Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsirvan -- 16 Mayıs 2013; 16:06:52 >

• Güzel bir paylaşım olmuş, emeğinize sağlık...
  • Yazının bazı başlıklarını okudum genel olarak teknik özelliklerden bahsedilmiş. Ne bileyim bana böyle düz kuru yazılar hoşuma gitmiyor. Zaten teknik özellik açıklıyor bu dergiler yapın kategorilere ayırın. Daha anlaşılır derli toplu olur bence. Bazen biri bir olayı paylaşıyor forumda mesela noktalama işareti desen yok. Paragraf desen yok. Aslında bende paragraf pek indirmem de ne bileyim böyle rakamsal veriler alt alta böyle yazıların arasında kaybolmasa daha iyi olur gibime geldi. Ama yazı genel itibariyle güzel.
  • Alper Gülerin yorumu bana Dh dan birisinin yorumuymuş gibi hissettirdi.Bu adam gelip foruma böyle yorumlar yapsa hergün farklı bir eglence çıkar.:-)

''dikiz aynasından bu otomobil arkanıza yaklaştığında şeytani bir görüntü ile karşı karşıya kalıyorsunuz.'' Buna çok güldüm hatta neremle gülecegimi bile şaşırdım.:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Alper Gülerin yorumu bana Dh dan birisinin yorumuymuş gibi hissettirdi.Bu adam gelip foruma böyle yorumlar yapsa hergün farklı bir eglence çıkar.:-)

''dikiz aynasından bu otomobil arkanıza yaklaştığında şeytani bir görüntü ile karşı karşıya kalıyorsunuz.'' Buna çok güldüm hatta neremle gülecegimi bile şaşırdım.:-)

Ben bi an amg veya maseratti den falan bahsediyor sandım
  • "Yorumumu okuyanlar belki abartı diyecek ama dikiz aynasından bu otomobil arkanıza yaklaştığında şeytani bir görüntü ile karşı karşıya kalıyorsunuz. "

Yok canım,ne abartısı...Hiç öyle bir şey der miyiz?

Ankara'da acaba dikiz aynamda şeytani bir görüntü görür müyüm diye araç kullanamaz oldum.
  • Paylaşım için teşekkürler Şirvan, şu yetiyi de bi test edeydin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

Paylaşım için teşekkürler Şirvan, şu yetiyi de bi test edeydin

Rica ederim. Bana yakın iki skoda bayisi var ikisinde de yeti test aracı yok.
    Ancak anadolu yakasına geçtiğimde test edebilirim sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

LED gündüz farı konusunda bekli de fenomen olan marka,....

LED gündüz farı ve fenomen??? Şeytani görüntü???

Çok ta abartmayalım derim.

Not: sözüm size değil Şirvan Bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 1 Mart 2013; 8:28:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

"Yorumumu okuyanlar belki abartı diyecek ama dikiz aynasından bu otomobil arkanıza yaklaştığında şeytani bir görüntü ile karşı karşıya kalıyorsunuz. "

Yok canım,ne abartısı...Hiç öyle bir şey der miyiz?

Ankara'da acaba dikiz aynamda şeytani bir görüntü görür müyüm diye araç kullanamaz oldum.
    quote:

"Yorumumu okuyanlar belki abartı diyecek ama dikiz aynasından bu otomobil arkanıza yaklaştığında şeytani bir görüntü ile karşı karşıya kalıyorsunuz. "

u lede o kadar para verenin içine şeytan, iblis, ferit filan kaçmış olması lazım ona gönderme yapmışlar galiba..

• Yorum: Fatih Özer
    Her türlü gideri var bu aracın . Bu aracın yerine ikinci el 3.20 d ve S 60 öneren arkadaşlar olabilir fakat bu arkadaşlar Golf' ün sınıfının üstünde ve sansasyonel bir araç olduğunu anlamalılar.Alman ve İngiliz otomobil editörlerince açık ara sınıfının en iyi aracı olarak görülüyor Golf , ayrıca 7 nesildir bir fenomen ve dünya genelinde kabul görmüş saygı duyulan bir otomobil.Bazı test yazılarında Golf'ü anlatırken orgazm olmuş eski ralli pilotu bile biliyorum ben.
    Açıkçası aylarca sıra beklenerek alınmış hertürlü opsiyona sahip Golf gibi özel ve über bir otomobil için diğer rakiplerine göre 5- 10 bin tl fazla vermek hiç sorun değil. Boru değil sonuçta Golf sahibi olacaksınız. Eleştiri olarak arkada torsiyon çubuğu olmasını ve aracın 105 hp olmasını yazanlar olabilir ama bence atlamamaları gereken konu VW yapmışsa torsiyonun diğer araçlardaki bağımsızdan daha iyi olacağı ve 105 Hp'nin diğer markaların 130 -140 hp'sine denk geleceğidir.diğer kriterlere girmeye gerek bile duymuyorum . Etiket fiyatı 85 bin yazsada bence alınası bir otomobil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şirvan hocam bilgiler için teşekkürler.şimdide şeytani görüntü fenomeni Allahım daha neler görecez
  • şeytani bakışların korku salar aleme

birde bu huyunu alalım kaleme

aynalar elektirikli sen sakın elleme

mangal acayip yandı artık istersen yelleme

steyşın wagonunun olmuş arkası facia

vw şovrumunda gerek var yağcıya

adres sorulmaz 4 moşinlı dağcıya

dayak atmak olmaz şimdi dağdan gelip bağcıya

Kendimize lüzumsuz bir savaş yarattık

senle iki takla attık sağ çıkamadık

şeytani bakışların korku salar ama biz çok abarttık

yolumuzun üstündeki kötülükleri hep egzozumuzdan saldık

• quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

şirvan hocam bilgiler için teşekkürler.şimdide şeytani görüntü fenomeni Allahım daha neler görecez

Golfün ledi şeytani ise leonun ledi ne diye tabir edilecek haşa!! Bir malı övecem derken kendini aptal yerine koyanlara uyuz oluyorum.

Dikiz aynamda şeytanı golfü gördüm
    Ona bakayım derken öndeki araca gömdüm
    Dedim hocam kusura kalma şeytan çarptı
    Adam görünce şeytanı golfü gitti ona taptı

U ledi görünce unuttu arkadaki torsiyonu
    Kac kuruş Bursa İskender'in porsiyonyu
    Katlayinca ellerinle yan dikiz aynalarını
    Ettirsin biraz önce yediğin tereyağını

Ferit sayemizde Türkiye'nin en zengini oldu
    Biz sıra beklerken onun cebi para doldu
    Ama müstahak kardeş bizim gibi millete
    Cok önem veriyoruz gereksiz etikete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

şirvan hocam bilgiler için teşekkürler.şimdide şeytani görüntü fenomeni Allahım daha neler görecez

Golfün ledi şeytani ise leonun ledi ne diye tabir edilecek haşa!! Bir malı övecem derken kendini aptal yerine koyanlara uyuz oluyorum.

aynen Şirvan hocam

• Şeytana benzetme out hatta , şiirler in.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Yorum: Fatih Özer
    Her türlü gideri var bu aracın . Bu aracın yerine ikinci el 3.20 d ve S 60 öneren arkadaşlar olabilir fakat bu arkadaşlar Golf' ün sınıfının üstünde ve sansasyonel bir araç olduğunu anlamalılar.Alman ve İngiliz otomobil editörlerince açık ara sınıfının en iyi aracı olarak görülüyor Golf , ayrıca 7 nesildir bir fenomen ve dünya genelinde kabul görmüş saygı duyulan bir otomobil.Bazı test yazılarında Golf'ü anlatırken orgazm olmuş eski ralli pilotu bile biliyorum ben.
    Açıkçası aylarca sıra beklenerek alınmış hertürlü opsiyona sahip Golf gibi özel ve über bir otomobil için diğer rakiplerine göre 5- 10 bin tl fazla vermek hiç sorun değil. Boru değil sonuçta Golf sahibi olacaksınız. Eleştiri olarak arkada torsiyon çubuğu olmasını ve aracın 105 hp olmasını yazanlar olabilir ama bence atlamamaları gereken konu VW yapmışsa torsiyonun diğer araçlardaki bağımsızdan daha iyi olacağı ve 105 Hp'nin diğer markaların 130 -140 hp'sine denk geleceğidir.diğer kriterlere girmeye gerek bile duymuyorum . Etiket fiyatı 85 bin yazsada bence alınası bir otomobil.

Fatih Özer bu yorumu nerede yapmış. DH'de mi, başka yerde mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Yorum: Fatih Özer

Fatih Özer bu yorumu nerede yapmış. DH'de mi, başka yerde mi ?

Fatih Özer benim Biraz önce DH da yaptım.

• yakında şöyle bir manşet görürsek şaşırmam;

''ARACININ İÇİNDEKİ ŞEYTANI ÇIKARMAK İÇİN HOCAYA GİDEN VATANDAŞ 2000 YURO DOLANDIRILDI''
  • quote:

yakında şöyle bir manşet görürsek şaşırmam;

''ARACININ İÇİNDEKİ ŞEYTANI ÇIKARMAK İÇİN HOCAYA GİDEN VATANDAŞ 2000 YURO DOLANDIRILDI''

Dikizden bakınca şeytan geliyomuş. Zor çıkar o durduğu yerden 105 beygir korkmaya gerek yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.