Şimdi Ara

Silivride kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba Silivri'de kullanlar var mı ve memnunlar mı?

• Netspeed e gel hayatını yaşa

• Benim tavsiyem TTNET olur. Türk.net, millenicom,netspeed gibi servis sağlayıcılarda sorun yaşadın mı 100 kez uğraşıyorsunuz maalesef.

Bende isterim taahhütsüz sağlayıcılardan hizmet almayı, ama gel gör ki telekom harici onun altyapısını kullanan servis sağlayıcılarda muhattap bulamıyorsunuz.

Eski evde kablonet altyapısı vardı, severek kullanıyordum fiyatı da ucuzdu, şimdi ise telekom altyapısı var ondan da memnun kaldım, yine de kabloneti özlüyorum:)
  • Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Bir problemle karşılaştığınızda www.turk.net/oim sayfamızdan ya da 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan kaydınızı oluşturmanız durumunda teknik uzmanlarımız gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak bilgi vermektedir. Ayrıca hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal işlemi yapabilirsiniz.
  • Siz kullanıyordunuz hocam değil mi?
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Biraktim turkneti gibirnetliyim 2 haftaya yakindir :)
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Yakin zamana kadar kullaniyordum siz ne tarafta oturuyorsunuz silivride?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Migrosnet kullanan var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Oo anladım hocam hayırlı olsun. Kullanım deneyimlerinizi hangi konuda yazacaksınız hocam veya yazdınız mı?
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Gibirnet konusunda Bir kac mesaj paylastim. Ozet gecmek gerekirse evin onune iki tane t7 kabin koymuşlardı ve son 1 aydir turknette yapadan modemde 72 gordugum testlerde 65 aldigim hiz modemde 52 testte 46 ya dustu 1 hafta sonra bu kez modemde 35 teste 29a dustu ve bunun akabinde net gitti. Her asamada kayit actim ozellikle 52 ye dusutugunde 2 hafta kadar kayit acik kaldi duzeltemediler bu arada upload cok etkilenmedi bu durumdan ama down
    asiri kotu etkilendi sorun neyse.

O arada da evden calismadaydim baktım olmayacak gibir 76 hiz gosteriyordu basvuru yaptim 1 gun sonra aktif oldu. Hatta dslam kilidi icin 88e aldirdim net testteki hizim 80-81 ve sabah aksam ayni ufak tefek 50-60 lara dusus dalgalanmasi yasadim bir kac kez ama dramatik dususler olmuyor ve genel olarak full hızı aliyorum saat fark etmeksizin. Suan memnunum kabinlerde yogunluk artarsa etkilenirmiyim zaman gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 29 Aralık 2020; 15:24:6 >
  • Çok değil.

Mimarsinan mah.

• Haziran ayına kadar taahhütüm var, şu an türk telekom'dan sorunsuz bir şekilde 24 mbps vdsl alıyorum kopma vs. hiçbir sorunum yok.

Ozaman zaten yapa alma imkanınız yok santrale cok uzak. O yuzden vae hizmet alacaksınız alt yapı be destekliyor baktınız mı? Turknet dısındaki bir siteden de sorgu yapın milleni veya gibirnet Web sitesinden ne cıkacak alt yapı desteği

hipernet çıkıyor türk telekom'da. alabileceğim 50 mbps maksimum ama ben diğer hat değerlerimin daha stabil olması için 35 düşünüyorum.

Turknet ile de değişmez durum cunku parayı ödeyeceğiniz kurum dısında pek bişey değişmeyecek. O yuzden vae üzerinden en uygun vereni tercih etmek en mantıklısıdır

Evet türknet e geçiş yapmam daha iyi olacak.

• Sonuçta taahhüt yok beğenmezseniz zaten değiştirebilirsiniz ben 3 yıl civarında kullandım santrale 600 m civarındaydım son 1 dışında turknet deneyimim iyiydi. Upload hızı en cok özleyeceğim şeyi olacak :)
    Ping nasıl hocam?
  • İstanbul sunucularına 6-7 cıkıyor frankfurt için de 45-50 civarı cıkıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.