Şimdi Ara

Silinsin....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan737 -- 14 Aralık 2013; 1:29:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

Dikkat et gizli kamera falan olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up yahu acil lazim

• Yanlis forumda yanlis sorular sorup baslik acip sizden fikir bekliyorum.neyse arar bulurum dagevi gibi bi yer internette.suna bak adam kumandali araba alacam diye baslik acmis 7 cevap gelmis,bize 1tane dogru duzgun cvp yok.neyse size iyi takilmalar.eyvallah....

• Uuuu atarlı genç, nerden bilelim biz dag evi falan anca elizabeth var bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cokta genc sayilmam yas 33. Bu kadar uye var belki vardir diye yazdik ama yokmus demekki.neyse ben gideyim de ilerde soran olursa ben yazarim onlara yorumlari...

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan737

Cokta genc sayilmam yas 33. Bu kadar uye var belki vardir diye yazdik ama yokmus demekki.neyse ben gideyim de ilerde soran olursa ben yazarim onlara yorumlari...

Hocam bu konuyu konu dışı ciddi bölümüne acmani tavsiye ederim orada ciddi yardim edenler olur, konu dışında trolluk yapiyoruz genelde

• Hocam dağ diyorsun.Dağ evi diyorsun.Millet kötü şeylere teşvik etmek istemiyor demek ki Beylikdüzü vs. zaten bomboş alan.Orada tut bir ev, takıl.100 km etrafında canlı olmuyor bazı kesimlerinde.Ama dikkat et, tenha yerlerdir.
  • Dogru soluyorsun bu konuyu nasil tasiriz oraya acaba

• volkan737 V kullanıcısına yanıt
    Sil burdaki mesajlari konu basligini da silinsin diye degistir. Ayni konuyu konu disi ciddi bölümüne aç. Simdi admine mesaj atsan konuyu taşı diye seni ipleyecekte tasiyacakta 3 günde anca taşır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.