Şimdi Ara

Silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riobolital -- 24 Ekim 2014; 20:21:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim gitari veriyim 700 tl ye sifiri 1300 tl ibanez rg320pgp1 special limited edition

• İbanez gio al işte o gruplara hss gider distortion ile uyumu iyi

Ha bu arada 15dayz çok yakinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Story -- 24 Ekim 2014; 7:29:21 >
  • Grg150 öneririm. 15days.com da bulursun

• Gitar değil de ankaradaysan benim ilk amfim duruyo başlangıç için satabilirim sana

• quote:

Orijinalden alıntı: fastmustaine

Benim gitari veriyim 700 tl ye sifiri 1300 tl ibanez rg320pgp1 special limited edition

Guzel gitar. Cidden iyi yani bu adamdan al gitarini. Manyetikler sakin arkadasin dedigi gibi hss alma. HH yada HsH al

• Black Sabbath kullanıcısına yanıt
    O gitarla daha sakin bir parça çalmak istediğinde iyi olmaz hh

• başlangıç için grg17dx amfi olarak tbx15r öneririm Hakan abi @FullHD başlangıç seviyesini atladıysa belki satmayı düşünebilir
  • Sert tonlar için humbucker almanı öneririm ama ileride metal dinlemeyeceksin

Edit: Vay anasını gitar fiyatlarına ne olmuş öyle gax30 280 liraydı bir zamanın (ben piyasayı bu gitar üzerinden takip ediyordum mydukkanda ilk sırada çıktığı için) şimdi uçmuş gitar zengin işi olmuş.Zamanında gitar depolamak lazımmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afurkann -- 24 Ekim 2014; 10:46:15 >
  • Önerdiğiniz gitarlar dandik dandik gitarlar çer çöp ayrıca arkadaşım benim gitar 5 yollu switche sahip o Hambucker manyetikler single olabiliyor blues bile çalabilirsin bilmeden cahil cahil konuşma

• quote:

Orijinalden alıntı: fastmustaine

Önerdiğiniz gitarlar dandik dandik gitarlar çer çöp ayrıca arkadaşım benim gitar 5 yollu switche sahip o Hambucker manyetikler single olabiliyor blues bile çalabilirsin bilmeden cahil cahil konuşma

Aynen ibanezin basi gitarlari AA manyetik kullaniyo

• ibanez grg170dx ve roland micro cube öneririm metal'den rock n roll ve blues'a kadar geniş bir yelpazesi var bu ikilinin.
  • ibanez grg140

• Arkadaşlar kararsız kaldım amfi sonra alıcam maksimum 600 lira başlangıç için bir gitar söyleyin.Sökene kadar 1-2 yıl kullanıcam sonra değişirim zaten.Biran önce almak istediğimden yeterli olucaksa 350 - 400 lira civarı bişey önerin kendim alıcam ailem destek vermiyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riobolital -- 24 Ekim 2014; 20:13:14 >
  • Muzik bolumune ac.
    Burada hem yanlis yere actigin icin 15 gun uzaklastirma alirsin hem de agzi olan konusur. Orada bu konuda daha bilgili kisiler cevap verecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 24 Ekim 2014; 20:21:20 >
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Kaldırabilirmiyim bu konuyu buradan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riobolital

Kaldırabilirmiyim bu konuyu buradan ?

Basliga ve ilk mesaja silinsin yazman yeterli, sorun cikmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.