Arkadaslar silk karsılıgı greece serverinda car arıyorum. lw onemlı deil skılleri saglam olsun güzel çar olsun yeter . silki silkroadun resmi sitesinden kredi kartımla alıcam. o yüzden once ıd pw nizi siz oyundayken alıcam ıd nize silki yukledikten sonrada siz pw nizi deiştirceksiniz ancak bu yöntemle 2 kez dolandırıldım. o yüzden kesinlikle ilk bilgileir ben alıcam. kabul eden benimle iletişime gecsin. ha siz millet seni dolandırmış,acısını bizden cıkarmıcanı nerden bilebilirim? de diyebilirsiniz. tc kimlik no + adres + telimi vericem. istiyenlede onceden buluşup konusur eldende yapabiliriz istanbuldaysa.... teklıflerinizi bekliyorum. handsome_underway@hotmail.com
Çok takıyorum ya bu konuya
Neden e-mail korumasız char ister insanlar anlayamıyorum gerçekten. E-mail korumayı kendi mailine kendin yapacaksan tamam ama email korumasız bırakıcaksan bu senin için daha kötü olacak. E-mail korumalı charlar her zaman daha guvenlidir. Bunu geçtigimiz salı gunu cıkan olaylardada gorduk. E-mail korumasız bir çok char hata düzeltildikten sonra yine hacklendiler sayısı belli değil hacklenen kişinin. E-mail koruma charın satışını engellemez E-mail koruma charın değerini dusurmez. Korumaya aldığın mail butun bilgileriyle eger senin elindeyse, Neden char email korumasız olsun ki? Ne farkı var anlamıyorum :=)
Redsea'da 76 lv warior var : ) İstersenn , yalnız silk ' değil reel para :)
Ve arkadaslar. Bu sekilde durumlara sakın gelmemenizi tavsiye ediyorum. Kredi kartıyla silkroad da silk yuklemek kesinlikle sakıncalıdır. Benide cok yuksek miktarda silk yuklememle tanırlar ama bu yukledigim silkler e-pin ve paypal dan yuklenmektedir genelde. Id pw verme olayına kimsenin itimat edeceğini sanmıyorum ayruca.
69 wiz var ılgılenırsen marsda gold karsılıgı takas dusunuyorum...
Olaya bakarmısınız!! Neymiş efendm ; arkadaş id pw alıyormuş kredi kartıyla yüklüyormuş vs vs he bide Nolucakmş email korumasız. Arkadasım bu Forum da sandığın kadar enayiler yok adam resmen charın üzerine yatıcam demiş ....
67 lv ff warior istersen resim elimdeyok daha arkadaşta istiyosan alıım ücret 400 silk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme