Şimdi Ara

~~ Silkroad 3. ırk islam ~~ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
21.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tmm sen haklısın ben yanlış biliyorum 3.5 senedir yanlış öğrenmişim kusura bakmayın
  • sercan kusura bakma piton bu aralar biraz gergin ben de izledim videoyu islam ırkıyla pek bi alaka goremedim ksro da basarılar piton
  • güzel paylaşım saol
  • onemli değil arkadaslar ben ztn sonuna kadar islam skill harita vs olsun diye vermedim tanıtım için sadece bilgi verdim
  • nezmn gelcek peki
  • 1- Video sro çıktığından beri varolan bir video
    2- İslam bir ırk değil dindir. eğer ırk gelirse arap ırkı gelir İslam ırkı değil.
  • eger piton hocam diyosa kesin dogrudur
  • Bu Araplarda Matrix Mubarek Hareketlere Bak
  • Eğer o heykelden taşı çalan islam karakteri ise İslam karakterlerini hırsız olarak göstermişler.
  • orda kale duvarlarında tırmana arkadas islam charı zaten dikkat ederseniz o bölümde arap müzigi calıyo . o heykelden cıkan yaratıkta sanırım bi unique falandır ama orada bir islam charı var dikkat ettiyseniz yüzü kapalı ve bıçak kullanıyo
  • bende gözlük var ama orda arapçiko char falan göremedim
  • Videoda Çin karakteri var, Roma askerlerine benzeyen adamlar da var. Yani Çin ve Avrupa tamam.
    Bir de heykelden taş çalan adam var, o da herhalde İslam karakteridir, veya Arap karakteri.
  • cokk saol
  • Bu oyunu eskiden beri oynayanlar bu videonun ne kadar eski olduğunu bilirler.

Araplar (İslamik karakterler) cin çağırma yeteneğine sahip olacaklar. Çağırılan cinler savaşma ve büyü falan yapma yeteneğine sahip olacaklar. İslamik karakterler Kılıç-Bıçak(blade)-Pençe ve chakoram isimli siahları kullanabilecekler. Çağırılan cinler Toprak, Hava, Ateş ve Su elementlerini kullanabilecekler..

Joymaxta akraban mı çalışıyor ?

Cin çağırma falan.. Saçma şeyler. Inanacağınız herşey,

www.silkroadonline.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 1 Ocak 2008; 20:47:24 >
  • Birrrrr İslam ırkı değil Arap ırkı diye geçiyor , pk2 lerden anlayan bakar görür . Nerenizden uyduruyorsunuz bunları cinler ateş , su , tahta elementlerini bükecekmiş , kaynak ? İkiiii bu konu hakkında bin kere tartışıldı bilinen tek şey oyuna arap karakterlerinin ekleneceği o da pk2 lerden biliniyor . İslamik ne yaw çokomik gibi birşey mi ?
    quote:

daha henuz yapım asamasında ksro teste gecicek ug sorun cıkmazsa isroyada gelecek tabi tamamıyla deil
    Hangi ekiptesin ? Creative ya da programlamamı , sana hiç denk gelmedim Seul da ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

Birrrrr İslam ırkı değil Arap ırkı diye geçiyor , pk2 lerden anlayan bakar görür . Nerenizden uyduruyorsunuz bunları cinler ateş , su , tahta elementlerini bükecekmiş , kaynak ? İkiiii bu konu hakkında bin kere tartışıldı bilinen tek şey oyuna arap karakterlerinin ekleneceği o da pk2 lerden biliniyor . İslamik ne yaw çokomik gibi birşey mi ?
    quote:

daha henuz yapım asamasında ksro teste gecicek ug sorun cıkmazsa isroyada gelecek tabi tamamıyla deil
    Hangi ekiptesin ? Creative ya da programlamamı , sana hiç denk gelmedim Seul da ?

+1905

• tatlı dillerini yesinler :D saolasın erdalcım
    quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

Birrrrr İslam ırkı değil Arap ırkı diye geçiyor , pk2 lerden anlayan bakar görür . Nerenizden uyduruyorsunuz bunları cinler ateş , su , tahta elementlerini bükecekmiş , kaynak ? İkiiii bu konu hakkında bin kere tartışıldı bilinen tek şey oyuna arap karakterlerinin ekleneceği o da pk2 lerden biliniyor . İslamik ne yaw çokomik gibi birşey mi ?
    quote:

• Dostum verildi ben video degil yazının yazıldıgı kaynagı görmek istiyorum
    ayrıca Sro map ı islam ırkını afedersiniz neresine alıcak ?
    ha dersiniz roc mountainin altına yemen - hicaz vs. yaparlarsa bilemem budistler de oraya yerleşir.
  • bence bu video silkroad ın ilk yapılma aşamasında yapılmış ve oyunun bütün herşeyinin kaç sene evvel hazır olduğunun bir göstergesidir. ilk bölümde çin seddi falan var yani ırk kesin çinli. ikinci bölümde bir arabı gösteriyor yani yeni gelecek seçenek arab olması tartışılmaz. son bölümde ise anlarsınız arkada bariz bir şekilde constaniople deki hunter NPC sinin olduğu bina arkada yer alıyor ve karakterlerin giyinimi tamamen şuanki avrupa. yani kısaca geriye bir tek karakter çeşidi kalıyor arablar. video için teşekkürler çok hoşuma gitti..
  • onun için bidaha indircez ya off kotanın anasını avradını ağlatıyo buu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.