Şimdi Ara

silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de la soul -- 2 Nisan 2014; 16:33:34 >

• yaz beni 2 günde çilingir yapayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortak olabilirim. Kendi hesabımda olmadığım zamanlar <genelde gece> girer oynarım. Ama bu meşru mudur emin değilim.? Sonuçta elobost gibi bişey olacak büyük ihtimal lig atlayacaz.
  • Benide yaz baska hesapta kafam rahat oluyor daha iyi oynuyorum hem smurfum olmus olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu platformda bunu yapma bence dolandırıcı kaynıyor...
  • Hesapta ahım şahım bir olay yok. Oynamasada olurmuş bu hesap. Birde hangi kadroya girmeye çalışıyorsun. Kpss A mi B mi girecegin sınav . Bende SMMM ye hazırlanıyorum .

• Ver 1 gunde celincir qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Hesapta ahım şahım bir olay yok. Oynamasada olurmuş bu hesap. Birde hangi kadroya girmeye çalışıyorsun. Kpss A mi B mi girecegin sınav . Bende SMMM ye hazırlanıyorum .

Vergi müfettiş yardımcılığı için hazırlanıyorum yani A grubu. Aslında 2012 mezunuyum askere gittim geldim bi senemi ayırdım çalışıyorum bakalım. Okula devam ederken 68 almıştım sonra dedim bırak gidiyorum askere baştan adam gibi çalışırım Ne bileyim iste dediğin gibi ahım şahım bir hesap değil ama bana yoldaş olacak biri çıkarsa diye öylesine yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut Tuncer LO

quote:

Hesapta ahım şahım bir olay yok. Oynamasada olurmuş bu hesap. Birde hangi kadroya girmeye çalışıyorsun. Kpss A mi B mi girecegin sınav . Bende SMMM ye hazırlanıyorum .

Vergi müfettiş yardımcılığı için hazırlanıyorum yani A grubu. Aslında 2012 mezunuyum askere gittim geldim bi senemi ayırdım çalışıyorum bakalım. Okula devam ederken 68 almıştım sonra dedim bırak gidiyorum askere baştan adam gibi çalışırım Ne bileyim iste dediğin gibi ahım şahım bir hesap değil ama bana yoldaş olacak biri çıkarsa diye öylesine yazdım.

Orda kadro edinebilmek çok zor. Mülakatta kesin referans gerekiyor. Bu aralar gelir uzmanı da çok kadro açıyorlar onu denemelisin bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut Tuncer LO

quote:

Orda kadro edinebilmek çok zor. Mülakatta kesin referans gerekiyor. Bu aralar gelir uzmanı da çok kadro açıyorlar onu denemelisin bence.

Son çare onu deneyeceğim ama şimdilik ilk hedefim vmy

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.