Şimdi Ara

silinsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TUS'a yalnızca Tıp, veteriner, eczacılık, kimya, biyoloji veya tıbbi biyolojik bilimler fakültesinden mezun olanlar başvurabilmektedir.

buna bakılarak tıp harici bölümlerden mezun olanlar tus'a girip ne olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amodomio -- 1 Nisan 2017; 19:21:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• veteriner HEKİM. Kendi uzmanlıkları var hatta özel cerrahi polikinlikleri bile var hayvanların göz sorunları için. Bir çok dalı var.

Diğerlerini ben de bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: biqbanq6

veteriner HEKİM. Kendi uzmanlıkları var hatta özel cerrahi polikinlikleri bile var hayvanların göz sorunları için. Bir çok dalı var.

şimdi veteriner hekim fakültesi mi veteriner fakültesi mi çok kutsal bir meslek yazmayı düşünüyorum saygısızlık yapmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: amodomio

quote:

veteriner HEKİM. Kendi uzmanlıkları var hatta özel cerrahi polikinlikleri bile var hayvanların göz sorunları için. Bir çok dalı var.

şimdi veteriner hekim fakültesi mi veteriner fakültesi mi çok kutsal bir meslek yazmayı düşünüyorum saygısızlık yapmiyim.

Hocam veteriner fakültesini bitirenler veteriner hekim ünvanını alır. Hekimi büyük yazmamın sebebi onlarında doktor olduğunu belirtmek. Maalesef puanı düşük diye baytar olarak görülüyor bu ülkede ama okuması zor olan bölümlerden biri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amodomio

quote:

Hocam veteriner fakültesini bitirenler veteriner hekim ünvanını alır. Hekimi büyük yazmamın sebebi onlarında doktor olduğunu belirtmek. Maalesef puanı düşük diye baytar olarak görülüyor bu ülkede ama okuması zor olan bölümlerden biri.

aynen öyle hocam maalesef veteriner hekim olmayı düşünüyorum demen afedersin kedi, köpek pisliğinde ne yapacaksın demelerine sebep oluyor.

• Baytar mı olcan sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    silsin lütfen
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.