Şimdi Ara

~~ Silkroad 3. ırk islam ~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
21.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yanlıs duymadınız ne zmndir bilinen simdi acıklamanın zamani geldi

Araplar (İslamik karakterler) cin çağırma yeteneğine sahip olacaklar. Çağırılan cinler savaşma ve büyü falan yapma yeteneğine sahip olacaklar. İslamik karakterler Kılıç-Bıçak(blade)-Pençe ve chakoram isimli siahları kullanabilecekler. Çağırılan cinler Toprak, Hava, Ateş ve Su elementlerini kullanabilecekler..

• Teşekkürler Piton Cin Cık cin Cık dicez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcarkox -- 1 Ocak 2008; 18:40:47 >
  • izleyemedim video yu pff TTNET sapıttı bugn çok pis sövüorm gelmişlerine geçmişlerine walla

• güzel video saol yiğit
  • Aaa bilmiyordum
  • Süper Paylaşım için teşekürler
  • SAolasında ne zaman gelecek onuda bi şettirsen bilgin var ise.
  • Çok teşekkürler kardeşim ellerine kolların sağlık
  • Teşekkurler Abi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

SAolasında ne zaman gelecek onuda bi şettirsen bilgin var ise.

baya var ksroda yok daha
  • daha henuz yapım asamasında ksro teste gecicek ug sorun cıkmazsa isroyada gelecek tabi tamamıyla deil
  • videoya 8 ay önce yorum yapılmış
  • Evet video oldukça eski: Added: July 07, 2006

Arap ırkı ne zaman gelicek bu da belli değil joymax gereken açıklamayı yapana kadar da balli olacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buura2 -- 1 Ocak 2008; 21:58:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: safaz

videoya 8 ay önce yorum yapılmış

ztn videoyu tanıtım amaçlı verdim henuz daha gelmedi yakında ztn ksroda olanlaırn cogu beklemekte benle beraber ztn 4 ırk war sroda
    1.)çin
    2.)avrupa
    3.)islam
    4.)budist
    mmorpg listesine bakarsanız 150 lvl i zorluyabilcek gibi gorunuyor sro yenilikler hariç
  • teşekkürler bu haberler için kanki

ama gelmesi daha çook sürer
  • Arkadaşım bu silkroadın kendi orjinal fragmanı gibi bişey islamla ne alakası var anlamadım
  • Saol Kanka Bilgiler İçin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Arkadaşım bu silkroadın kendi orjinal fragmanı gibi bişey islamla ne alakası var anlamadım

gozluk tak bence sen orda çinli awrupalımı war islam chari o
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Arkadaşım bu silkroadın kendi orjinal fragmanı gibi bişey islamla ne alakası var anlamadım

gozluk tak bence sen orda çinli awrupalımı war islam chari o

Sende harbi sorun var. Her sakallıyı deden, her charı islam charı mı sanıyorsun?
    Bu trailer '' FRAGMAN!'' silkroadın geldiği ilk günlerden beri ortada var. Gözünü biraz açarsan ilk olayın geçtiği yer çin seddi ortaya çıkan canavar dowhangdakileri sembolize ediyor!

2. bölüm ise Takla-Makan'ı sembolzie eder..Oradaki monster ve ortamdan anlıyamıyorsan sorun benim gözlerimde değil seninkindedir

Adamlar daha sadece ve daha yeni dile düşmüş olan islam charları için oyunun ilk günleri neden fragman hazırlasın?.

Fıragman fıransızcadan gelir ve anlamı ''Tanıtma filmi.'' dir. Bilip bilmeden ortaya hurafe atmayın

• bosubosuna konuyu corba etmiyelim orda islamdan bahsedilmis sen neyden bahsedin daha gelmedigi için tanıtım mod gelince gereksiz msjlari temizlersen iy iolur yada editleyin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.