Şimdi Ara

Adventure Quest Worlds

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler aranızda bunu oynayan var mıydı? 2009-2015 arası çok oynuyordum sonra hesabım çalındı falan derken bıraktım. Ama güzel oyundu ya. Gece aklıma geldi de anılarım depreşti.

Edit: Hatta " Uslanmam " diye bir forum vardı orada AQW bölümü paso kalabalıktı. Sonra yavaş yavaş üyelerin yaşı büyüdükçe teker teker bıraktılar oyunu keza bende de öyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜinş -- 6 Ekim 2019; 12:54:28 >

• ben s4 de, st-2'de tek başıma fumbi taşıyordum. yetenek oyunudur herkes beceremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    Hocam çok iyiydi ya. Ben nereden bulduysam - ki oyunun %95'i falan yabancıdır - okulda arkadaşla başlamıştım. Tabi o zamanlar " Ulan oyuna para mı verilir ? " kafasında olduğumuz için bu membership olayları falan 1m gold yaparsan oluyorsun sanıyordum. 1 hafta paso gold kasmıştım böyle bir map vardı boss olarak bir ayı vardı helmet ve armor düşünce aşağı yukarı 8-10k gold veriyordu orada kasmıştım paso. 1m gold oldum hiçbir şey olmayınca üzülmüştüm.

Ben warrior başlamıştım hocam sonra da leprechun mu ne vardı özel event ile gelen fena kritik atıyordu bir de düzgün item çıkınca paso miss atıyordu karşı taraf. Rogue ile aynı mantık ben onda kasmıştım sonra da para biriktirip dragonlord mu ne vardı o classı almıştım. Çok güzel zamanlardı ya harikaydı.

@Lenora
    Hocam farklı oyunlardan bahsediyoruz sanırım. Benim dediğim MMORPG tabanlı bir oyun.

@Zatı Muhterem

Aynen öyle hocam o zamanlar Metin 2 , Knight , Sanalika falan bir ton oyun vardı. CS 1.6 da popülerdi iyi kötü. Ama aqw'nin yeri başkaydı bende. Çünkü genel olarak oyun PVP tarzında değil kullanıcılar vs canavarlar tipi olduğu için görev yapmaya odaklı gibi eğlenceli oluyordu oyun. Rekabet ortamı yoktu öyle şimdiki LOL , DOTA vs. gibi oyunlardaki gibi ana bacı kayma olayı yoktu genelde.

• Çocukken bulaşmıştım 5 ay falan oynamıştım ama ne yaptıysam çözememiştim bi göz attım konuyu görünce güzel oyunmuş ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragon fable :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suzuya.Juuzou

Çocukken bulaşmıştım 5 ay falan oynamıştım ama ne yaptıysam çözememiştim bi göz attım konuyu görünce güzel oyunmuş ya :)
    Evet hocam Ingilizce sıkıntıydı oyunda. Herkes yabancı ayriyeten görevlerde de dil lazımdı anlamak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: panter20

dragon fable :)
    Ben de ilk ona başlamıştım hocam oradan aqw ye geçmiştim. O da ayrı efsoydu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rappelz ve echo of soul bu ikisi uzerine mmorpg tanimam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quest'i bırak battleon oynardık biz
  • dragon fable oynadım :D magem vardı 32 lvl galiba
  • Bu oyun keşke bu sene çıksaydı. E spor için çok uygun bir oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bu oyunun adını hatırlamaya çalışıyordum bende. Büyük tesadüf oldu .
  • Dragon fableciyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvcilTarantula

Bu oyun keşke bu sene çıksaydı. E spor için çok uygun bir oyun
    herkesi tokatlardım. çok fenaydım o oyunda zamanında. şimdi paslanmışımdır ama kas hafızam hala yerinde, düşününce bile ellerime kan gıdıyor vuuuu. harikaydı o oyun ya. oyuncusu olsa hiç durmam tekrar girerim. ama swci bebeler dolmuş adam gibi gun oynayan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

Bugün bu oyunun adını hatırlamaya çalışıyordum bende. Büyük tesadüf oldu .
    Hahaha bunun psikolojide bir adı vardı hocam ortak zihin mi ne diye bir olay aynı anda başkalarının aklına geliyormuş falan diye bir şey. :D.

@Zodion
    O da güzeldi hocam da sonradan oyuncusu çok eksildi.
  • 10 yillik hesabim var oyun ciktigi zaman actigim ama oynamiyorum artik. Hesapta binlerce item var. Zamaninda guzeldi.

Adventure Quest Worlds
  • quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

10 yillik hesabim var oyun ciktigi zaman actigim ama oynamiyorum artik. Hesapta binlerce item var. Zamaninda guzeldi.

Benim de sağlam hesap vardı da kayboldu gitti. Hesap varsa devam edin bence hocam sarıyor hala ben 1 lvl açtım Ama cuma akşamları 20 25 bin kişiyi zorlayan oyun toplasan 4 5 kyi geçmiyor şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Rappelz ve echo of soul bu ikisi uzerine mmorpg tanimam
    silkroad ne ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.