Şimdi Ara

Silk ler geri verildi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • salı gunu 150 silk almıştım premıum basmıştım.Şimdi girdiğimde pre yoktu ama bonus 150 silk vardı.kısaca 1 gun pre kazancım oldu:)

• Silkin Allah Belasını Versin 900m Zararım Var
  • nerden zararın var 900 m ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marty Friedman_

salı gunu 150 silk almıştım premıum basmıştım.Şimdi girdiğimde pre yoktu ama bonus 150 silk vardı.kısaca 1 gun pre kazancım oldu:)

Ne kazancı preden gelen exp mexp geri gitti..
  • Gelen expte geri gitti kac yazar gold satan siteler yasadi yemin ederim sattiklari golddan 2 kati para kazanmis olucaklar ayni goldu bir kez daha satarlarsa . OOOH valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: DwightHoward

Gelen expte geri gitti kac yazar gold satan siteler yasadi yemin ederim sattiklari golddan 2 kati para kazanmis olucaklar ayni goldu bir kez daha satarlarsa . OOOH valla

öle bişi yapmazlar şahsen benı kazıklayan yerden bı daha gold almazdım çok saçma olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor

quote:

Gelen expte geri gitti kac yazar gold satan siteler yasadi yemin ederim sattiklari golddan 2 kati para kazanmis olucaklar ayni goldu bir kez daha satarlarsa . OOOH valla

öle bişi yapmazlar şahsen benı kazıklayan yerden bı daha gold almazdım çok saçma olur

Sen almasan baskasi alicak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor

quote:

Ne kazıklaması, Joymax kazıkladı herkezi..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.