Şimdi Ara

Silkroad 110 lvl ff Wizard/Cleric Araniyor.(içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a. Cumleden Herkeze iyi Forumlar,Hayirli Satislar.Aradigim Karakterin Nasil Olucagini Asagida Belirttim.Eger Bu Ozelliklere Uyan Karakteri Olan Varsa Cep ve Msn Adresini Iletsin Msj Olarak.Gereksiz Tekliflerden Kacinalim Lutfen Arkadaslar.

Build:Wizard/Cleric
    Stat:STR:0 iNT:3.
    Weapon:Advantec Elixirsiz Nova Staff + SI Onemli Degil.
    itemler ve takilar:Nova+5 ve ustu olabilir.Ama Kesinlikle Full Blue Olmalidir.
    Aranan Ekstra Ozellikler:Full Ignore Basili Dres,Full lucky Basili Dres, Pet Ve Devil.
    Server:Farketmez.
    NOT:E-Mail Korumasi Olmayan 110'a Full Farmed Ve Fazladan SP'si Olan Bir Wizard Tercihimdir.

Fiyat Konusunda Her Turlu Anlasiriz.

MSN:charisme@windowslive.com.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaRiSMa -- 2 Şubat 2011; 21:09:04 >

• Eminimki Boyle Bir Chari Olup Silkroad'dan Sikilan Yada Paraya Ihtiyaci Olan Arkadaslar Vardir.Mesajlari Bekliyorum Arkadaslar.Bos Gecmeyelim Lutfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaRiSMa

Eminimki Boyle Bir Chari Olup Silkroad'dan Sikilan Yada Paraya Ihtiyaci Olan Arkadaslar Vardir.Mesajlari Bekliyorum Arkadaslar.Bos Gecmeyelim Lutfen.
    İstersen Su Karakterime Bi Bakabilirsin

http://www.maxigame.org/forum/f80/saturn-deathbaby-wizard-bard-110-lvl-108507/

110 Wizard Bard Tıkla maxigame den ulasabilirisn bana

• quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

İstersen Su Karakterime Bi Bakabilirsin

http://www.maxigame.org/forum/f80/saturn-deathbaby-wizard-bard-110-lvl-108507/

110 Wizard Bard Tıkla maxigame den ulasabilirisn bana

Alıntıları Göster
    Karakter Guzel Fakat O Staff +6 dan +7 ye advantecla basmak chari oldurmus diyebilirim.para sikintisida olmayan tek char wizard oldugunu goz onune alirsak ki bende 2 yil wizard char kullandim ve silahim +8 ve +9 dan asagi dusmemistir.O Silah +9 yada +8 advantecsiz yada +10 en azindan advantecli olsa %100 alirdim yinede teklifin icin sagolasin kardesim.Klavyene saglik.

• quote:

S.a. Cumleden Herkeze iyi Forumlar,Hayirli Satislar.Aradigim Karakterin Nasil Olucagini Asagida Belirttim.Eger Bu Ozelliklere Uyan Karakteri Olan Varsa Cep ve Msn Adresini Iletsin Msj Olarak.Gereksiz Tekliflerden Kacinalim Lutfen Arkadaslar.

Build:Wizard/Cleric Yada Bard.
    Weapon:En Az Nova+10 Staff
    Aranan Ekstra Ozellikler:Full Ignore Basili Dres,Full lucky Basili Dres, Pet Ve Devil.
    NOT:En Kotu +10 Nova Stafi Olan Ve E-Mail Korumasi Olmayan 110'a Full Farmed Bir Wizard Tercihimdir.

Uzun Lafin Kisasi Unique Krali Bir Char Ariyorum.

SAYGILAR...

sanırım bu lınktekı char senın ısını gorur
    http://www.rev6.com/player/iris/_aragorn_67.html

• quote:

Orijinalden alıntı: MyheartS

quote:

S.a. Cumleden Herkeze iyi Forumlar,Hayirli Satislar.Aradigim Karakterin Nasil Olucagini Asagida Belirttim.Eger Bu Ozelliklere Uyan Karakteri Olan Varsa Cep ve Msn Adresini Iletsin Msj Olarak.Gereksiz Tekliflerden Kacinalim Lutfen Arkadaslar.

Build:Wizard/Cleric Yada Bard.
    Weapon:En Az Nova+10 Staff
    NOT:En Kotu +10 Nova Stafi Olan Ve E-Mail Korumasi Olmayan 110'a Full Farmed Bir Wizard Tercihimdir.

SAYGILAR...

sanırım bu lınktekı char senın ısını gorur
    http://www.rev6.com/player/iris/_aragorn_67.html
    Önemli Değil :) Sadece Öneride Bulundum

• quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

Önemli Değil :) Sadece Öneride Bulundum

Alıntıları Göster
    My Hearts Char Senin ise iletisime Gecebilirmiyiz.Bana Bilgilerini Mesaj Olarak Ativerirsen Cok Makbule Gecer Kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaRiSMa -- 22 Aralık 2010; 18:35:39 >
  • up up
  • quote:

up up
    Her Bakan Bi Yorum Biraksin En Azindan Herkezin Tanidigi Bildigi Vardir illaki.Malum Silkroad Buyuk Bir Camia.

SAYGILAR...
  • elimde 110 Level Wizard-cleric var Wizard skill bolumu tamamıyla FF full nova olmasada seti iyi takılar falan elınde +10 var dilersen pazarlığa otururuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

elimde 110 Level Wizard-cleric var Wizard skill bolumu tamamıyla FF full nova olmasada seti iyi takılar falan elınde +10 var dilersen pazarlığa otururuz
    açıkcası forumda arada sırada çıkıyor böyle çarlar satılmalarıda uzun sürüyor ama benim aklımdaki soru madem kendinin vardı neden sattın ?
  • quote:

Weapon:En Az Nova+10 Staff yada Advantec Elixirsiz Nova Staff + SI Onemli Degil.
    NOT:E-Mail Korumasi Olmayan 110'a Full Farmed Bir Wizard Tercihimdir.

SAYGILAR...

Merhabalar. Aradıgın karakter bende mevcut Sadece silahtan kaybediyor. Elinde +10 mag 80 Stafı mevcut ve ayrıca full nova sayılacak L.A full blue seti mevcut. Sadece göğüslük +10 dur. Henüz nova satanını bulamadıgım icin alamadım Karakterim pwp olsun unıqe olsun yakaldımı affetmıyor 1-2 gün içinde DH de konuyu acacagım. Ayrıntılı olarak oradan baka bılırsınız. Sımdıden on bılgı vermıs olayım. Tesekkurler iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoNCaN_XxX

quote:

Weapon:En Az Nova+10 Staff yada Advantec Elixirsiz Nova Staff + SI Onemli Degil.
    NOT:E-Mail Korumasi Olmayan 110'a Full Farmed Bir Wizard Tercihimdir.

SAYGILAR...

Merhabalar. Aradıgın karakter bende mevcut Sadece silahtan kaybediyor. Elinde +10 mag 80 Stafı mevcut ve ayrıca full nova sayılacak L.A full blue seti mevcut. Sadece göğüslük +10 dur. Henüz nova satanını bulamadıgım icin alamadım Karakterim pwp olsun unıqe olsun yakaldımı affetmıyor 1-2 gün içinde DH de konuyu acacagım. Ayrıntılı olarak oradan baka bılırsınız. Sımdıden on bılgı vermıs olayım. Tesekkurler iyi geceler.
    Ekleyin Arkadaslar Msn Adresimi Charisme@windowslive.com.
    Ayrica Diger Arkadasimin Sorusuna Gelince Herhangi Bir Chari Olupta Satan Nedendir.Ya Soyulmustur vs vs. Sroda Dert Bitmez.Birakalim Dedik Yine Olmadi Madem Basliyoruz Guzel Bi Baslangic yapalim dedik.

• quote:

Ayrica Diger Arkadasimin Sorusuna Gelince Herhangi Bir Chari Olupta Satan Nedendir.Ya Soyulmustur vs vs. Sroda Dert Bitmez.Birakalim Dedik Yine Olmadi Madem Basliyoruz Guzel Bi Baslangic yapalim dedik.

Alıntıları Göster
    http://oyun.donanimhaber.com/m_45272866/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45272866

bi bak istersen.

• quote:

Ekeldim fakat online degılsınız. Acaba ne zaman onlıne olursunuz ayrıca sıze ıletısım adresımı ozel mesaj olarak attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoNCaN_XxX

quote:

Ekeldim fakat online degılsınız. Acaba ne zaman onlıne olursunuz ayrıca sıze ıletısım adresımı ozel mesaj olarak attım.

Alıntıları Göster
    Aldınız mı çar? Almadysanz eğer Nova +9 staflı çarım var konşlm

• quote:

Orijinalden alıntı: stronqboy

Aldınız mı çar? Almadysanz eğer Nova +9 staflı çarım var konşlm

Alıntıları Göster
    Hayir Almadim Chari Hala Kardesim Dedigim Ozelliklerde Bir Char Cikmiyor Bir Turlu.Ekleyin Msn Adresimi Konusalim Arkadaslar King Bir Wizard Ariyorum Sadece.
  • UP UP UP Cikicak Boyle Bir Char Hadi Millet.
  • Konu Hala Guncel Durumdadir.
  • quote:

Konu Hala Guncel Durumdadir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_46360976/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46360976

Bi göz atın isterseniz. Sizin aradgınız canavar bu ola bilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.