Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2KS -- 21 Mart 2021; 3:28:53 >

• Hocam endişe edilecek hiçbirşey yok kesinlikle check-in yaptırdıktan sonra pasaport bankolarına yöneliyorsunuz memur size hiçbirşey sormaz paaportunuzun arasına koyun biletinizi ve geçip kapınıza gidip uçağınıza binin maltaya indikten sonrada birşey soracaklarını sanmıyorum gayet sakin olun en fazla buraya ne yapmaya geldin,nerede kalacaksın gibi sorular sorarlar eğer bunları sorarlarsa ingilizcem yok demişsiniz sizinle aynı uçaktan inen bir türke tercüme ettirebilirsiniz yardımcı olurlar heralde ama dediğim gibi birşey soracaklarını sanmıyorum iyi yolculuklar.
  • Thailand kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thailand

Hocam endişe edilecek hiçbirşey yok kesinlikle check-in yaptırdıktan sonra pasaport bankolarına yöneliyorsunuz memur size hiçbirşey sormaz paaportunuzun arasına koyun biletinizi ve geçip kapınıza gidip uçağınıza binin maltaya indikten sonrada birşey soracaklarını sanmıyorum gayet sakin olun en fazla buraya ne yapmaya geldin,nerede kalacaksın gibi sorular sorarlar eğer bunları sorarlarsa ingilizcem yok demişsiniz sizinle aynı uçaktan inen bir türke tercüme ettirebilirsiniz yardımcı olurlar heralde ama dediğim gibi birşey soracaklarını sanmıyorum iyi yolculuklar.

hocam zahmet olacak ama son bir soru soracağım . giderken yanımda duj jeli , deodorant,diş macunu(likit olandan) , ağrı kesici, öksürük şurubu. katı sabun,parfüm götüreceğim herhangi bi sıkıntı yaratırlarmı ? şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2KS -- 16 Haziran 2014; 16:43:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2KS

quote:

Orijinalden alıntı: Thailand

Hocam endişe edilecek hiçbirşey yok kesinlikle check-in yaptırdıktan sonra pasaport bankolarına yöneliyorsunuz memur size hiçbirşey sormaz paaportunuzun arasına koyun biletinizi ve geçip kapınıza gidip uçağınıza binin maltaya indikten sonrada birşey soracaklarını sanmıyorum gayet sakin olun en fazla buraya ne yapmaya geldin,nerede kalacaksın gibi sorular sorarlar eğer bunları sorarlarsa ingilizcem yok demişsiniz sizinle aynı uçaktan inen bir türke tercüme ettirebilirsiniz yardımcı olurlar heralde ama dediğim gibi birşey soracaklarını sanmıyorum iyi yolculuklar.

hocam zahmet olacak ama son bir soru soracağım . giderken yanımda duj jeli , deodorant,diş macunu(likit olandan) , ağrı kesici, öksürük şurubu. katı sabun,parfüm götüreceğim herhangi bi sıkıntı yaratırlarmı ? şimdiden teşekkürler

Dostum bunların hepsini bavuluna koyacaksın.. Çıtçıtlı poşet edin, onlara koy teker teker ağızlarını kapat ve bavuluna koy. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Maltanında Avustralya gibi saçma salak kuralları yoksa eğer sıkıntı çıkmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN LÜTFEN
    9 ay önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN....
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.