Şimdi Ara

>>>>Silk Road <<<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ BİR...
    BURASI KNİGHT ONLİNE BÖLÜMÜ GİT SİLK ROAD BÖLÜMÜNE YAZ BUDA İKİ...

• KERVAN FLN VAR ORCLAR GELIO KOPTUM ÖLDUM KANKA HELAL SANA HEE OYUN MANYAK AYRICA AMA SU ARALAR INDIRMENIZ IMMMMKKKAAANNNSIIIIZZZ
    1 KERVAN -MAL TASIYICI
    2 HIRSIZ- MALLARI ÇALAN ADAM
    3 POLIS -MALLARI CALANI KESEN ADAM
  • YAZIK YAZIK
    1)ilk mesaja bakın,bu oyunda orc diye bişey yok
    2)polis diil hunter olur
    3)bilgi istiyosanız silkroad bölümüne girin
    not:tabii orc konusu şakaysa bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILKROADCU -- 17 Şubat 2006 23:42:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeDrO

beyler knight artık sıktı 64 lvl charım var warior oynamıycam silk rodad oynuycagım 32 lvl bu oyuna göre ii bir lvl oldum ve çok menunum sizde bi deneyin arada bir online oyun degiştirmek i gelir size birkaç özellik sölüyüm
    -Kervan fln var size bir oyunumu anlatayım çölde gidiyoduk baktık karşıdan orclar geliyo bizi süpürük geçtiler mallarıda aldırlar
    -çok çeşit silah zırh...
    -grafikleri ilk oynadıgınızda size farklı ve kötü gelecek knightı oynadıgınızdada öle gelmiştir ama gayet ii

o oyunu biliorum 16 lvl okçum wardı ama bıraktım :D
  • iğrenç ötesi pohdan saçma bi oyun. grafikler 10 üzerinden -1 knight online bölümüne bunu yazamazsın. bölümün adı knight online. git slik road bölümüne yaz. isminde meymelet yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

iğrenç ötesi pohdan saçma bi oyun. grafikler 10 üzerinden -1 knight online bölümüne bunu yazamazsın. bölümün adı knight online. git slik road bölümüne yaz. isminde meymelet yok.

Adam kodan başka oyun oynamadığı için sro garip geldi heraldeBu kadar saçma bi yorum olamaz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

iğrenç ötesi pohdan saçma bi oyun. grafikler 10 üzerinden -1 knight online bölümüne bunu yazamazsın. bölümün adı knight online. git slik road bölümüne yaz. isminde meymelet yok.

Adam kodan başka oyun oynamadığı için sro garip geldi heraldeBu kadar saçma bi yorum olamaz .

knight oynamama rağmen bunu söylüyorum sro nun grafikleri ko nunkine 144361444165416 basar

• sanırım 32 lvl charıda yoktur..64 lvl char yalanına göre
  • boşverin girmesinler zaten serverlar doluyo
  • EET bende sıklıdım knightan 68 lvl warrior 58 lvl priest ve 62 lvl rogue m vardı ama bıraktım abimime devrettim :D
  • knigth online oyun değil yaşam tarzıdır oyundan bıktım artık buna başladık bakalım nasıl bi oyun

• hadi hayırlısı ne diyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeDrO

beyler knight artık sıktı 64 lvl charım var warior oynamıycam silk rodad oynuycagım 32 lvl bu oyuna göre ii bir lvl oldum ve çok menunum sizde bi deneyin arada bir online oyun degiştirmek i gelir size birkaç özellik sölüyüm
    -Kervan fln var size bir oyunumu anlatayım çölde gidiyoduk baktık karşıdan orclar geliyo bizi süpürük geçtiler mallarıda aldırlar
    -çok çeşit silah zırh...
    -grafikleri ilk oynadıgınızda size farklı ve kötü gelecek knightı oynadıgınızdada öle gelmiştir ama gayet ii

Çekirge bi sıçrar iki sıçrar.Beyler bu adamın lvl64 warioru fln yok.SRO dada 32lvl charı yok.Çünkü bu adam benim sınıf arkadaşımın kardeşiDaha öncede yine benim arkadaşın cahrının ssleriyle topic açmıştı(kendi charı gibi göstererek).Yani arkadaş bu forumda sadece fantazi yapıyoCiddiye almayın siz onun dediklerini

• arkadaslar bende knight ı bıraktım sro oynuorum ama gercekten knight ve knight oynayanları assalamn yanlıs bi kere zevkler ve renkler tartısılmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.