salı gunu 150 silk almıştım premıum basmıştım.Şimdi girdiğimde pre yoktu ama bonus 150 silk vardı.kısaca 1 gun pre kazancım oldu:)
Silkin Allah Belasını Versin 900m Zararım Var
nerden zararın var 900 m ?
quote:
Orijinalden alıntı: _Marty Friedman_
salı gunu 150 silk almıştım premıum basmıştım.Şimdi girdiğimde pre yoktu ama bonus 150 silk vardı.kısaca 1 gun pre kazancım oldu:)
Ne kazancı preden gelen exp mexp geri gitti..
Gelen expte geri gitti kac yazar gold satan siteler yasadi yemin ederim sattiklari golddan 2 kati para kazanmis olucaklar ayni goldu bir kez daha satarlarsa . OOOH valla
quote:
Orijinalden alıntı: DwightHoward
Gelen expte geri gitti kac yazar gold satan siteler yasadi yemin ederim sattiklari golddan 2 kati para kazanmis olucaklar ayni goldu bir kez daha satarlarsa . OOOH valla
öle bişi yapmazlar şahsen benı kazıklayan yerden bı daha gold almazdım çok saçma olur
quote:
Orijinalden alıntı: Fëanor
quote:
öle bişi yapmazlar şahsen benı kazıklayan yerden bı daha gold almazdım çok saçma olur
Sen almasan baskasi alicak
quote:
Orijinalden alıntı: Fëanor
quote:
Ne kazıklaması, Joymax kazıkladı herkezi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme