Şimdi Ara

SİLİNSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
12
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulunun önüne sakın gitme helede 1 arkadaşınla yıkarlar adamı söyliyim
  • Tüm dövüş malzemelerini topla arkadaşların dediği. Onları çok gizli yerlerine sakla hiç belli olmasınlar. Bir-iki de arkadaşını al gizlensinler. Git çocukla görüş, önce alttan al, sesini hiç yükseltme. Eğer çocuğun niyeti dayak yemekse hemen malzemeleri çıkar, arkadaşlarını çağır. O kaçar zaten
  • dövüş çıkacak ne demek ?
  • Ne olur ne olmaz şöyle bi emanet al yanına baktın adam toplamış geliyo tararsın

SİLİNSİN
  • İnsanda biraz akıl olucak.Kavgaya ne diye çocuğun okuluna gidiyosun.Kavga olacağını niye ortak arkadaşınıza söylüyorsun.Adam çağırdığını niye ortak arkadaşınıza söylüyorsun.Hey Allah'ım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Tüm dövüş malzemelerini topla arkadaşların dediği. Onları çok gizli yerlerine sakla hiç belli olmasınlar. Bir-iki de arkadaşını al gizlensinler. Git çocukla görüş, önce alttan al, sesini hiç yükseltme. Eğer çocuğun niyeti dayak yemekse hemen malzemeleri çıkar, arkadaşlarını çağır. O kaçar zaten

kacarsa hocam bunun devamıda gelir

Gelir silah ceklerler kan davası olur . kürtmüş zaten çocuk

onu bunu geçtim cocuk tamam tokalasırız ama sen genede adamlarını topla gel diyor napacam adamları dedim merak ettim dedi . bende sonra dedim : sırf arkadaslarımı merakını gidermek için kullanırsam , ayıp olur cocuklara dedim . tamam ben onlara ayıp etmem dedi . saat 12de bizim okulun önüne geldedi

simdi burda bir pislik var . madem barısıyoz . niye adamlarımı toplayayıp geleyim . Kuzenlerini filan cagırır , birkac apaci getirir .

Sizce kac kisiyle gideyim . dövüs aleti olarak sadece elimiz var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylor|Swift -- 29 Aralık 2013; 19:11:32 >

• Tek konuşma yanında arkadaşların olsun çocuk tek gelsin yada gelmesin çocukla biraz uzağa gider konuşursunuz arkadaşların kalır geride . Konuşma sırasında alttan alırsan ezer seni alttan alma yapıştır suratına özledim okul kavgalarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

Tek konuşma yanında arkadaşların olsun çocuk tek gelsin yada gelmesin çocukla biraz uzağa gider konuşursunuz arkadaşların kalır geride . Konuşma sırasında alttan alırsan ezer seni alttan alma yapıştır suratına özledim okul kavgalarını

Verdiği zevk hiç biryerde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor|Swift

Dövüş neden çıkıyor kısaca yazayım .

Birtane kız var , bununla işte okulda dolaştık ama öyle sevgili amaçlı değil öylesine vakit geçsin diye. Bunun eski sevgilisi bizi görmüş. Beni faceden dürtüp durdu . En son bu kızın durumunun altına yazmış . niye eklemiyon filan . sen ekle dedim. engelim var ekle dedi bana emir veriyordu. Bende eklemiyom **k napacan dedim .bana **k ha? dedi burdan başladı olaylar. en son dedim okulda gel yüzyüze konuşalım faceden düzgün olmaz dedim. . p.tesiyi bekleyemicem filan dedi . beni döv tamam dedi . döveriz canım dedim . arada küfürler varda yazmıyorum . Kızda git faceden ekle konuş . alttan al filan diyor . bende pazartesi ağzının payını vermeyi düşünüyorum .

Bende bilmiyorum neden dövüşecez neden olacak . Ama dövüş çıkarsa eğlenceli olur iki stres atarım. sizce dövüşün sebebini öğrenmek için faceden ekleyip konuşmaya gerek var mı ? okulda mı konuşayım?

aparkat atmayı öğren ve gardını al çocuk artis falansa seni tutmaya çalışacak falan gard almayacaktır veya kafa atmaya çalışacaktır çene veya buruna vur baktın düşmüyo aparkatı at hızlı bir şekilde bayılır ise benim suçum değil gerçi orta hallide vursan aparkatı bayılır ama neyse okul dışında yap sonra çöpe at

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

İnsanda biraz akıl olucak.Kavgaya ne diye çocuğun okuluna gidiyosun.Kavga olacağını niye ortak arkadaşınıza söylüyorsun.Adam çağırdığını niye ortak arkadaşınıza söylüyorsun.Hey Allah'ım.

Bunu yazmaya geldim gidiyorum seni okulun çıkışında ötürürler ister silahla git o kadar kişiye 15 mermi bile yetmez ben demesi sonra helvanı yemeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deltoid-

quote:

İnsanda biraz akıl olucak.Kavgaya ne diye çocuğun okuluna gidiyosun.Kavga olacağını niye ortak arkadaşınıza söylüyorsun.Adam çağırdığını niye ortak arkadaşınıza söylüyorsun.Hey Allah'ım.

Bunu yazmaya geldim gidiyorum seni okulun çıkışında ötürürler ister silahla git o kadar kişiye 15 mermi bile yetmez ben demesi sonra helvanı yemeyelim

okullar yanyana o yüzden sorun yok . kampüs var bildiğimiz .

• Çocuk sana laf atacak ilk once.Sen dinle dinle sonra çak yumruğu. Hep boyle olur

• o cocuk saçma şeyler anlatıp dursun. Yav he he de geç en sonunda burnuna kafayı çak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Deltoid-

quote:

okullar yanyana o yüzden sorun yok . kampüs var bildiğimiz .

He en baştan söylesene hocam o zaman ona patronu göster

• Once dovus degil kavga de nolur suna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk böyle gir

SİLİNSİN
  • Öyle karsisina gecip agiz yorarsan dayak yersin karsina aldigin gibi suratina vur kafayi

• Eğer tek başına gideceksen yanına portakal gazı al üç beş tane ki baktın işler çirkinleşti adam toplamış at gazı kaç .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hildr Valkyrie

Dövecekse gelsin. Sen neden ayagina gidiyorsun ki ?

ya arkadasıma dedim , oda hemen o cocukla konuşmus . Bana hayırdır adammı cagırıyon okulu cagır okulu diyor. arkadasımda dur sen birsey yazma diyor. Dövüş cıkarsa video cekermiyiz bilmiyorum o arbedede . ama dayak yersem fotomu atarım

kuzenlerini cağırıyormuş cocuk neyse ya sorun yok , bir şekilde birşeyler yapmaya, yaptırtmamaya calısırım

Kardesim sen onun okulunun onune gidersen sizi orda harcarlar. Hic bir mevzuda deplasmana gitme

• kafa at burnunu kır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.