istediğiniz döküman ZİP dosyası,
    İphone'a indirseniz bile,içeriğindeki PDF dosyalarını görebilmeniz için UNZİP yapmalısnız,
    Yani iphone'da ZİP ten çıkarmalısınız veya ZİP ten çıkaracak uygulama olmalı,
    Usbsharp pro UNZİP yapıyor mesela.
    Ancak o zaman okuyabilirsiniz,

• quote:

quote:

quote:

quote:

Safari den İNDİR e tıkladığımda iniyor,sizde neden inmiyor anlamadım,
    Türkçe konuşmuştum ama :))
    Tane tane yazmaya çalışacam;
    İndirmek istediğiniz döküman ZİP dosyası,
    İphone'a indirseniz bile,içeriğindeki PDF dosyalarını görebilmeniz için UNZİP yapmalısnız,
    Yani iphone'da ZİP ten çıkarmalısınız veya ZİP ten çıkaracak uygulama olmalı,
    Usbsharp pro UNZİP yapıyor mesela.
    Ancak o zaman okuyabilirsiniz,

1: unzip nedir ? 2: peki siz indirdikten sonra ibookstan mi yoksa dediginiz programa girip mi bakiyorsunuz ? 3: adobe reader indirdim bir ise yaramiyor mu ? 4: dediginiz program su an parali 5.49 tl olan uygulama mi ?

• Hocam öncelikle AppStore dan winzip uygulamasını indir. Sonra safaride linki aç. Dosyayı indir. İndirdikten sonra "şununla aç" gibisinden seçenek gelecek, onu tıkla ve gelen ekrandan winzip uygulamasını seç. Dosya açılacaktır.

1- Unzip, zip uzantılı dosyayı ayrı bir klasöre çıkartır ve içeriği rahatça görmenizi sağlar.
    2- "Şununla aç" dedikten sonra dosyayı tekrar aynı uygulamanın içerisinde görebilirsiniz.
    3- Adobe reader zip uzantılı dosyayı açmaz.
    4- Arkadaşın dediği program Pro versiyon olduğu için ücretli olması muhtemel ama winzip ücretsiz diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanoguz -- 4 Ocak 2013; 0:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanoguz

Hocam öncelikle AppStore dan winzip uygulamasını indir. Sonra safaride linki aç. Dosyayı indir. İndirdikten sonra "şununla aç" gibisinden seçenek gelecek, onu tıkla ve gelen ekrandan winzip uygulamasını seç. Dosya açılacaktır.

1- Unzip, zip uzantılı dosyayı ayrı bir klasöre çıkartır ve içeriği rahatça görmenizi sağlar.
    2- "Şununla aç" dedikten sonra dosyayı tekrar aynı uygulamanın içerisinde görebilirsiniz.
    4- Arkadaşın dediği program Pro versiyon olduğu için ücretli olması muhtemel ama winzip ücretsiz diye hatırlıyorum.

Deniyecem tesekkur ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanoguz

Hocam öncelikle AppStore dan winzip uygulamasını indir. Sonra safaride linki aç. Dosyayı indir. İndirdikten sonra "şununla aç" gibisinden seçenek gelecek, onu tıkla ve gelen ekrandan winzip uygulamasını seç. Dosya açılacaktır.

Benimde ciddi bir sorum olacak.Hazır yeri gelmişken size sorayım dedim.

Ben ıphone ile internete giriyorum.
    Evde bilgisayarım var.
    Ben internette iken örnegin bilgisayarda ki ekran kartıma yeni bir driver çıkmış.
    Bu yeni driverı ıphone yükle diyorum yüklemiyor.

Hani telefona yüklese ben onu telefondan bilgisayara taşıyayım diyorum oda olmuyor.

Hani dosya desteklenmiyor felan diyor.

Ben dosyayı tıklayınca ıphone indirsin.
    Ben ıphonu pc ye bağladığımda dosyayı indirdiği yerden alıp pc ye aktarabileyim.

Böyle bir şey illahi jb. ilemi mümkün

Ben bir nevi ıphone usb bellek gibi kullanıp internetten indirip indirip pc me aktarmak istiyorum

• Hocam jb olmasına gerek yok. Birçok program var ama ben dropbox kullanıyorum. Ornegin .exe bir dosya indireceksiniz. "open in" seçeneğinden dropbox i seçtiğinizde dropbox uygulamasını acıyor ve sag üst kosede ki "save" i seçerek dosyanızı dropboxa atmış oluyorsunuz. Böylelikle istediğiniz her yerden dosyaya ulaşabilirsiniz. İsiniz bittiğinde de silerek tekrardan yer kazanabilirsiniz. Bunun dısında usbdiskpro tarzı programlar var hatta ben de var ama bana dropbox daha pratik geliyor hocam. Tavsiye ederim.

• Şu uygulamaya bak. İndirip zip ve rar dosyalarını indirip bilgisayara atabiliyorsun. Ve ücretsiz.

• Teşekkürler arkadaşlar bu güzel oldu iki uygulamayıda deneyeceğim.

• appstoreda zipfileviewer diye program var onu kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

appstoreda zipfileviewer diye program var onu kullanabilirsin

Bu cevap kime abi karisti yorumlar

• Benzeri bir problem de benim açımdan video vs istediğim dosyaları indirme ile ilgili mevcut.
    Bu konuda bilgi alabileceğim bir konu biliyorsanız paylaşabilir misiniz?
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Benzeri bir problem de benim açımdan video vs istediğim dosyaları indirme ile ilgili mevcut.
    Bu konuda bilgi alabileceğim bir konu biliyorsanız paylaşabilir misiniz?
    Teşekkür ederim

+1 youtube videarini sadece program icinden izleyebiliyorum vindirmek gibi ama telin video bulumu bombos

• quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

Şu uygulamaya bak. İndirip zip ve rar dosyalarını indirip bilgisayara atabiliyorsun. Ve ücretsiz.

İndirdim abi ama bunun winzie farki nedir ikisini de indirdim ama hangisi gerekli kalabalik olmasin diyorum ya da ikisinin yeri ayri mi

• Zip ve rar formatlarını indirip açabileceğin ve saklayabileceğin bir uygulama.

• SİLİNSİN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.