Şimdi Ara

SİLKRAOAD ONLİNE İNDİRDİM NEDEN OYUNA GİRMİYO ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN SİLKROAD ONLİNE İNDİRDİM LAUNCHER YAPARKEN HİC BİSİY OLMUYO NEDEN??

GALATASAYLI OLMAK AYRICALIKTIR

• YAZMAN VARDA OKUMAN YOK GALİBA.. Bİ OKUMUŞ AL YANINA FORUMDA GEZSİN BERABER..
  • evet gereksız topic acmayalım...
  • zuahuahauahuhauhu
    quote:

YAZMAN VARDA OKUMAN YOK GALİBA.. Bİ OKUMUŞ AL YANINA FORUMDA GEZSİN BERABER..

forumda gergin havalar var...hepsi SO yüzünden

• quote:

Orjinalden alıntı: dj_iceberg2

zuahuahauahuhauhu
    quote:

YAZMAN VARDA OKUMAN YOK GALİBA.. Bİ OKUMUŞ AL YANINA FORUMDA GEZSİN BERABER..

forumda gergin havalar var...hepsi SO yüzünden

biraz onun alakası var ama asıl nedeni önüne gelen topic açıo moderator o kadar topic açtı okusunlar die bunlar habire topic açıo

• perseus ne demek istedin simdi kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossbow -- 18 Ocak 2006 18:39:37 >
  • ya beyler ogulhan dogru soluyo bu silkroad online acılırken bende launcherdayken hic bisiy olmuyo neden olabilir sebebini bilen lutfen cvp yazsın cunku oyunun nasıl oldugunu ogrenmek istiyom

madem yuzme bilmiyon neden cıktın kavak agacına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online İP ADRESİ nedir.?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • demek istedim ki moderator topic açtı "herkesin okumasını istiyorum" diehttp://forum.donanimhaber.com/m_5440925/tm.htm

içinde bu yazıo 3- Arama yapılmadan açılan, devamlı sorulan ve cevaplanan konular hakkında tekrar açılan konular kilitlenecek ya da silinecektir...

eminim anlamıssındır ama yinede anlatiim dio ki arama yapmadan konu açmayın açılan konular kilitlenecek ya da silinecektir...
    dio
  • cvp verene var

• quote:

Orjinalden alıntı: ogulhan

cvp verene var

dediin ne oluo

• ok persaus anladım saol bilgilendirdigin icin ama bana ve ogulhana yardım edin sorun neyden kaynaklanıyo!!!!

madem yüzme bilmiyon neden cıktın kavak agacına
  • vallaga herkez yapıyo ben de yapıyım dedim
  • su an serverlar kapalı 24 ocakta açılcak
  • 24 ocaga kdar giremicez yani dimi _?
  • öylemi
  • beyler oyuna girebilen varmı
  • serverlar simdi 24 ocakta mı acılcak peki uye oldum .
    serverlar baska bi yerden mi indircem yoksa girerken kendıliginden k.o dakı gibi ben secıp gircem
  • cvp veren yok mu
  • ogulhan kardes sende nasıl bisiyler cıkıyo bende launcher yaparken hic bisiy yapmıyo bugun 2saat onu bekledim bisiy olmadı oyunu bilenler bize cwp yazsın
  • nerden kardeşimn oluyorum lan benim zaten bi kardeşim var bana bak olm bana öle kardeşim fln deme alırm aklını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.