Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb.1907 -- 22 Şubat 2018; 14:4:2 >

• 2009 yılında 350 vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb1907fb1907

Merhabalar..
    Ben dün 500TL'ye kursa kayıt oldum adam 750TL'den indirdi fiyatı geçen yıl 350 TL'ye kaydolan bi arkadaş var çok vermişsin ucuz bulurdun felan dedi siz kaça kayıt oldunuz?

fiyat normal 2013 de çok arttı kurs fiyatları
  • ocakta 300den kayıt olmuştum 50 de direksiyon sınavı harcı 350 oldu.

Benimki geçen sene fiyatındna aldılar tanıdık gibi bir şeydi
  • Konu takip ben de bir arkadaşım icin bakiyorum ankara da fiyatalan arkadaslar beni alintilayip mesaj atarsa sevinirim
  • KAYSERİ'de Kasım 2012 350 TL (Kredi kartına 7 taksit) 50 Tl yazılı 50 Tl direksiyon sınavı harcı,
  • 500mü!? Dostum ne yaptın sen ? 2012 senesinde herşey dahil 300TL'ye bulmuştum ama baya bi aramıştım. Pazarlığımda iyiydi

Bir sürücü kursuna gidip hemen orada kayıt olmayın.

Tatlı dile kanmayın.

Araştırın 10 tane sürücü kursu. Her gittiğinize ama burası bu kadar veriyor diyin Vee geriside artık çenenizin bağına kalmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul Mecidiyeköy civarında 450 tl ye yardımcı olabilirim. DH ye özel fiyat :)
  • Vergiler vs... herşey dahil 750 tl ehliyet elimde oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

500mü!? Dostum ne yaptın sen ? 2012 senesinde herşey dahil 300TL'ye bulmuştum ama baya bi aramıştım. Pazarlığımda iyiydi

Tatlı dile kanmayın.

Araştırın 10 tane sürücü kursu. Her gittiğinize ama burası bu kadar veriyor diyin Vee geriside artık çenenizin bağına kalmış

Ne biliyim ya cok yakin birisi eskiden babamlarla felan ayni evde kaliyolarmis o derece fiyatlar artti daha da artcak 1 bucuk olcak sirf kurs ucreti felan dedi yalan dogru bilmiyorum

Benim tanidigim biri var fiyat konusmadim onlada keske oraya gitseydim daha ucuz yapardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

İstanbul Mecidiyeköy civarında 450 tl ye yardımcı olabilirim. DH ye özel fiyat :)

Indirimsiz fiyatiniz kac TL?

• ankarada yardimci olabilir.

• 2008 yılında kurs,emniyetteki harçlar v.s dahil 530 lira tutmuştu. kayseri'de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

500mü!? Dostum ne yaptın sen ? 2012 senesinde herşey dahil 300TL'ye bulmuştum ama baya bi aramıştım. Pazarlığımda iyiydi

Tatlı dile kanmayın.

Ne biliyim ya cok yakin birisi eskiden babamlarla felan ayni evde kaliyolarmis o derece fiyatlar artti daha da artcak 1 bucuk olcak sirf kurs ucreti felan dedi yalan dogru bilmiyorum

Benim tanidigim biri var fiyat konusmadim onlada keske oraya gitseydim daha ucuz yapardi

Keşke gitseydin. Fiyatlara zam geleceği söyleniyor evet ama bu yıllardır söylenen bir yalan Sırf daha fazla aday çekmek için. Araştırmadan gitmeseydin keşke ya da forumda bir sorsaydın yardımcı olurduk

• quote:

İstanbul Mecidiyeköy civarında 450 tl ye yardımcı olabilirim. DH ye özel fiyat :)

A2 sınıfı ne kadar
  • quote:

quote:

Indirimsiz fiyatiniz kac TL?

Hocam Ben Trafik hocasıyım kursta. 500'e, 600' e de yazıyorlar. Direksiyon dersi ekstra talep edilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slidex19

quote:

A2 sınıfı ne kadar

Tam emin değilim ama 350 civarı olabilir. Ben fiyatların daha aşağısında bir rakam alabilirim..
  • Kursa 250 mi 300 mü ne vermiştim bayağı vermişsin hocam.
  • komşumuz oğluna, bin liraya aldığını söylüyordu.

antalya'nın gazipaşa ve alanya ilçelerinde soruşturmuş bir de.

yalnızca a2 diye hatırlıyorum.

edit: birkaç ay önceydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 1 Mart 2013; 20:04:17 >
  • quote:

B den E ye fark nekadara patlar topamda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.