Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özel değilse 26 bin teklif eden galeriyi öğrenebilir miyim? Elleri açık bol keseden dağıtıyorlar herhalde. Bizde de scirocco var bir fiyat alalım bakalım.

galeri 26 veriyorsa ilana 30 dan açmalı ki biraz pazarlık payı olsun. Kim arar o fiyatla da. Hiç inandırıcı gelmiyor hiç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Özel değilse 26 bin teklif eden galeriyi öğrenebilir miyim? Elleri açık bol keseden dağıtıyorlar herhalde. Bizde de scirocco var bir fiyat alalım bakalım.

galeri 26 veriyorsa ilana 30 dan açmalı ki biraz pazarlık payı olsun. Kim arar o fiyatla da. Hiç inandırıcı gelmiyor hiç...

isterseniz ilandaki numarayi arayip kardesime sorabilirsiniz.

• Boşuna aramayın
  • yws Y kullanıcısına yanıt
    Muhabbeti olan sizsiniz adamı arayıp da sizin arabaya hangi galeri 26 verdi diye mi soracağım? Öğrenip bana söylerseniz ne âlâ. Yoksa çok da önemli değil. Zira öyle bir şey olduğunu hiç sanmıyorum.

• 2006 ni daha bugün servis bakimli butun bakimlari tam boya kaza degisen yok 23.500 e sattık..

• Konu amacindan sapmistir.olumlu yada olumsuz elestiri yapanlara tesekkur ediyorum. Yorum yapmayi bilmeyen saygisizlari ise kendileriyle basbasa birakiyorum.saygilar.konu silinsin.

• Biz de bunu yedik...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enayi.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

sıfır roomsteri 30 liraya aldım

Ne zaman ? nasıl? :)

2012 active
  • Arac 27100 e pazarligi yapilmistir.yorumlar icin tesekkurler. Demrk ki herkes sizin gibi dusunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

satan da suç yok bunun hakkı 18-20 bin lira diyecek hali yok alan akıllıda suç,26 verildiğini doğru kabul ederim,bizim insanlarımız böyle.

Fiyat veren galeri bahcelievlerde kadimogluotomotivmis ama onemi kalmadi arabanin 27100 pazarligi yapildi.insanlari itham ederken biraz fikkatli olmak lazim.

• Bu sayfaya artik yorum yazmayalim gerek kalmadi.forumdaslardan ricam karsinizdakini itham ederken hassas olmsniz dilegiyle.iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.