Şimdi Ara

Silk karşılığı char aranıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada oldugu gibi silk karsılıgı char arıyorum char blader olursa çok iyi olur diğerlerinede bakarız suan sadece 750 silk var satan varsa bi zahmet konu altına yazsın...

• Siz tekliflerinizi yapın aşağıya şimdi kapatmak zorundayım gelince hepsini değerlendiririm...
  • Kardeş pm attım okursan görüşürüz.
  • up.
  • up
  • 49 lwl nuker serwar venice eğer ilgilenirsen fotolarını koyarım
  • erkoc-06@hotmail.com eklersen konusabiliriz.............
  • charını tanıt bi kardes zurt purt eklemiim bosuna
  • neptun 66 full int 600 silk karsılıgı satılık 180m goldu +6 spearı 63ve 65 lvl kurdu var.
  • 63 lvl full int alps te herşeyi var skilleri kendi lvlinde 350 silke veririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: lefkeliyim

neptun 66 full int 600 silk karsılıgı satılık 180m goldu +6 spearı 63ve 65 lvl kurdu var.

kardes sana inanmıorum öle bi char 600 silk hadi kardes maalesef abarttın sende
    baska teklifleri olan yok mu ?
  • 2000 silk karşılıgı Hercules serverinde 86 lvl hatta 87 olucak... Full Str Bow verebilirim.. ilgilenirsen msn: slawi_86@hotmail.com ss'leride gönderirim eger istersen...

Not: silk değilde satın alırım diyosan 300ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTSuYa -- 19 Haziran 2008; 16:58:59 >
  • erkoc-06@hotmail.com bu adresi kaydet konusalımm..

kaydeeetttt......
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLad3

quote:

Orjinalden alıntı: lefkeliyim

neptun 66 full int 600 silk karsılıgı satılık 180m goldu +6 spearı 63ve 65 lvl kurdu var.

kardes sana inanmıorum öle bi char 600 silk hadi kardes maalesef abarttın sende
    baska teklifleri olan yok mu ?

hangi acıdan abarttım? 180m gold sadece 600 silk eder.
  • iyiki diorsun 180 m gold sadece 600 silk eder :S peki char kardes biraz sakat gibi
  • s.a kardes osaiste 52 lvl spaer cı car war icinde silkle alınmıs sapka 7 d 8 d itemler 7 d set armor +5 ful bulu we silahlar war +3 +4 filan itemler guzel cara sp lazım ((((( yanlız gizili sorusunu unutum emeil den sifre filan deyisiyosa olur fazla bilgim yokkk))) bu carı oynamıyom bos bos duruyor istersen weririm 150 silke ustunde 20 m yakın para war .............??????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLad3

iyiki diorsun 180 m gold sadece 600 silk eder :S peki char kardes biraz sakat gibi

satıs ilan larım var buyur linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_23923620/mpage_1/key_int//tm.htm#23923620
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

63 lvl full int alps te herşeyi var skilleri kendi lvlinde 350 silke veririm.

nick ne
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.