Şimdi Ara

>>>>Silk Road <<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler knight artık sıktı 64 lvl charım var warior oynamıycam silk rodad oynuycagım 32 lvl bu oyuna göre ii bir lvl oldum ve çok menunum sizde bi deneyin arada bir online oyun degiştirmek i gelir size birkaç özellik sölüyüm
    -Kervan fln var size bir oyunumu anlatayım çölde gidiyoduk baktık karşıdan orclar geliyo bizi süpürük geçtiler mallarıda aldırlar
    -çok çeşit silah zırh...
    -grafikleri ilk oynadıgınızda size farklı ve kötü gelecek knightı oynadıgınızdada öle gelmiştir ama gayet ii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeDrO -- 17 Şubat 2006 11:31:17 >

• sitesi dowland linki falan yokmu yada birkaç resim?
  • BİR COK MULTİ OYUN VAR BİZİMKİLERDE SIKILDI KNİGHT TAN MU ONLİNE OYNUYOLAR..
    BENDE COK SACMA Bİ OYUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeDrO

beyler knight artık sıktı 64 lvl charım var warior oynamıycam silk rodad oynuycagım 32 lvl bu oyuna göre ii bir lvl oldum ve çok menunum sizde bi deneyin arada bir online oyun degiştirmek i gelir size birkaç özellik sölüyüm
    -Kervan fln var size bir oyunumu anlatayım çölde gidiyoduk baktık karşıdan orclar geliyo bizi süpürük geçtiler mallarıda aldırlar
    -çok çeşit silah zırh...
    -grafikleri ilk oynadıgınızda size farklı ve kötü gelecek knightı oynadıgınızdada öle gelmiştir ama gayet ii

Bize ne kardeşim kendi irademiz var istersek SR oynarız niye buraya konu açıyorsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: nisako

quote:

beyler knight artık sıktı 64 lvl charım var warior oynamıycam silk rodad oynuycagım 32 lvl bu oyuna göre ii bir lvl oldum ve çok menunum sizde bi deneyin arada bir online oyun degiştirmek i gelir size birkaç özellik sölüyüm
    -çok çeşit silah zırh...

Bize ne kardeşim kendi irademiz var istersek SR oynarız niye buraya konu açıyorsunuz.

kafande bir sorunmu var töbe ya sanane olm sen kendini bişeymi zannediyon ben sadece oyunu tanıtıyorum bilmeyenler var belti töbe ya
    bu arda seecren shoot isteyen arkadaşım al üye olmak içinwww.silkroadonline.net burdan joın dersin gerisini yaparsın zaten oyunuda üye olmadan indiremessin üyelik bilgilerini isteyecektir

• tmm sağol bi bakarız nasıl bişimişi die belki güzel bişi dir
    bakmak lazım
  • quote:

quote:

-çok çeşit silah zırh...

MADEM KENDİ İRADEN VAR BURAYA CEVAP YAZMANA GEREK YOK BELKİ İLGİLENEN VAR BOSU BOSUNA RTİSTLİK YAPMAYA GEREK YOK DİE DUSUNUYORUM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forgotten Temple Coin Nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeaT_FuaT

quote:

quote:

-çok çeşit silah zırh...

MADEM KENDİ İRADEN VAR BURAYA CEVAP YAZMANA GEREK YOK BELKİ İLGİLENEN VAR BOSU BOSUNA RTİSTLİK YAPMAYA GEREK YOK DİE DUSUNUYORUM

+9999999999999999999999999 onane ya ben millete online oyun öneriyom kendisi biliyo die artislik yapmasın

• bunlar boyle dostum takma kafana ya illa gıcık birisi cıkmazsa forumun ne tadı kalır ki ?

• quote:

-çok çeşit silah zırh...

arkadaşım ztn SR forumu var, merak eden bakar öğrenir, bunun için neden konu kirliği yapıyorsun. ustte birde ust konu var okumadınmı ? alaksız oyunlar için açılan konular kitlenip silinecek diye.

ayrıca o oyunda orc yok !

Sr forumunu yaptığımız ısrarlar sonucu açtılar ama sen gelmiş bu konuyu burya açıyorsun.

yaptığın şey , saygısızlıktır.

• charını bana wersene
  • Silk Road KO ya göre çok kaliteli ama bir yere tıklıyorsun 2 sn ye sonra gitmeye başlıyor
    Kaliteli derken grafik konusunda ve oyun mantığı konusunda Görevler süper mesela Ya tüccar oluyon ya tüccar koruyucusu yada tüccar soyan hırsız
  • bence de silkeroad güzel bir oyun ama ben bırakamıom ki k.o yu
  • quote:

quote:

quote:

-çok çeşit silah zırh...

kafande bir sorunmu var töbe ya sanane olm sen kendini bişeymi zannediyon ben sadece oyunu tanıtıyorum bilmeyenler var belti töbe ya
    bu arda seecren shoot isteyen arkadaşım al üye olmak içinwww.silkroadonline.net burdan joın dersin gerisini yaparsın zaten oyunuda üye olmadan indiremessin üyelik bilgilerini isteyecektir

onun kafasında bir sorun yoq. zaten SR için ayrıca bir forum açıldı. gidip orda tanıtırsın. burda da millete kafa tutmazsın. kendini insan sanan böcek.!!. git büyüde gel. bu forumu kirletmekten başka bir işe yaramıyorsun. senin gibi başkalarıda var. onlar kendini biliyor. söylememe gereq yoq....!

• Zamanında ben de başlamak istemiştim , foruma bakayım dedim ama gördüğüm tek şey sadece KO'yu aşağılıyan rezil insanlardı. ( bu söze alınması gerekenler kendilerini biliyor )
    Bu SRO bölümünü gördükten sonra asla bu oyuna başlamam.

@FeaT_FuaT Asıl artiz sensin.Oyun ile ilgilenen varsa gider SRO bölümüne bakar.
  • olypiada char veya paraya karsılık silkroadda lvl 22 char verilir.lvl 22 hic fena değil bu oyuna goıre.
  • Herkez hakkımda bir şey yazmış.Asıl sizin kafanızda sorun var ya da okuma yazma bilmiyorsunuz.Baştan söyleyeyim buraın başlığı knight online silk road başlığı yan taraftadır ki ben sizin topicinize gelsem sayısızca knight online'ye dönün diye topic açsam sizin hoşunuza gitmez.Bunun yanında bir kaç ay önce silk road eylemleri adında bir kaç kişi sürekli silk road tpici açtılar.Başka topic istemiyoruz geçecek olan geçti gerisi kaldı yeter artık topiç açmayın.
  • oyunu gördüm beni pek çekmedi ayrıca nisako haksız sayılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeaT_FuaT

BİR COK MULTİ OYUN VAR BİZİMKİLERDE SIKILDI KNİGHT TAN MU ONLİNE OYNUYOLAR..
    BENDE COK SACMA Bİ OYUN

Mu OnLine Kadar Karisik bir oyun görmedim
    Adamlarin Nickleri Clan isimleri Biribirne girmisti townda Berbat bir görüntü Begenmedim..
  • arkadaşalar burası knight online nin forum bolgesi burada silk road ne geziyor
    bu arada silk roadın sitesiwww.silkroadonline.net
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.