Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 19 Ekim 2021; 16:48:21 >

• BTK'yı kandırmak için olmayan geri gönüşü olmuş gibi gösterebiliyorlar. BTK bunlardan belli dönemlerde rapor istiyor.
  • Okumadığım bela kalmadı artık kaç gündür uğraştırıyorlar babamı da beni de bıktırdılar.Lanet olsun diyorum sırf şu lig maçlarını adam gibi izlemek için alcaktım şerefsiz soyguncular yüzünden ne hallere düştük.
  • twitter'dan iletişim kurun. Hızlı çözüm buluyorlar.
    https://twitter.com/DigiturkDestek

Olmazsa ses kayıtları ile BTK ya , ya da hakem heyetine.
  • asla almayın diyorsunuz da birde yaşadığınız sorunu yazsanız, ondan sonra almamaya karar versek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cce

asla almayın diyorsunuz da birde yaşadığınız sorunu yazsanız, ondan sonra almamaya karar versek

Forumdaki herkesin geçtiği tarifeye geçmek istedim taahhütünüz bitmesine yakın arayın geçirelim dediler.Tamam dedim 2 eylül de taahhütüm bitti o gün bugündür hala oyalıyorlar beni ve böyle bir kampanyamız yok diyorlar.Bana böyle böyle dediniz diyince kayıt oluşturcaz bilmem kaç saat içinde döncekler diyolar her arayışımda böyle her seferinde artık çıldırdım.Kayıt oluşturuyorlar ne arayan var ne soran.Bir de utanmadan sisteme aradık bilgi verdik diye işlem yapıyorlar.

Onu geçtim diyorum başka kampanya önerin madem ona da gidip fahiş fiyatlarr çekiyorlar dalga geçer gibi.Bir türlü çözemediler ve 10 gün önce yayınımı kestiler bir türlü açmıyorlar bütün lig maçlarını kaçırdım bu hafta da kaçırcam büyük ihtimalle.

Sırf şu lig tv için alıyorum şunu ama lanet digiturk ile uğraştırmak beni de babamı da bıktırdı artık.

• Ne BTK nede devlet bu isi maalesef cozemiyor.. Lig tv yayinlari parali ve lig tv satarken yanindada mecburi paketler sunmaktalar ve istemezsenizde o paketlerin ucretlerinide odemek zorunda kalabiliyorsnz.. Futbol federasyonu maclari bir platforma satarken bu platform yayinlari kullanicilara sunarken kendi iceriklerini ayri lig tv yayinlari ayri satmasi konusunda sozlesmeye madde koymasi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam digiturk iyi bir firma değil ama burada hata sizde hocam adamlar abonelik devam ederken biz kullanıcılara verdiği düşük fiyatları size veremiyorlar sizin görüştüğünüz temsilcilerin böyle bir yetkisi ne yazık ki yok

Biz kullanıcılar da iptal bölümünden aranıp uygun fiyat almak için iptal talebi verip fax çekiyoruz eğer siz de bu işlemleri yapsaydınız istediğiniz fiyatlardan üyeliğinizi yenileyebilirdiniz umarım sorununuz kısa zamanda çözlür

İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

quote:

Orijinalden alıntı: cce

asla almayın diyorsunuz da birde yaşadığınız sorunu yazsanız, ondan sonra almamaya karar versek

Forumdaki herkesin geçtiği tarifeye geçmek istedim taahhütünüz bitmesine yakın arayın geçirelim dediler.Tamam dedim 2 eylül de taahhütüm bitti o gün bugündür hala oyalıyorlar beni ve böyle bir kampanyamız yok diyorlar.Bana böyle böyle dediniz diyince kayıt oluşturcaz bilmem kaç saat içinde döncekler diyolar her arayışımda böyle her seferinde artık çıldırdım.Kayıt oluşturuyorlar ne arayan var ne soran.Bir de utanmadan sisteme aradık bilgi verdik diye işlem yapıyorlar.

Onu geçtim diyorum başka kampanya önerin madem ona da gidip fahiş fiyatlarr çekiyorlar dalga geçer gibi.Bir türlü çözemediler ve 10 gün önce yayınımı kestiler bir türlü açmıyorlar bütün lig maçlarını kaçırdım bu hafta da kaçırcam büyük ihtimalle.

Sırf şu lig tv için alıyorum şunu ama lanet digiturk ile uğraştırmak beni de babamı da bıktırdı artık.

yeni kampanya başlangıçları genellikle ayın 3 lerinde duyuruluyor.ve kampanyalarda ay sonlarında bitiyor.yaşadığınız karmaşa bir çok kişi işin geçerli.tarihi geçirdiğiniz için şu an geçmiş kampanyadan faydalanamıyorsunuz.daha önce görüştüğünüz müşteri temsilcisinin o an , üyelik bitimini beklemeden istediğiniz kampanyaya geçip geçemeyeceğinizi size belirtmesi gerekirdi, yada bitime (bittikten sonra değil)yakın bunun garantisini vermeliydi.

üyeliğiniz ayın 2 sinde bitmiş.size bitime yakın arayın demişler , siz ne zaman aradınız.2 sinde aradıysanız üyeliğiniz bitmiş.daha önce aradıysanız örneğin 31 ağustosta ,kampanya hala devam ediyormuydu.

daha önce bende benzer bir durum yaşadım.üye olacağım zaman internet sayfalarında yayınladıkları kampanyayı şubat ayında inceledim.kampanyanın son geçerlilik tarihi 31 mart yazıyordu.mart ta üye olmaya karar verdim.3 martta üyelik için aradım.böyle bir kampanyanın olmadığını söylediler.evet o an sitelerinde o kampanya yoktu, onun yerine budanmış ve fiyatı arttırılmış başka bir kampanya vardı.eski kampanyanın bilgisayarımda kayıtlı olduğunu , bitiş tarihini söylesemde kimseye derdimi anlatamadım.internet sitesinde yazılanlar değil , önlerinde olanlar geçerliymiş.

yersen yani.

gerisi bize kalmış ya yiyeceğiz , yada yemeyeceğiz.

yayınlarınızın açılmasını boşyere beklemeyin, üyeliğiniz sona ermiş.açmazlar.fax çekip üyeliğinizi iptal edin.uydu alıcısını ,tutanak karşılığı servise teslim edin.onuda faxınıza ekleyin.yıllar sonra size seyretmediğiniz ayların faturası çıkmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

Tamam digiturk iyi bir firma değil ama burada hata sizde hocam adamlar abonelik devam ederken biz kullanıcılara verdiği düşük fiyatları size veremiyorlar sizin görüştüğünüz temsilcilerin böyle bir yetkisi ne yazık ki yok

Biz kullanıcılar da iptal bölümünden aranıp uygun fiyat almak için iptal talebi verip fax çekiyoruz eğer siz de bu işlemleri yapsaydınız istediğiniz fiyatlardan üyeliğinizi yenileyebilirdiniz umarım sorununuz kısa zamanda çözlür

İyi forumlar

İptal ettirdim zaten aradılar ama bana sitedeki teklifleri sundular dalga geçer gibi.Fax çekmek daha farklı bir çözüm olur mu ki?
  • Geri donüs yapacagiz diyorlar caldir kapat yapiyorlar hayatimda boyle cakal firma gormedim :) cevapla tusuna dahi basamiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Digiturk'ten de kurulduğu günden bugüne kadar memnun olan bir tane adam duymadım. İyiki hiç bulaşmamışız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni kayıt oldum onlar mı kurnaz ben mi kurnaz :)

Onların kuralına göre oynuyorum, ayda 27.99TL Bursaspor maçları ve yerel kanallar açık bu paketi satın aldım .
    12 ay taahhütlü.335,88 lira yapıyor. Bu bedeli peşin ödersen 251 liraya düşüyor.Bu 251 lirayı da kredi kartına 9 a bölüyor.aylık 20,83 TL geliyor.

Şu durumda ben kârlı gibi duruyorum ama bakalım bağlanmadı daha bağlansın detayları iletirim
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    ARkadaşım taahhütün bitti madem şu tarifeye beni geçirmiyorsanız kapatın gitsin de zaten fiyatı yarı yarıya düşüyorlar. hatta size fiyat teklif ediyorlar olmadı diyorsunuz ertesi gün gene arayıp biraz daha altını teklif ediyorlar. zaten kapattırmaya kalksanız bin dereden su getiriyorlar. neticede adamlar bir yatırım yapmışlar onuda sadece kablo çekerek dağıtıyorlar. zaten lig tv ihalesi de bitti 2 sene tff tekrar uzattı. seneye son. kime ne tutturursa kar adamlarn bakış açıcı bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

Tamam digiturk iyi bir firma değil ama burada hata sizde hocam adamlar abonelik devam ederken biz kullanıcılara verdiği düşük fiyatları size veremiyorlar sizin görüştüğünüz temsilcilerin böyle bir yetkisi ne yazık ki yok

İyi forumlar

İptal ettirdim zaten aradılar ama bana sitedeki teklifleri sundular dalga geçer gibi.Fax çekmek daha farklı bir çözüm olur mu ki?

digitürk fax çekmek yoluyla iptal ediliyor siz nasıl iptal ettiniz. tabi yan oda üyelikleriniz yoksa.
    bu arada daha önce kullandığınız paketler nelerdi.

• tcdlmlt kullanıcısına yanıt
    Benimkini kendileri iptal etmiş ben iptal etmedim media markt tan almıştım 12 aylık paketi.Şampiyon takımlar lig tv + 2 keyif + hd idi paketim.
  • quote:

Benimkini kendileri iptal etmiş ben iptal etmedim media markt tan almıştım 12 aylık paketi.Şampiyon takımlar lig tv + 2 keyif + hd idi paketim.

media markt tan aldığını keşke baştan yazsaydın sen zaten kampanyalı bir ürün almışsın. buna iptalde indirim yapmamaları normal. zaten sen istemesende iptal olacak.
    digitürk haklı bu kez malesef...
  • Hocam 3. yılıma giricem digiturk ile gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdlmlt

quote:

media markt tan aldığını keşke baştan yazsaydın sen zaten kampanyalı bir ürün almışsın. buna iptalde indirim yapmamaları normal. zaten sen istemesende iptal olacak.
    digitürk haklı bu kez malesef...

Geçen sene Media Markt tan alanlara özeldi bu kampanya bu şekilde forumdaki herkes yeni kampanyaya geçti.Ayrıca bana da önerdiler bu kampanyayı mh den.
  • Digiturk'ten nefret ediyorsan neden aldın ki? Kimse seni zorlamadı git al diye. Yine de alternatif istiyorsan Teledünya al. Viasat'lar, Nat Geo People, Sinema TV gibi kanalları istersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.