Şimdi Ara

SİLİNSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BillCipherDude

Digiturk'ten nefret ediyorsan neden aldın ki? Kimse seni zorlamadı git al diye. Yine de alternatif istiyorsan Teledünya al. Viasat'lar, Nat Geo People, Sinema TV gibi kanalları istersin.

Geçen sene bir sıkıntı yaşamadım bu sene yaşadım sıkıntı yani aldıktan sonra oldu.
  • Böyle durumları bizimle paylaşmanız çok güzel. Sürecin ilerleyişini de yazarsanız ne gibi durumlarla karşılaştığınızı ve nasıl neticelendirdiğinizi öğrenmek isterim.
  • Şimdiye kadar dt ye üye olmadım uyducuyum dt alacam diyene git 150 tl ye mersin idman yurdu kombinesi al aman bulaşma diyorum çok kişiyide vazgeççirip kombine aldırmışımdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Sürekli atlatıyorlar önceki gün aradılar tekrar 37 lira aylık fiyat çıkardılar 2 ay ücretsiz dediler.Sonra emin olmak için ben bir daha aradım bu sefe 2 ay 45 sonra 68 dediler tam yalan dolan hile hurda yani.

Bezdim bıktım iptali çektim ve tüketici hakem heyetime ve mahkemesine başvuru yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdlmlt

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Benimkini kendileri iptal etmiş ben iptal etmedim media markt tan almıştım 12 aylık paketi.Şampiyon takımlar lig tv + 2 keyif + hd idi paketim.

media markt tan aldığını keşke baştan yazsaydın sen zaten kampanyalı bir ürün almışsın. buna iptalde indirim yapmamaları normal. zaten sen istemesende iptal olacak.
    digitürk haklı bu kez malesef...

ultraslan_34 media marktan aldığım paketim bu ay bitiyor. otomatik kesilmesi çok iyi ben kapattırmak istiyorum zaten. uydu cihazını nasıl teslim ettin veya kendilerimi gelip aldılar? bilgi verebilirsen sevinirim?
  • yanlış alıntı yapmışsın hocam ultraslan34 alıntılamalısın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

quote:

Orijinalden alıntı: tcdlmlt

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Benimkini kendileri iptal etmiş ben iptal etmedim media markt tan almıştım 12 aylık paketi.Şampiyon takımlar lig tv + 2 keyif + hd idi paketim.

media markt tan aldığını keşke baştan yazsaydın sen zaten kampanyalı bir ürün almışsın. buna iptalde indirim yapmamaları normal. zaten sen istemesende iptal olacak.
    digitürk haklı bu kez malesef...

ultraslan_34 media marktan aldığım paketim bu ay bitiyor. otomatik kesilmesi çok iyi ben kapattırmak istiyorum zaten. uydu cihazını nasıl teslim ettin veya kendilerimi gelip aldılar? bilgi verebilirsen sevinirim?

pardon

• Gidin kaçak kullanın dt kullanmayın o kadar diyorum. 2 yıl hep yalan dolan hep.i kapattırırken abartısız 3 ay uğraştım sonunda tüketici mah. dava açacağımı yazdığım zaman tamam fax gelmiş işleme alıyoruz dediler. karaktersiz servis sağlayıcının teki. Uzak durun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.