Şimdi Ara

SİLİNSİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 15 Aralık 2020; 6:3:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, eğer Audioengine A5 düşünürsen bende var severek kullandığım ama farklı sisteme geçtiğimden dolayı şuanda boşta duran. a5+ ile aralarında zaten port ve soğutma radyatörü dışında bariz fark yok. Kusurlarına gelecek olursam minik kızım aktif hoparlörün sürücüsünün göbeğini yırtmış, bende onu itinalı bir biçimde tamir ettim belli bile olmamaktadır. Bu durumun sese herhangi bir etkisi yoktur. İkinci olarak eğer kulakların çok hassas ise, aktif hoparlörün tiz ünitesi pasif hoparlörün tizine göre biraz daha az sesli çalmaktadır. Bunu ancak hassas kulağa sahipsen anlayabilirsin. Eşim ayırt edemiyor bu durumu mesela. Hoparlörlerimin durumu bundan ibarettir.Kozmetik hiçbir kusuru yoktur. Bu konuda çok hassas bir kullanıcıyım. Kutusu köpükleri kılıfı herşeyi durmaktadır. Fiyat olarak 1300TL'ye verebilirim. Ayrıca beraber kullandığım Bluetooth DAC ünitesini de satabilirim. Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

Merhaba, eğer Audioengine A5 düşünürsen bende var severek kullandığım ama farklı sisteme geçtiğimden dolayı şuanda boşta duran. a5+ ile aralarında zaten port ve soğutma radyatörü dışında bariz fark yok. Kusurlarına gelecek olursam minik kızım aktif hoparlörün sürücüsünün göbeğini yırtmış, bende onu itinalı bir biçimde tamir ettim belli bile olmamaktadır. Bu durumun sese herhangi bir etkisi yoktur. İkinci olarak eğer kulakların çok hassas ise, aktif hoparlörün tiz ünitesi pasif hoparlörün tizine göre biraz daha az sesli çalmaktadır. Bunu ancak hassas kulağa sahipsen anlayabilirsin. Eşim ayırt edemiyor bu durumu mesela. Hoparlörlerimin durumu bundan ibarettir.Kozmetik hiçbir kusuru yoktur. Bu konuda çok hassas bir kullanıcıyım. Kutusu köpükleri kılıfı herşeyi durmaktadır. Fiyat olarak 1300TL'ye verebilirim. Ayrıca beraber kullandığım Bluetooth DAC ünitesini de satabilirim. Selamlar.
    Ve aleykümselam hocam mesajınızı şimdi okudum bana ulaştığınız için teşekkür ederim bu akşam gece işe gideceğim büyük ihtimalle ben çalıştığım saatte siz yatıyor olacaksınız detayları konuşmak adına yarın gün içinde size tekrardan ulaşacağım hayırlı akşamlar dilerim saygılarımla

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sanırım zamanlarımız uyuşmuyor sağlık olsun. Müsait olduğunuzda mesaj atabilirsiniz size kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağım. İyi günler dilerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.