Şimdi Ara

SİLİNSİN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
12
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mertcan741

Bizim Okuldada olmuştu arkadaşım bana ayı yogi diyodu sövdüm salladım okulun arka bahçesinde en az 15 kişi geldiler biz 3 kişiydik benim yanımdaki arkadaşlar o 15 kişiyi tanıyolarmış sorunu orda çözdük şimdi çocukla kanka gibiyiz

sen sus yogi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi ihtimal okuldan daha dönmemiştir. Yada öldü gfgklfhkkf
  • Kesin hastanede bu çocuk demedi demeyin içime doğdu :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim yazmış falan deseymiş bari gelsede öğrensek şuan işi gücü bıraktım hep sayfayı yenile yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 30 Aralık 2013; 17:54:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gençler beklettiğim için özür dilerim . evde pc yoktu . babamın gelmesini bekledim .malum telefonda pakette az kaldı mb

sonuca gelirsek . gittik 5 tane kezo getirmiş . işte biz 3 kişydik . kavga çıkmasın dedi arkadaşlarım . zaten tanıdıkmış. Bende tamam dedim . Bana dediler sen birşey yapma sadece he de geç dediler . bende tamam dedim. işte bunlar tokalaştı adamlarla bende ilk defa dövüş öncesi tokalaşma gördüm . işte bende elimi uzattım . kezonun biri elimi çok pis sıktı . adamlar 20-22 yaşlarında işte arkadaşım dedi buna gel konuşalım . tamam dedi . gittiler konuşmaaya benim yaanımdaki arkadaşım , o kezolara bakıyordu . arkadaşımında normal bakışı sinirli gibidir . işte buna ne bakıyon lan diye yürüdüler. ayırdılar sonra ya amaçları **çlik.

Neden böyle olduğuysa ben ona **ç demişim diye. (denmeyecek adam değil ama) . ss sini bile almış çocuk arkadaşıma göstermiş. arkadaşıma demiş kardeş sana böyle olsa filan . o da teke tek dövüşün dicekmiş bakmış teke tek olmaz demedi . bu arkadasımda 2 yaş büyük benden üniye gitmesi lazım ama lise3 , ve tanıyormuş o yüzden konuştu.

İşte bu bana artist artist dedi , sen böyle birdaha yapma vs vs sonra yumruk salladı , yumruk demiyeyimde dokundurdu sadece dayak yedinmi derseniz . yemedim .ama yumruk yedim zaten birşey olmadı, sızlamadı bile , çocuk elmacık kemiğine vurmaya çalıştıda yanağın ortasına geldi . olay bittimi bitti . uzamasına gerek yoktu. zaten ben birdaha olay çıkar mı derseniz çıkmaz.

şimdi neden dövüş olmadı filan diye yazarsanız , korkmadım çocuğu ve yanındakileri rahat alırdım ama arkadaşlarım uzatma boşver ,ne kadar kavga meraklısısın . kavga olunca nolacak filan dediler . Bende peki dedim . Pişmanmıyım evet sonuçta yumruk yedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylor|Swift -- 30 Aralık 2013; 18:43:56 >

• dövüş çıkmak tabirini ilk kez duyuyorum.Kavga çıkacak desene şuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

dövüş çıkmak tabirini ilk kez duyuyorum.Kavga çıkacak desene şuna

işte dikkat çekiyorki mesaj attın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor|Swift

quote:

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

dövüş çıkmak tabirini ilk kez duyuyorum.Kavga çıkacak desene şuna

işte dikkat çekiyorki mesaj attın

Amacın konuyu üstte tutmaksa tebrikler.Ben forumun amacına uygun akıl danışıyorsun diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor|Swift

Evet gençler beklettiğim için özür dilerim . evde pc yoktu . babamın gelmesini bekledim .malum telefonda pakette az kaldı mb

sonuca gelirsek . gittik 5 tane kezo getirmiş . işte biz 3 kişydik . kavga çıkmasın dedi arkadaşlarım . zaten tanıdıkmış. Bende tamam dedim . Bana dediler sen birşey yapma sadece he de geç dediler . bende tamam dedim. işte bunlar tokalaştı adamlarla bende ilk defa dövüş öncesi tokalaşma gördüm . işte bende elimi uzattım . kezonun biri elimi çok pis sıktı . adamlar 20-22 yaşlarında işte arkadaşım dedi buna gel konuşalım . tamam dedi . gittiler konuşmaaya benim yaanımdaki arkadaşım , o kezolara bakıyordu . arkadaşımında normal bakışı sinirli gibidir . işte buna ne bakıyon lan diye yürüdüler. ayırdılar sonra ya amaçları **çlik.

Neden böyle olduğuysa ben ona **ç demişim diye. (denmeyecek adam değil ama) . ss sini bile almış çocuk arkadaşıma göstermiş. arkadaşıma demiş kardeş sana böyle olsa filan . o da teke tek dövüşün dicekmiş bakmış teke tek olmaz demedi . bu arkadasımda 2 yaş büyük benden üniye gitmesi lazım ama lise3 , ve tanıyormuş o yüzden konuştu.

İşte bu bana artist artist dedi , sen böyle birdaha yapma vs vs sonra yumruk salladı , yumruk demiyeyimde dokundurdu sadece dayak yedinmi derseniz . yemedim .ama yumruk yedim zaten birşey olmadı, sızlamadı bile , çocuk elmacık kemiğine vurmaya çalıştıda yanağın ortasına geldi . olay bittimi bitti . uzamasına gerek yoktu. zaten ben birdaha olay çıkar mı derseniz çıkmaz.

şimdi neden dövüş olmadı filan diye yazarsanız , korkmadım çocuğu ve yanındakileri rahat alırdım ama arkadaşlarım uzatma boşver ,ne kadar kavga meraklısısın . kavga olunca nolacak filan dediler . Bende peki dedim . Pişmanmıyım evet sonuçta yumruk yedik

ulan orada öleceğimi bilsem o yumruğu yesem ölümüne dalardım dayak yemiş birde arkadaşlar uzamasın felan filan dedi diyor git la şurdan git..

• İlginç kelimeler deyişler.Dövüş çıkacak, sövüştüm

• Bi tane de sen sallayacaktin cekirge

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sana yumruk atmaya çalışmış sen hiç dokunmadın mı ? Olmamış hocam sende bi kaç tane sallasaydın
  • sana şunu söyliyim içi boş bir artistsin bana falan denk gelseydin yerdin sopayı , küfürlü konuşup ağzım bozuktur dalan diyip gülmüşsün düzeltirler o ağzını merak etme. ilk napıyım demişsin birde [:) ]bilmiyosan facebook'tan dayılık yapmıyacaksın.
  • Zebani fikri yatmis

• Yerinde olsam en güçlüsüne var olan gücümle vurarım (dudağın 2 cm altı) ardından da en zayıfının karnına yan tekme atarım sonra bir başkasına da sol elle buruna yumruk atarım kaldı mı 2 kişi 10 adım geri çekilir gardımı alır ve onların bana atak yapmasını beklerim yaparlarsa ki sanmıyorum fazla yaklaşamadan burnuna tekme atarım falan filan tabi ben Kick Box cuyum bu dediklerim benim için geçerli sen yapabilir misin bilmem.
  • Biride çıkıp dememişki böbreği bana sar
  • Beyler yumrugu atan bendim .!!
  • bizimkini paketlemişler beyler :)

bizimli siper almış

özet konu bu gif arkadaşlar -->

• Öfkelivehızlı kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.